Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Memeyi elinle sıkıştır kuzu üstten uçlara doğru ben öyle yapa yapa az az çıkarıyorum. Benim de pompa gelmedi daha iyi çeker o sanırım. Bir de yemek gerçekten sütü artırıyor ben net anladım bunu

Eczacı bilir belki bi soralım evde dursun nolur nolmaz

Valla özledim sizleri canlarım benim Tam teli elime alıp gireyim gruba diyorum biri basıyor yaygarayı gece gündüz kalmadı, uykusuzluk mahvetti, sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabi
Evde emzirme savaşları veriyoruz, biberona alışmış cimcimeler, birinde sarılık var. Kalplerinde delik var bir de, doktor kapanıyor genelde dedi, ama içime dert oldu tabi benim, inşallah iyi olurlar bakalım.
Buraya az girebilmenin eksikliğini hissediyorum çokçaÖpüyorum hepinizi kocaman
sen nasılsın nasıl oldun bebişler nasıl? en son başka hastaneye sevk edilmişlerdi galiba
Evdeyiz şükür kuzucum, 2 bebeli hayata adapte olmaya çalışıyoruz ama beceremiyoruz benim dikiş yerlerimden kanamam var hala, doktora yazdım, tekrar dikiş atabilirlermiş

Küvezden korkma bence. Benim bildiğim ciğer gelişimi iyiyse, kilosu iyiyse bir de emme refleksi varsa koymuyorlar. Kilo konusu neye göre değişiyor bilmiyorum benim kuzenimin ikizleri 2 kilo olana kadar kalmıştı. Burda gördüklerimden 2.500 olana kadar kalanlar vardı.

zamanla düzene girer herşey canım o kadar zor zamanlardan gectiniz bu günlerde gecer elbet 1 bebe ile uğraşmak zor iken 2 taneyi düşünemiyorum

Kuvezde benden daha iyi bakacaklarina eminim ama psikolojik olarak bebegi hastanede birakip eve gelmek etkiler beni umarim Allah korktuguma ugratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…