Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy bileydim yapardım.. kuzu seninde doğumdan sonra karnına bastırdılarmı benim baya bastırdılar ona rağmen hala kanamam devam
Doğumdan sonra ve gün içinde ara ara gelip bastırdılar ve alttaki kanamayı kontrol ettiler. Ertesi gün taburcu olmadan önce de aynı şekilde bastırarak kanamaya baktılar. İlk gün bastırdıkça kan baya bosaliyor. Benim 4.gunum şu an ve pedim çok az batıyor,tuvalette biraz kanama oluyor rengide baya döndü. Dikislerin nasıl oldu ?

Bunda biraz geç toparlıcam galiba canım ağrım çok oluyor valla pek iyi sayılmam. Kucağıma aldım ya buna şükür diyorum
Sen nasılsın yok mu bir gelişme

Ondandır kuzum kanama kontrolü yapıyorlar. Ben taburcu olana kadar 4 kez rahat baktılar kanamama karnıma bastırarak

Ayy bileydim yapardım.. kuzu seninde doğumdan sonra karnına bastırdılarmı benim baya bastırdılar ona rağmen hala kanamam devam
Doğumdan sonra ve gün boyu 4 kez kontrol ettiler bastırarak. Sonrasında gü içinde hep kendim bastırarak masaj yaptım,ertesi gün kanamam baya azalmıştı

Mamalarına her zaman 1 - 2 çay kaşığı koyuyorum artık kuzum iyi geliyor birde poposuna zeytinyağı ile masaj yapıyorum doktor yapabilirsin dedi. Onu yaptığım anda hemen yapıyor kakasını. Mamasını değiştirdiğin iyi olmuş. Bizde değiştirdik kendine geldi yavrum ya

Selam güzel anneler
Pek bir şey yazamıyorum,inşallah hepiniz iyisinizdir. Biz de son durum şöyle
Biraz kilolu doğduğu için sarılık olma ihtimali daha yüksekmiş,bu yüzden sık sık emziriyorum,sağıp ağzına kaşıkla veriyorum. Biraz fazla geliyor verdiklerim kusuyor,gaz çıkarmada sorun yaşıyorduk artık daha rahat çıkarıyor. Yavaş yavaş düzene giriyor sanırım. Bugün sarılık için götürdük değerleri iyi şükür ama kontrol amaçlı 2 gün sonra tekrar çağırdılar. Ciyak ciyak ağlayan bir bebeğim var sanırsınız ıslık çalıyor
Allah bu günden geri koymasın iyiyiz şükür ❤

Merhaba, nasılsınız kızlar? Bebişlerine kavuşan anneler için çok mutluyum. Allah hepsini nazardan saklasın. İlk bebeği olan annelere şefkatle sarılmak istiyorum. Keşke size bir tas yemek getirebilecek olsaydık. Biraz bebeğinize yerinize biz bakabilseydik de siz birkaç saat uyusaydınız. Ben tek başımaydım ve çok zorlanmıştım. Sanırım o yüzden ne zaman yeni bir anne görsem duysam ona yardımcı olabilmeyi dilerim içten içe. İlk zamanlar zor ama zamanla zorluğu azalıyor, her şey çok daha güzel olacak. İlk 1 ay gaz sancısı çekmiyor bebeler, bağırsaklar sonradan kıvrımlanıyor 2-4 ay arası gaz sancısı zamanı ki umarım çekmezler. Kaka yapmazlarsa kuru kayısı kuru erik yiyebilirsiniz sütünüze geçer. Siz de tuvalete çıkmakta zorlanıyor olabilirsiniz özellikle sezaryenden sonra. Her ikiniz için de işe yarayacaktır. Hepinize çok ama çok kolay gelsin. Rahat bir lohusalık diliyorum canı gönülden.

Bebişlerini bekleyen gün sayan anneler için de en hayırlı doğumu diliyorum. Sağlıkla bir avazda inşallah.

Amin kuzum hepimiz sağlıkla kucaklayıp büyütelim inşallah
İsmi hala yok ,vallahi oglumda da doğumdan sonra karar vermiştik

Hastanede onların verdiği bitince 1 tane kendimden kullandım daha iyi rahattı ama evde kullanma dedi doktor. Gerçi kullan desede kullanmazdım evde çünkü kanamam yok denecek kadar az
Oooo sweet hanim.dogum geçti gülücüklu mesajlar bir rahatlama haaa bir kiskaniyo insan sizi

Amazing ilk bebeğin kaç kilo doğmuştu?

Eee ben 2 kilo almışım hani kilo almıyorduk
Kuzu verirsn dert etme bi sütun düzene girsin bebiş bı düzen oturtsin o zaman beslenmene dikkat et,çünkü yemekle süt kesinlikle alakalı caninin istediğini abartmadan ye yine ,zaten herşey yoluna girince insan bı kendine gelip diyet vs yapıyor

40 gün oldu sütte düzene girmedi ya. Hala pompaya gelmiyor nedense. Elimle sağmaktan yoruldum kendimi inek gibi hissediyorum :) yemekle olduğunu acı tecrübe ile öğrendim az yemeği kıstığım anda sütümde azalıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…