Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy bileydim yapardım.. kuzu seninde doğumdan sonra karnına bastırdılarmı benim baya bastırdılar ona rağmen hala kanamam devam

sweetgirlcandy seninde karnına bastırmışlarmıştı sezeryan olduğun için sorıyım dedim

Merhaba yakınız diye ara ara sizi okuyoruz temmuz anneler olarak, bu durumu merak ettim biraz korktumda
Bu karna bastırma olayını sezeryanlılarada yapıyolarmı yoksa sizin normal doğum muydu

Normal doğum,sezeryanda var mı bilmiyorum

Göğüslerin nasıl peki dolu dolu oluyor mu ? Eğer dolu olmasına rağmen sagarak gelmiyorsa süt kanalların tıkalı olabilir mi ? Sıcak su ile masaj yapıyor musun her gün. Ben o şekilde acıyorum kanalları ilk 1 hafta masajla geçiyor. Sıcak su ile.masaj,emzirme,sağma şeklinde bir düzenimiz var. Çok şükür kanallar yarı yarıya açıldı,sagincada geliyor artık

Hahahahaha yaaaaa yerim seni amaaa inek gibi hissediyorum

Bu arada kızlar almayan varsa göğüs kalkanı almasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Göğüs uçlarım 2.gun acımaya başlayınca aklıma geldi aldığım kalkanı kullanayım dedim. Emzirme sonrası kremi sürüp kalkanı takıyorum,benim ki süt toplayan kalkanlardan çok da uyguna almıştım 50 tlydi sanırım. Hem akan süt boşa gitmiyor ona doluyor,hem de göğüs ucum hava alıp kıyafetle temas etmiyor kolay iyileşiyor. Mutlaka alın ☺

Yaaa yerim onu benvallahi burnuma mis gibi bebek kokusu geldi,bizim yerimize de kokla annesi
Sürekli kokluyorum her defasında rabbim kimi evlatsızlıkla sınıyorsa hayırlısıyla ona da evlat nasip edip imtihanını tez zamanda bitirsin diyorum eylülde 5 yıllık evli olacağım bu derdi Bi çeken bilir çok şükür rabbime çok şükür

Bende gümüş kapak kullanıyorum meme ucu hep nemli

Pes etme sen emdikçe artacak düzelecek inşallah kısma yemeği ya bebişin rızkı o icsn minikkus

Benim ilk aldiğım seydi diyebilirimm kuzu yengem önermiştii

Yesunlerrr o temmuz anneleri buyrun gelin tabii bakın

Merak etme yavrum sezeryanda da basturıyorlar ağzına mıçıyorlar ama sadece o anlık ağrı duyuyorsun korkma
Ahhhhhh ahhhh hadi yaaaa Ağzına mıçıyolar dedik bende flim koptu ayyy inşallah o dediğim gibi o anlık duyarım o ağrıyı cidden anne olmaz zor
Yesunlerrr o temmuz anneleri buyrun gelin tabii bakın
Yaaaa çoğumuz haziranda doğurcaz yaaa artık sizden çıkmıyoruz valla okuyoruz hepinizi başımıza geliceklerin ön provası gibi

Hahahah evett ön provası gibi oldu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…