Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Her şeyden habersiz gitmek en güzeli hiç araştırma canım herkesin acı eşiği tecrübesi çok farklı çünkü

Dolu dolu değil csnım sürekli sağdığım için yumuşacık. Masaj falan sıcak su, sıcak su torbası hepsini yapıyorum. Ama benimki çok emmiyor günde 1 - 2 defa oda en fazla 15 dk hemen uyuyor sonra mecburen kaşıkla biberonla zorla yediriyorum. Elle sağdığım zamanda en fazla 120 cc falan çıkıyor

Ne güzel kalbiniz var teşekkür ederim kendi adıma moral oldu yazdıklarınız hamilelik sürecini yalnız geçiren biri olarak duygulandım yazdıklarınıza hepimize hayırlı doğumlar versin Allah

Aynen annemde poposuna sürdü. Bir de sabun kaçırdık ay bildiğin kuzu pisliği gibi olmuş tıkanmış yavrum hemen çıktı onlar inşallah bi daha olmaz. Mama ne kullanıyordun neye geçtin? Ben evolvia nutri pro plus kullanıyordum şimdi baby goat aldık bakalım

Oyy sesini sevsinler ya sen tecrübelisin bende yarın gitcem gerçi kontrole de sarılık olunca sararıyor ya yüzü falan. Benim kız bembeyazdı karardı gibi ablamda kararıyor sonra sarı oluyor sarılığı artabilir dedi de. Öyle mi acaba?

Yaa ne güzel temenniler, düşünceler bunlar ordan hissettim Allah razı olsun

Ay benim kız 2 gündür gece 4 de mesaiye kalkıyor dedim gaz sancısı mı çekiyor acaba. Annemde aynı saatte mi oluyor gazı dedi demek ki gaz sancısı olmuyor 2.aya kadar

Benim bence sezeryan esnasında dikerken bastırıyorlardı hissetmiyordum da öyle gibiydi sonra odaya geldim bez bağladılar yatarken ebe geldi beze baktı sonra bastırdı ama öyle çok değil benim canım tatlı bi ah uh dedim ebe acıyor mu dedi biraz dedim canım tatlı dedim biliyoruz onu gördük dedi hastane beni tanıyordu artık yani sadece 1 kere bastırdı. Benim kanamam hiç olmadı gibi bişey çok az yani. O bastırdığında da ben kan çıksın diye düşündüm bezde azdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…