Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyimiş canım ama ben mama vermek istemiyorum neolursa olsun dayanırim

Kaç saatte bi 30 cc veriyorsunuz

Sınırı geçmiş değeri. Emme süresi çok az evet ama bu da sarilikla alakalı canım,sarılık maalesef öyle yapıyor bebekleri. Memede uyumasına müsaade etme,uyuduğunda altını aç,ayaklarını sert bir şekilde gidikla bir şekilde uyandırıp tekrar memeni tuttur. Kızımda bende yaşadım,sağıp zorla ağzına kaşıkla aktarıyordum bir gecede düzeldi değeri. Aç olması imkansız söylediklerine göre. Bir de direk süt mü kusuyor yoksa kesik kesik mi kusuyor? Emzirince veya süt içerdiğinde direk yatırma sütü çıkarmasını engelle. Sütün varmış mamaya hiç alıştırma canım

Valla hiç süt gelmiyor ya, bugün kakasını yaptı değiştik. Zaten doğalı 2 gün oldu 3 tane bez değiştik daha.
Canım çok normal bu anlattiklarin. Benim oğlan doğduğu gün gece 1kez kaka yaptı çiş hiç yoktu. Sabah çişle beraber kaka 3 kez ancak yapmıştır. Doktorlar normal olduğunu söyledi. 2gune sayısı da artar rengide sarı pütürlüye döner merak etme. Emzirmeye devam et. Kızımda sürekli ağlıyor ve araniyordu doymuyor diye mama istedim hemsireden çocuk doktoru izin vermedi emzirsin dedi. Gercektende 3 güne sütüm de tam geldi,hiç mama vermeme gerek kalmadı. Şekerine bakıyorlar aç olup olmadığını anlıyorlar ona göre mama gerekirse zaten sen söylemeden onlar başlardı. Hastanede ne diyorlarsa ona göre hareket etmeni öneririm . Kolaylıklar diliyorum

Hastanede kan şekerine baktılar mi ? Değeri kaçtı?

58 falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.2. Gün
50nin üzerinde çıkmış o da iyi. Doktorlar doyuyor diyorsa duyuyordur endişe etme canim. Yeni dogan bebekler her durumda emme refleksi yapar,ağlar. Emdikten sonra gazi çıkınca ve altı değişince rahatlayıp uyuyorsa doyuyordur. Bir kaç
gün daha bekle en azından ikinci topuk kanı için aile hekimine gidene kadar emzirmeye devam et mama başlama derim. Orada ki tartısı vs ona göre karar verirsin.

Yok ondan değildir o zaman kaç gün geçti sonuçta. Kızın naz yapıyor sana annesi
Ay evet yaa sabah yine denedim acıktı saldırıyor memeye ama emmiyor yalıyor ağzı gözü sarı süt oldu hep en sonda sinirleniyor ağlıyor zorlayınca da. Bakalım Facebook da bi emzirme danışmanına yazdım katater ile besleme yapcam biberonu bırakıp inşallah işe yarar ya

Hahahahahaha yalıyorr heleee benimkide bi ara yapıyo ama istemeyince yapıyo onuda

Ay sarılık olur çocuk sütün yoksa verme demek ne saçmalık. 2 saatte bir 30 cc veriyorum ben mamayı. İşitme testi yapıldı evet 5.günde

Emiyordu emzik gibi sütüm azdı.50 lik yap istersen.Bana başka bir dr mamayı kes sütün var madem zorla demişti.Onun gazına geldim mamayı bıraktım.Sütüm de arttı sonradan.
Hee emiyormuş önceden tamam
Muhtemelen çok hareket ettiğinden eğilip kalkmaktan olmuştur. Benimde iki ayak şiş hala inmiyor sol daha fazla. Normal dedi doktor şişliğe yüksekte tut ayaklarını dedi

İnşallah işe yarar canım,Allah kolaylık versin

Pes etme tabii sütün az da olsa varsa bebek de emiyorsa artar emin ol. Sen stres olunca azalır sütün asıl
Elimden geleni yapıyorum ama stres olmamak mümkün değil ki
Göğsün nasıl peki dolu dolu oluyor mu ? Kanalların tıkalı olabilir mi ?
Bi tanesi oluyor gibi ama diğerinde tık yok. Zaten o göğsümde biraz şekil bozukluğu da var. Ona bağlıyorum. Ama yine de pes etmicem elimden geleni yapıcam. Şu emzirme işinin bu kadar canımı yakacağını düşünmemiştim mahvoldum kaç gündür

Agrılar olur elbet kuzu normal yürüdükçe ağrıların bitiyo ve bol su şimdiden baya goğsüm toparlamaya başladı
İkinizi oyuzden merak ediyorum ağır eşiğim sizinle aynıııı Kendimi motive ediyim ayyy inşaşlah en kıza zamanda hepsi gider ağrılarınızın

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…