- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #61.541
Ben de döndüğünü anlamamıştım, hayirlisiyla inş seninki de dönmüştür merak etme. Bize de haber ver kontrolden cikincaBen bekliyorum ama en son (geçen hafta) bebeğim yan duruyodu, kafası aşağıya henüz inmedi sanıyorum ki çünkü inse fark ederdim gibime geliyor. Tekmelerini fln aynı yerlerim de hissediyorum. Bgn kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. 37 bitti 38'e girdim bgn, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Heeeyyy trilililiiiiiEvettt kızlarr hikayemi anlatemmmşimdiden memelere ozgürlük diyorumm
Sabah biz aradık asistanı kaçta gelelim diye nese sistemde sanırım tahlil gözükmemiş ama ben vermiştim bi aksilik olmuş biz apar topar 9da geldik hastaneye bekle bekle bekle yok sonra geldiler sistemde gözükmediği için dedik ama şimdi anca gözüktü falan dediler nese geçtik ordan napalım bekledik artık yapcak birşey yoktu
Ama beklemek bile strese soktuu oğlen alcaz dediler sorduk hani gelmedimi işte senden önce biri daha var o bitmedi dedi tövbeeee saat 3te gircez anca neseki saat 14.00 oldu geldiler beni hemen almaya ben ağlıya ağlıya gittimm doğuma annem peşimden ağlıyo biyandan ben ağlıyorum bi heyecanım var bi korkum karmakarışıktı duygularımm doktorlar dedi hiçbirşey yok korkma ama çok korkmadım az birşey korktum sadece iğnemi vurdular arkadan baya 3 4 defa biyerden kambul gibi cömelttiler beni falannterden ölüyorum o an uzandım ayaklarım heryerim uyuşmaya ve yanmaya başladı o ara sondayı taktılar hiç hissetmedim gerçekten birşey yokmuşş ben gittiysem hissetmediysem siz hiç hissetmezsinizz 6 saat sonra çıkardı sondayı onada hiç hissetmedim gayette güzel çıkardı
Odama geldiğim gibii hemen emzirmeye başladım çok şükür sütüm geldii çok dua etmiştim buna hep emzirdim 2 saatte bir 3 saati geçmeden gazı falan gayet iyi çıkarıyorr 3 sefer altını degiştirdi annemler pohluu bi güzelde edey kakasınıamaa inanın bebeğin için herşeyi unutuyorsunuzz yok böyle güzel bo duygu rabbim isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsinn emzirmek bile pahabiçilemez birşey kimseye anlatamam bile nasıl bi duygu olduğunu
6 saat sonra yemeğim geldii çorba içtim ve yarım saat sonra eşim yürüttü beni ilkbaşta epey zorlandım ama mecbur dikişten yana oluyo bunlar cok ağrım oldumu hemen ağrı kesici getirdi hep bana daha yeni yeni anca toparlandım
Bizim almiş hanıma meme veriyoruzz diş etiyle bi ısırdı bi çekiyoo sanki hiç doyurmamisız gibi oyle aç dogurmuşki kurban olduğum epeydirr açtım ben zaten o da hepten aç kaldı
Asıll buna gelelimmm annemle kv su doldurmaya gittiler nese eşim bana doğum.hediyesi almış şok oldum hiç beklemiyordum çünkü sıkışıktı alıcak durumda değildi birşey bana çiçek al yeter demiş istersende alma tabii bebe sayesinde onuda unutmuşum çiçek miçek gelecek diye
Canımm eşim öyle güzel hediye aldıkii çok duygulandım
Gelelimm kiloyaa ultrasonda bize 3600 anca doğar demişti cm si 49.5 gibi birşeydi 50ye yakın
Doğurdukii 48 cm ve 3.870 kilo doğdu yenidoğan kiyafeti epey büyük geldi 3 aya anca giyer ama olsunama doğar doğmaz yanıma verdiler ağlayışını duyduğum an başladım ağlamayaa annem dedim öptümm o an onu kokusu zaten anlatamam bile benimde hikayem bu kızlarr epey uzun oldu
Yok bi belirti. Arada kasılma girip çıkıyor o kadar.Ç
Amiin hepimiz inşallah size de kolay doğumlar diliyorum var mı bi belirti bi yoklamayazıyorsanız da kaçırmışımdır bugün okuyamadım burayı
Ayyynen kesinlikle katılıyorum sonuna kadar3 çocukla yardıma gelmek mi? Sırf karşı taraf alınacak diye kendini strese sokma, doğum öncesi sana moral,motivasyon, güzel enerji lazım. Artıdan çok eksisi oluyorsa annenle konuş uygun bir dille ona ihtiyaç olmadığinı, seninle kendisinin ilgileneceğini söylesin. Alınırsa da alınsın, onun alınması senin ve bebeğinin huzurundan daha önemli değil
BenCanim güle güle büyütün bebegini. Gözünüz aydın
Bir de diyorum ki normal doğum bekleyenler kimler bir yazsin da birbirimizi haberdar edelim, bende ne su gelmesi var ne kasılma ne nişan, içerisi rahat galiba
Yok kuzu ya fark edilmiyor biliyor musunBen bekliyorum ama en son (geçen hafta) bebeğim yan duruyodu, kafası aşağıya henüz inmedi sanıyorum ki çünkü inse fark ederdim gibime geliyor. Tekmelerini fln aynı yerlerim de hissediyorum. Bgn kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. 37 bitti 38'e girdim bgn, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Cok guzel cook maşallah allahim anali babali buyutmek nasip eylesinEvettt kızlarr hikayemi anlatemmmşimdiden memelere ozgürlük diyorumm
Sabah biz aradık asistanı kaçta gelelim diye nese sistemde sanırım tahlil gözükmemiş ama ben vermiştim bi aksilik olmuş biz apar topar 9da geldik hastaneye bekle bekle bekle yok sonra geldiler sistemde gözükmediği için dedik ama şimdi anca gözüktü falan dediler nese geçtik ordan napalım bekledik artık yapcak birşey yoktu
Ama beklemek bile strese soktuu oğlen alcaz dediler sorduk hani gelmedimi işte senden önce biri daha var o bitmedi dedi tövbeeee saat 3te gircez anca neseki saat 14.00 oldu geldiler beni hemen almaya ben ağlıya ağlıya gittimm doğuma annem peşimden ağlıyo biyandan ben ağlıyorum bi heyecanım var bi korkum karmakarışıktı duygularımm doktorlar dedi hiçbirşey yok korkma ama çok korkmadım az birşey korktum sadece iğnemi vurdular arkadan baya 3 4 defa biyerden kambul gibi cömelttiler beni falannterden ölüyorum o an uzandım ayaklarım heryerim uyuşmaya ve yanmaya başladı o ara sondayı taktılar hiç hissetmedim gerçekten birşey yokmuşş ben gittiysem hissetmediysem siz hiç hissetmezsinizz 6 saat sonra çıkardı sondayı onada hiç hissetmedim gayette güzel çıkardı
Odama geldiğim gibii hemen emzirmeye başladım çok şükür sütüm geldii çok dua etmiştim buna hep emzirdim 2 saatte bir 3 saati geçmeden gazı falan gayet iyi çıkarıyorr 3 sefer altını degiştirdi annemler pohluu bi güzelde edey kakasınıamaa inanın bebeğin için herşeyi unutuyorsunuzz yok böyle güzel bo duygu rabbim isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsinn emzirmek bile pahabiçilemez birşey kimseye anlatamam bile nasıl bi duygu olduğunu
6 saat sonra yemeğim geldii çorba içtim ve yarım saat sonra eşim yürüttü beni ilkbaşta epey zorlandım ama mecbur dikişten yana oluyo bunlar cok ağrım oldumu hemen ağrı kesici getirdi hep bana daha yeni yeni anca toparlandım
Bizim almiş hanıma meme veriyoruzz diş etiyle bi ısırdı bi çekiyoo sanki hiç doyurmamisız gibi oyle aç dogurmuşki kurban olduğum epeydirr açtım ben zaten o da hepten aç kaldı
Asıll buna gelelimmm annemle kv su doldurmaya gittiler nese eşim bana doğum.hediyesi almış şok oldum hiç beklemiyordum çünkü sıkışıktı alıcak durumda değildi birşey bana çiçek al yeter demiş istersende alma tabii bebe sayesinde onuda unutmuşum çiçek miçek gelecek diye
Canımm eşim öyle güzel hediye aldıkii çok duygulandım
Gelelimm kiloyaa ultrasonda bize 3600 anca doğar demişti cm si 49.5 gibi birşeydi 50ye yakın
Doğurdukii 48 cm ve 3.870 kilo doğdu yenidoğan kiyafeti epey büyük geldi 3 aya anca giyer ama olsunama doğar doğmaz yanıma verdiler ağlayışını duyduğum an başladım ağlamayaa annem dedim öptümm o an onu kokusu zaten anlatamam bile benimde hikayem bu kızlarr epey uzun oldu
3 çocukla yardıma gelmek mi? Sırf karşı taraf alınacak diye kendini strese sokma, doğum öncesi sana moral,motivasyon, güzel enerji lazım. Artıdan çok eksisi oluyorsa annenle konuş uygun bir dille ona ihtiyaç olmadığinı, seninle kendisinin ilgileneceğini söylesin. Alınırsa da alınsın, onun alınması senin ve bebeğinin huzurundan daha önemli değil
Haklısınız kızlar geldiler simdi geçti artık kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık açık sözlü olacağım herkese karşı soran olan bana oluyorAy yok ya 1 değil ki 3 çocuk. Sen zaten hamilesin bir de yemekti alınganlıklarıydı normal değil
Yani en iyisi takma kafana yemeği mi beğenmiyorlar yapacak bir şey yok. Yardıma gelen yardım etsin bi zahmetHaklısınız kızlar geldiler simdi geçti artık kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık açık sözlü olacağım herkese karşı soran olan bana oluyor
Ben de döndüğünü anlamamıştım, hayirlisiyla inş seninki de dönmüştür merak etme. Bize de haber ver kontrolden cikinca
Kafa aşağı dönmüş kızlar ama inşallah bu şekilde kanala girmeye çalışmaz burnu dikine duruyormuş, bu sekilde girmeye kalkarsa sezaryene dönmemiz gerekir ama daha girmedigi icin belli olmaz dedi. Önce bir sonra iki parmak kontrolü yaptı 3 cm açıklık ve bir sürü terimsel içerikli cümle kurdu hemşireye. Açıklığım mı var dedim. Dısardan 3 cm icerden henüz yok dedi; ne anlama geliyor bilmiyorum. Nstde 10 dk da bir sancı çıktı. Ilk sancım ağrı yaptı. Ağrın çıkmış 10 dk bir düzenli bir sancı değil değisebilen bir şey bu. Ağrın olunca haber ver kasilmalarinin cogunu evde gecirmeni istiyoruz suyun gelmedigi müddetce hemen yatirmiyoruz dedi. Bi de kilo alımı biraz süratli gidiyor bizim bebegin. Gecen hafta 3080 olan kg bu sefer 3.400 cikti. Yorum yapmadi ama 4 kg dan sonra normal dogum icin sikinti yaratabiliyor diye biliyorum bu durum. Artik 3 gunde bir gorucem seni dedi. Bakalım bizi neler bekliyorYok kuzu ya fark edilmiyor biliyor musunBebişler öyle bir hareket ediyor ki her zamankinden farkı yokmuş gibi Tabi tam bilemiyoruz. İnşallah dönmüştür senin minnoş Her şeyin hayırlısı..
2 hafta önce bende de aynıydı, içeriden açılma yok, dışarıdan 2cm açıklık var demişti. Henüz bir daha baktirmadim, ptesi kontrol var bakar belki yine. Sana söylediklerinin aynısını ben de duydum merak etme sorun yok. Insallah gönlünce sağlıkla ve hayirlisiyla normal normal kavuşursun bebisine, biz de insallah aynı sekildeKafa aşağı dönmüş kızlar ama inşallah bu şekilde kanala girmeye çalışmaz burnu dikine duruyormuş, bu sekilde girmeye kalkarsa sezaryene dönmemiz gerekir ama daha girmedigi icin belli olmaz dedi. Önce bir sonra iki parmak kontrolü yaptı 3 cm açıklık ve bir sürü terimsel içerikli cümle kurdu hemşireye. Açıklığım mı var dedim. Dısardan 3 cm icerden henüz yok dedi; ne anlama geliyor bilmiyorum. Nstde 10 dk da bir sancı çıktı. Ilk sancım ağrı yaptı. Ağrın çıkmış 10 dk bir düzenli bir sancı değil değisebilen bir şey bu. Ağrın olunca haber ver kasilmalarinin cogunu evde gecirmeni istiyoruz suyun gelmedigi müddetce hemen yatirmiyoruz dedi. Bi de kilo alımı biraz süratli gidiyor bizim bebegin. Gecen hafta 3080 olan kg bu sefer 3.400 cikti. Yorum yapmadi ama 4 kg dan sonra normal dogum icin sikinti yaratabiliyor diye biliyorum bu durum. Artik 3 gunde bir gorucem seni dedi. Bakalım bizi neler bekliyor
Darısı size olsun,kolaylıkla sağlıkla gecirirsiniz inşallahSevindim senin adına sağlıkla büyüt bebişini, bizde hayırlısıyla atlatırız insallah şu süreci
Çok korkulacak bir şey yok. Daha önce alttan ultrasyon ile bakıldı mı? Benzer şekilde sadece doktor eliyle kontrol ediyor. Biraz ittirince biraz canın acıya bilir kendini sıkma yeterki.. O kadarcıkta olur benceÇatı muayenesine giren var mi nasil? Çati mautenesi yaptirmadan da normal dogurulabilir mi?
Var kuzum yaBenim bebeğinde dilinin ucunda beyaz bi nokta oldu yarın kontrole gidicez sorucam o zaman ama pamukçuk deniliyor sanırım anne sütünden dolayı olabiliyormuş nasıl geçicek bende bilmiyorum çok mu fazla var sizde?
Vajinal ultrasona girdim bir korkum yok ondan yana fakat; doktorun 4 paaği ile kontrol ettigini soylediklerinden beri tedirginimÇok korkulacak bir şey yok. Daha önce alttan ultrasyon ile bakıldı mı? Benzer şekilde sadece doktor eliyle kontrol ediyor. Biraz ittirince biraz canın acıya bilir kendini sıkma yeterki.. O kadarcıkta olur benceBana kalırsa çatı muayenesi olmadan normal doğumun yapılıp yapılamayacağı anlaşılamayabilir. Sonuçta açılma ve çatının müsait olup olmamasını elle kontrol ediyor.
Bu bebişler şakacı ya ne güzel dönmüş bence güzelce pozisyonunu da alır hiç sıkma kendini.. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallahKafa aşağı dönmüş kızlar ama inşallah bu şekilde kanala girmeye çalışmaz burnu dikine duruyormuş, bu sekilde girmeye kalkarsa sezaryene dönmemiz gerekir ama daha girmedigi icin belli olmaz dedi. Önce bir sonra iki parmak kontrolü yaptı 3 cm açıklık ve bir sürü terimsel içerikli cümle kurdu hemşireye. Açıklığım mı var dedim. Dısardan 3 cm icerden henüz yok dedi; ne anlama geliyor bilmiyorum. Nstde 10 dk da bir sancı çıktı. Ilk sancım ağrı yaptı. Ağrın çıkmış 10 dk bir düzenli bir sancı değil değisebilen bir şey bu. Ağrın olunca haber ver kasilmalarinin cogunu evde gecirmeni istiyoruz suyun gelmedigi müddetce hemen yatirmiyoruz dedi. Bi de kilo alımı biraz süratli gidiyor bizim bebegin. Gecen hafta 3080 olan kg bu sefer 3.400 cikti. Yorum yapmadi ama 4 kg dan sonra normal dogum icin sikinti yaratabiliyor diye biliyorum bu durum. Artik 3 gunde bir gorucem seni dedi. Bakalım bizi neler bekliyor
Düşünerek canını sıkıp kendini şartlama anı yaşaVajinal ultrasona girdim bir korkum yok ondan yana fakat; doktorun 4 paaği ile kontrol ettigini soylediklerinden beri tedirginim
Inşallah canım. Bol bol yürüyüş yap dedi. Avm'ye geldik eşimle azcık gezeyim diye ama zırt pırt bacak arama ağrı saplanıyo iki oturup bi yürüyorum bakalım2 hafta önce bende de aynıydı, içeriden açılma yok, dışarıdan 2cm açıklık var demişti. Henüz bir daha baktirmadim, ptesi kontrol var bakar belki yine. Sana söylediklerinin aynısını ben de duydum merak etme sorun yok. Insallah gönlünce sağlıkla ve hayirlisiyla normal normal kavuşursun bebisine, biz de insallah aynı sekilde
37+0'ım canım 10 gün ilerden gidiyodu benimki de en son. K.validem eşimin 4 kilonun üzerinde doğduğunu söyleyip duruyodu babasına gibi iri doğmaya niyet etmez insallah diye dua ediyorum :)Bu bebişler şakacı ya ne güzel dönmüş bence güzelce pozisyonunu da alır hiç sıkma kendini.. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Tam kaç haftalıksın canım? Benim bebişinde kilosu haftasına göre öndeymiş. Bende geçen haftadan beri 3-4 güne 1 gidiyorum. En son açıklığım 2-2,5 gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?