Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de döndüğünü anlamamıştım, hayirlisiyla inş seninki de dönmüştür merak etme. Bize de haber ver kontrolden cikinca

Heeeyyy trilililiiiii
Yaşasın Almira da kavuştu Anneciğine
Sağlıkla huzurla musmutlu günlerde büyütün kuzummmm
Ayrıca sen zaten en baştan diyodun memelere özgürlük diye
Ç

Amiin hepimiz inşallah size de kolay doğumlar diliyorum var mı bi belirti bi yoklama yazıyorsanız da kaçırmışımdır bugün okuyamadım burayı
Yok bi belirti. Arada kasılma girip çıkıyor o kadar.
Ayyynen kesinlikle katılıyorum sonuna kadar
Canim güle güle büyütün bebegini. Gözünüz aydın

Bir de diyorum ki normal doğum bekleyenler kimler bir yazsin da birbirimizi haberdar edelim, bende ne su gelmesi var ne kasılma ne nişan, içerisi rahat galiba
Ben
Geçen gün muhtemelen nişan geldi arada kasılma vs yokluyor o kadar

Yok kuzu ya fark edilmiyor biliyor musun Bebişler öyle bir hareket ediyor ki her zamankinden farkı yokmuş gibi Tabi tam bilemiyoruz. İnşallah dönmüştür senin minnoş Her şeyin hayırlısı..

Cok guzel cook maşallah allahim anali babali buyutmek nasip eylesin

Reactions: Jou

Ay yok ya 1 değil ki 3 çocuk. Sen zaten hamilesin bir de yemekti alınganlıklarıydı normal değil
Haklısınız kızlar geldiler simdi geçti artık kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık açık sözlü olacağım herkese karşı soran olan bana oluyor

Haklısınız kızlar geldiler simdi geçti artık kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık açık sözlü olacağım herkese karşı soran olan bana oluyor
Yani en iyisi takma kafana yemeği mi beğenmiyorlar yapacak bir şey yok. Yardıma gelen yardım etsin bi zahmet

Kızlar ahududu yaprağı kullananlar. Pakette son kullanma tarihi oluyor sadece.. İnternette bir yerde kuru olarak kullanıyorsanız en geç 1 sene önce toplanmış olması lazım diye bir şey okudum. Böyle bir şeye dikkat ettiniz mi hiç?

Ben de döndüğünü anlamamıştım, hayirlisiyla inş seninki de dönmüştür merak etme. Bize de haber ver kontrolden cikinca

Yok kuzu ya fark edilmiyor biliyor musun Bebişler öyle bir hareket ediyor ki her zamankinden farkı yokmuş gibi Tabi tam bilemiyoruz. İnşallah dönmüştür senin minnoş Her şeyin hayırlısı..
Kafa aşağı dönmüş kızlar ama inşallah bu şekilde kanala girmeye çalışmaz burnu dikine duruyormuş, bu sekilde girmeye kalkarsa sezaryene dönmemiz gerekir ama daha girmedigi icin belli olmaz dedi. Önce bir sonra iki parmak kontrolü yaptı 3 cm açıklık ve bir sürü terimsel içerikli cümle kurdu hemşireye. Açıklığım mı var dedim. Dısardan 3 cm icerden henüz yok dedi; ne anlama geliyor bilmiyorum. Nstde 10 dk da bir sancı çıktı. Ilk sancım ağrı yaptı. Ağrın çıkmış 10 dk bir düzenli bir sancı değil değisebilen bir şey bu. Ağrın olunca haber ver kasilmalarinin cogunu evde gecirmeni istiyoruz suyun gelmedigi müddetce hemen yatirmiyoruz dedi. Bi de kilo alımı biraz süratli gidiyor bizim bebegin. Gecen hafta 3080 olan kg bu sefer 3.400 cikti. Yorum yapmadi ama 4 kg dan sonra normal dogum icin sikinti yaratabiliyor diye biliyorum bu durum. Artik 3 gunde bir gorucem seni dedi. Bakalım bizi neler bekliyor

2 hafta önce bende de aynıydı, içeriden açılma yok, dışarıdan 2cm açıklık var demişti. Henüz bir daha baktirmadim, ptesi kontrol var bakar belki yine. Sana söylediklerinin aynısını ben de duydum merak etme sorun yok. Insallah gönlünce sağlıkla ve hayirlisiyla normal normal kavuşursun bebisine, biz de insallah aynı sekilde

Çatı muayenesine giren var mi nasil? Çati mautenesi yaptirmadan da normal dogurulabilir mi?
Çok korkulacak bir şey yok. Daha önce alttan ultrasyon ile bakıldı mı? Benzer şekilde sadece doktor eliyle kontrol ediyor. Biraz ittirince biraz canın acıya bilir kendini sıkma yeterki.. O kadarcıkta olur bence Bana kalırsa çatı muayenesi olmadan normal doğumun yapılıp yapılamayacağı anlaşılamayabilir. Sonuçta açılma ve çatının müsait olup olmamasını elle kontrol ediyor.

Vajinal ultrasona girdim bir korkum yok ondan yana fakat; doktorun 4 paaği ile kontrol ettigini soylediklerinden beri tedirginim

Bu bebişler şakacı ya ne güzel dönmüş bence güzelce pozisyonunu da alır hiç sıkma kendini.. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Tam kaç haftalıksın canım? Benim bebişinde kilosu haftasına göre öndeymiş. Bende geçen haftadan beri 3-4 güne 1 gidiyorum. En son açıklığım 2-2,5 gibiydi.

Vajinal ultrasona girdim bir korkum yok ondan yana fakat; doktorun 4 paaği ile kontrol ettigini soylediklerinden beri tedirginim
Düşünerek canını sıkıp kendini şartlama anı yaşa 4 kere yapıldı bana şimdiye kadar. İster istemez ağrı olabiliyor sonra geçiyor ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Bebek hareketinin bile ağrıttığı oluyor

Inşallah canım. Bol bol yürüyüş yap dedi. Avm'ye geldik eşimle azcık gezeyim diye ama zırt pırt bacak arama ağrı saplanıyo iki oturup bi yürüyorum bakalım
37+0'ım canım 10 gün ilerden gidiyodu benimki de en son. K.validem eşimin 4 kilonun üzerinde doğduğunu söyleyip duruyodu babasına gibi iri doğmaya niyet etmez insallah diye dua ediyorum :)

Kızlar merhaba, bugün karnımda ara ara batma, çekilme gibi bir ağrı oluyor biraz devam edip geçiyor. Birkaç kez tekrarladı ilk kez yaşadığım için anlam veremedim. Var mı yaşayan ya da fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…