Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bilmiyorum ki canım saat konuşmadık inşallah öğlene kadar alır ve akşama kadar ayağa kaldırırlarsenin kontrolün bugün müydü
Yok kuzum dündü herşey yolunda cuma günü öğleden sonra alcaklar kuzumu gelecek dünyaya
hem yarın hem cuma mübarek günlere denk geldik kuzum benim ki resmen cuma namazına denk geliyo

Teşekkür ederim

Ya bende pompa siparişi verdim inşallah sorun yaşamam. Peki o kullandığın neydi ismi aklımda olsun?
Ismini hatirlayamiyorum,7 sene onceydi ama eşim eczaciya sormustu gogus yarasina iyi gelen bisey die o da onu vermisti.batikonun türevi bir krem sadece ismi farkliydi.
Surup yarim gun bekledim,bebegi o sure de hic emzirmedim sonra iyice yikadim.sonrasinda asla yara olmadi,yarim gunde kanayan gogus uclarina mucize gibiydi:)

Merhabalar
Ben 35. Haftanın son gününde doğum yaptım
Doğuma girerken doktor büyük ihtimalle 1 hafta küveze alırız dedi. Ultrasonda 2550 görünüyordu ama 2300 g doğdu, küveze almadılar çocuk dr gerek görmemiş, kilonun yanında ciğer durumu ve emme refleksine bakılıyor

Yok kuzum dündü herşey yolunda cuma günü öğleden sonra alcaklar kuzumu gelecek dünyaya
hem yarın hem cuma mübarek günlere denk geldik kuzum benim ki resmen cuma namazına denk geliyo
ilk doğumumda perşembe gününe denk gelmişti benim cümlemizin evladı hayırlı olsun inşallah

ilk doğumumda perşembe gününe denk gelmişti benim cümlemizin evladı hayırlı olsun inşallah
Aaaa ne iyi kızzz ben 2ciye ne zaman yaparım allah kerimm hamileliğim iyi geçtide şu diyet konusunda çok yoruldum şeker yüzünden
Ama iyiki etmişim diyett hiçbiyerim ağrımadı bi agrıdı geçti çok abartmadı pek herşey vitaminlerle demekki sağlık beslenmek

Başarırızzz kızzz 7 kilo nedirr verirsinn bencee iyice verdikten sonra zaten oan ödülümü alırızzz fenamı bak naaap biliyonmuu haftada birgün kaçamak yap daha iyi oluyo

Aynen haklısın neyse yiyeceğimi yedim zaten bişi kalmadı :) haftada bir kaçamak olabilir güzel heyecanlı olur :)

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…