Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ç
Amiin hepimiz inşallah size de kolay doğumlar diliyorum var mı bi belirti bi yoklama yazıyorsanız da kaçırmışımdır bugün okuyamadım burayı

Yaaa ne güzel canım benim duygulandım yazdıklarından Her şeyin yolunda olmasına sevindim Gözün aydın sağlıcakla büyüt prensesi Darısı bizlere inşallah

Reactions: Jou
Yaa maşallah çok güzel bi doğum olmuşş sağlıcakla büyüsünn ben de bugün oldum ama spinalin dozunu az vermişler odaya geldiğim gibi ağrılarım başladı, doktor baya cesaretliydin dedi ama onu bi de bana sorsunlar içimde ne fırtınalar koptu ameliyata girerken bebiş çok çabuk çıkıyo ama daha başladılar mı anlamadan onun ağlama sesi geldi Allahım cennet kokusu geldi sanki oyy en güzel kısmı onlara kavuşmak gerçekten kucağa alınca ne doğum şeklinin önemli kalıyormuş ne öncesi sonrasının ben normal doğumu çok istemiştim çok da direndim ama şuan o kadar boş kii o kısımları unuttum bile mini bi meleğe baktıkça geçiyo hepsi bu sayede bende biraz bahsetmiş oldum merak eden varsa bi faydası olur inşallah

Merhaba bana da suyu azalmış hemen alalım istersen dedi doktorum ama takipte olursan bi sorun olmaz merak etme hiç, azalma devam etmezse bekletiyorlar normal doğum şansın da var gayet ben suyu azalmış dedikten sonra 1 hafta daha bekledim normal doğum için ama açılma vs olmadı ve haftam büyüyünce sezaryen oldum, suyu azalmış diyorlar ya misal bi yerde az oluyor diğer tarafta normal oluyor ciddi bi azalma olsa anında alırlar zaten içini ferah tut ama sezaryenden de hiç korkma hiçbir şey eskisi gibi değil o eski hikayeler gibi düşünme şimdi her şey daha güzel daha hızlı Rabbim gönlüne göre sağlıkla güzel bi doğum nasip etsin inşallah canım

Iyi yaptın bahssettim canımm vallahaa gerçekten öylee herşey bebeğin için kucağıma aldığımda ağrılarımı herşeyimi unuttumm

Çok haklısınız yalnız halimi arar oldum allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendinden başka dediğin gibi kafamı dağıtmaya çalışıyorum son günlerde bebegimi üzmek istemiyorum zaten dün hareketlerinde azalma vardı stresten

Ayy çok güzelll maşallah çok duygulandım doğurdun resmen jou yaşasın özgürlük
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun almişimizzz

Ay 3 tane çocuk ister istemez insan delirir o ortamda. Teyzenin de anlayışlı olması lazım yani

Ay 3 tane çocuk ister istemez insan delirir o ortamda. Teyzenin de anlayışlı olması lazım yani
Gerçekten oyle dünden beri düşünüyorum bende mi bir sorun var acaba diyorum ama yok kim olsa delirir cidden. Kendime yükleniyorum boşu boşuna, acaba ayıp mı ediyorum böyle dusunerek diyorum hormonlar falan diyorum ama hormonlarla hiç alakası yok

Gozunuz aydin saglikla buyutun bebeginizi.okurken duygulandim, dogdugu andan itibaren hicbirsey eskisi gibi olmuyor cunku siz artik bir bebegin kahramanisiniz,annesisiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…