Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar birde çok

Yaa benimki de aynı olmuştu kıyamam nasıl sancılanmıştır. Bende evolvia kullanıyordum aptamil prematile geçtim seve seve içiyorda onu.

Ay benimkiler taş gibi oldu göğüslerim makinede kargoda daha gelmedi elimle uğraşıyorum sağmaya. Ama az az sıvı geliyor öyle dolu dolu değil tıkalı olabilir mi

Kuzu hangi marka aldın. Bide sütyen takmak gerekiyor mu kendisi yapışıyor mu memeyi kavrayıp

Kuzum dus al sonrasi sütyen falan giyme sal göğüs altina bi bez havlu gibi bisy koy uzerine degmesin sip sip akacak bnde oyle getirdim hergun dus masaj saldm göğüsleri bi tişört giydm hep geldi oyle

Kuzu hangi marka aldın. Bide sütyen takmak gerekiyor mu kendisi yapışıyor mu memeyi kavrayıp
Kuzum kesinlikle bende oyle agridi silverlinda die gümüş kapak aldm ahh rahatlikmis göğüs Ucum yaraydi kan toplamis minik minik ilk gun gecti sizilarda azaldi sadece dun geldi kullanmaya basladm

Kızlar birde çok

Yaa benimki de aynı olmuştu kıyamam nasıl sancılanmıştır. Bende evolvia kullanıyordum aptamil prematile geçtim seve seve içiyorda onu.
Evet yaa küçücükler canları nasıl yanıyordur. Ss aldım bakalım baby goat iyi gelmezse bende onu denerim

Kuzum dus al sonrasi sütyen falan giyme sal göğüs altina bi bez havlu gibi bisy koy uzerine degmesin sip sip akacak bnde oyle getirdim hergun dus masaj saldm göğüsleri bi tişört giydm hep geldi oyle
Bana mı yazdın bunu üstüme alındım ay duştan korkuyorum hastaneden çıktığım gün hemen aldım çıktım. Nedense dikişlerim acıyacak gibi hissediyorum hiç çıkarmayan ben sütyen giymiyorum valla doğumdan beri

Kuzum kesinlikle bende oyle agridi silverlinda die gümüş kapak aldm ahh rahatlikmis göğüs Ucum yaraydi kan toplamis minik minik ilk gun gecti sizilarda azaldi sadece dun geldi kullanmaya basladm
Benimde hastaneden çıkınca baya kötü oldu uçları acıyordu elimi bile değsem. Lansinoh aldırdım hemen işe yaradı

Ayyyyy hahahah hizmette varr
Var valla ben böyle çok şey seçer yemem nerde doğal şey var ben sevmem mutlaka. Eşimde aksine. Hep alır yeyim diye yemem bende. Lohusa şerbeti gibi bişey almış %100 kırmızı meyvelermiş. İşte diyor süt için kırmızı meyveler yiyecekmişsin getiriyor 2 yudum içiyorum sonra kendi içiyor

Ama gerçekten analık farklı bir şeymiş. Yani yemeyeceğim şeyleri süt olsun diye yeyip içiyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…