Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben göğsüm kopma derecesine gelince akıl edip almıştım ilk bebeğimde. Acıyı baya azaltmıştı,bebegimde emiyordu. Böylelikle göğsümde çabuk iyileşti.
A süpermiş ben bebeğin biberon ve emziklerini kaynatırken onu da atmıştım tencereye. Sonra denemek için göğsüme taktım ama meme ucum biraz geride kaldı bi de yapışmadı. Yapışması icin suyla fln mi islatmak gerekiyor acaba onu?

Kızlar mama konusuna niye bu kadar taktınız anlayamadim ki ben. Bir şey mi kaçırdım konuşmalarda? Bu kadar erken süt tamamen gelmez ki her zaman. Ben ilk 2 ay hipp mama destekli gittim, sonra da zaten bıraktık. Çünkü bebis emmeyi öğrenince masallah süt de artıyor hiç gerek kalmıyor. Azcık sabredin düzelecek, bu evrede de mamaya tü kaka muamelesi yapmamak lazım, hayat kurtariyor

Gogus ucuna tam oturmuyor zaten canım. Yapışmıyor diye biliyorum yıllar oldu kullanalı yenileri yapışıyordur belki

Haklısınız gerektiği zaman kullanilmali doktor onayıyla. Fakat bebegin değerleri,tartısı iyiyse,doktorlar emzir diyorsa mama kullanmak gereksiz.

Hangisi kuzu bu yapışması şeysi

Enemm aynı benim ki neden yapıyorlar acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…