Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

3 çocukla yardıma gelmek mi? Sırf karşı taraf alınacak diye kendini strese sokma, doğum öncesi sana moral,motivasyon, güzel enerji lazım. Artıdan çok eksisi oluyorsa annenle konuş uygun bir dille ona ihtiyaç olmadığinı, seninle kendisinin ilgileneceğini söylesin. Alınırsa da alınsın, onun alınması senin ve bebeğinin huzurundan daha önemli değil

Yaşadığım kadsr anlattım kuzum sen nasılsınn
Canim güle güle büyütün bebegini. Gözünüz aydın

Bir de diyorum ki normal doğum bekleyenler kimler bir yazsin da birbirimizi haberdar edelim, bende ne su gelmesi var ne kasılma ne nişan, içerisi rahat galiba

Yaşadığım kadsr anlattım kuzum sen nasılsınn
Iyiyim canim bende dogumu bekliyorum, kafasi asagida inanilmaz derecede sahte kasilmalar yasiyorum, arada hafif adet sancisi gibi gelip gidiyor ama gercek bir dogum baslangici belirtisi yok

Bir de diyorum ki normal doğum bekleyenler kimler bir yazsin da birbirimizi haberdar edelim, bende ne su gelmesi var ne kasılma ne nişan, içerisi rahat galiba
Ben normal dogum bekliyorum, bende de hic bir belirti yok. Su ve nişan gibi.

Arada popomda vajina bölgesinde saniyelik acı baskı gelip kayboluyor o kadar. Birde kısa süreli hafif adet sancısı gibi kaşık ağrısı. Ama bu rahim büyümesinden olabilir doğumla alakasızz sen peki?

Ben de aynıyım, adet ağrısı gibi oluyor arada. Bazen de anlık vajinada baskı ağrı hissediyorum, sonra hiçbir şey yok. Tarih belli olmadığı için her sabaha acaba diye uyanmak da bir garip oluyor:)) bir hayirlisiyla bizler de kavuşsaydık bebelerimize
Gerçi çıkınca da icerde daha iyiydi diyeceğiz biliyorum ama insan yine de istiyor kollarında olsun

Kaçhaftalık oldun peki kuzu

Hahahah benimkini zor aldılar içinden yaaa baya çevirdiler kafasınıda öyle çektilerr benim nişan bile hiç gelmedi güpe gündüzz gittim

Evet cikinca da yoruluxcaz ama kaburgama oyle bastiriyor ki, vallahi vucudum kaskati kesiliyor artik agridan. Sonrasini dusunmeden dogurmak istiyorum
Kaçhaftalık oldun peki kuzu
Pazar gunu 37 bitiyor 38e giriyor canim
Sali gunu alttan muayenem var ilk kez

Evet cikinca da yoruluxcaz ama kaburgama oyle bastiriyor ki, vallahi vucudum kaskati kesiliyor artik agridan. Sonrasini dusunmeden dogurmak istiyorum

Pazar gunu 37 bitiyor 38e giriyor canim
Sali gunu alttan muayenem var ilk kez
Aaaaa iyi yaklaşmıssınn doğumun yakındır belkii

Oyy yesinler beybini kuzum benim sende atlattın artık almila ile ilgili tecrübelerini konuşacağız burada

Reactions: Jou

Ben de normal doğum bekliyorum şu an için hiçbir belirti yok dün adet sancısı gibi belimde hafif bir ağrı hissettim sonra o da geçti

Maşallah ne güzel anlatmışsın kuzum.En güzel zamanları bu zamanlar doya doya kokla bağrına bas

Hahahah benimkini zor aldılar içinden yaaa baya çevirdiler kafasınıda öyle çektilerr benim nişan bile hiç gelmedi güpe gündüzz gittim
Bende de bayağı uğraştı doktorlar sürekli sarsıntıdan midem bulandıTers geldikleri için belki de...Benim kuzunun 3 tur kordon dolanmıştı boynuna ağlama sesini de zor duydum.

Ay yok ya 1 değil ki 3 çocuk. Sen zaten hamilesin bir de yemekti alınganlıklarıydı normal değil

Ben bekliyorum ama en son (geçen hafta) bebeğim yan duruyodu, kafası aşağıya henüz inmedi sanıyorum ki çünkü inse fark ederdim gibime geliyor. Tekmelerini fln aynı yerlerim de hissediyorum. Bgn kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. 37 bitti 38'e girdim bgn, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Yaa kırt kırt diye ses geliyor bazen benden bebek bacagini direyince. Artik et et üstüne binince mi geliyor o ses yoksa kaburgamdan mı geliyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…