Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Pes etme tabii sütün az da olsa varsa bebek de emiyorsa artar emin ol. Sen stres olunca azalır sütün asıl

Reactions: Jou
Hastaneden çıktığım gün duş jeliyle yıkandım aklıma geldi benimde ondan mı diye. Sildim yıkadım baya göğsümü etrafını falan. Ama hala aynı şimdi
Yok ondan değildir o zaman kaç gün geçti sonuçta. Kızın naz yapıyor sana annesi

Göğsün nasıl peki dolu dolu oluyor mu ? Kanalların tıkalı olabilir mi ?

Ben göğsüm kopma derecesine gelince akıl edip almıştım ilk bebeğimde. Acıyı baya azaltmıştı,bebegimde emiyordu. Böylelikle göğsümde çabuk iyileşti.

Hemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyor
Kaka çiş yapıyor mu ? Yapıyorsa günde kaç kez yapıyor? Göğsünü sıkınca damla şeklinde de olsa süt gelmiyor mu ?

Ben 5 gün önce ssvd yaptım ssvd hikayeleri gercekten umut oluyor
Ah gercekten mi? Kac ay yil vardi arada? Nasil gerceklesti dogumunuz? Burda paylastiysaniz gecmis mesajlarinizdan bakayim hemen cok tebrik ederim Allah bebisinize size saglik versin.

Canım bebeklerin tek bildiği refleks hareket emme refleksi. Gazıda varsa,altı ıslaksada açmış gibi aranıyorlar. Aç olduğu için değildir o aranma. Benim sütüm geldi hala aranıyor. Uzunca bir süre emiyor ağzından sütler akıyor,yine aranıyor. Kaka,çişte yapıyormuş mama vermeni tavsiye etmem. Bol bol emzir. Emzirme sonrası sağ onu da içir 3 saat içinde. Ağzına ver kaşıkla bir şekilde. Sarılık değeri kaçtı?

6 cmle yatmissiniz hastaneye. Benim en buyuk korkum evde sanci cekersem ( tabi olmasin da olur da ) ruptur evde olursa diye. Ill 4 cm acilmada %45 risk var diye anlatiyolar. En korktugum sey bua.

60 cc yi çoğu zaman bitirmiyor bi 10 20 cc si kalıyor. Bir de 60 verdiğimde çok az çıkarıyor ağzından.

Kızın 2 aydan sonra mı emmeye başladı peki
Emiyordu emzik gibi sütüm azdı.50 lik yap istersen.Bana başka bir dr mamayı kes sütün var madem zorla demişti.Onun gazına geldim mamayı bıraktım.Sütüm de arttı sonradan.

16 çıktı canım.Refleks diyordum başta kendi ellerini de ağzına götürüyor emiyor.Geçen emzirdim üzerine sağdığımı verdim 30 unu ancak içti üzerine de kustu 2 kez.Bir de tembel benimki 5 dk en fazla emiyor sonra meme ağzında sıkmamı bekliyor sıpa.

Kizlar daha once de bahsetmistim,bazen yururken alt tarafta ani batma oluyo yurutmuyo demiatim.simdi de ayaga kalkarken o kadar batiyo ki yurutmuyo.tekrar oturmam gerekiyo.boyle yasayanlar var mi aranizda,38+1 hamileyim bu arada.kasilma olmasindan korkuyorum

Kızlar sezeryan dikişimin sağ tarafında üzerinden altına dek yumurta kadar yumru olmuş.Çok eğilip kalkıyorum sürekli ayaktayım mecburen ondan mı oldu bilmiyorum
Sol ayağım hala şiş sağ taraf indi.Sol ayağım dokununca acıyor üzeri de kırmızı renk aldı dünden beri.Bu ayağım 1 aydır böyle.
sizlerde var mı böyle sıkıntılar? Doktora yazdım ama bakmadı telefona.

Bende de oluyordu ara ara.

Valla başladım bende gizli gizli, saçmaladı bizim doktor bana diyorki emzir ona yeter.
benden sanki hiç gelmiyor süt bende başladım mama vermeye. Günde kaç öğün mama veriyorsunuz mesela?
Sütüm olsa emzircemde boşa çekiyor yavrum.
İşitme testi yaptılarmı size?

Doguran arkadaşlarıma hayirli olsun Allah analı babalı abili ablali büyütmeyi nasip etsin

Emzirme iile ilgili bir kaç bise demek istiyorum eğer sutunuz azsa ki başlarda az geliyor memeyi verin 15 dk birini 15 dk birini diyorlar sonra mamayı verin miktarına göre 2 3 saat sonra tekrar aynı düzeni sağlayın hem de bu sırada meme uçları dinlenmiş oluyor ben Emzirme işlemi bitince sut sagma makinamla kalan sut var mi bakmak için sağım yapıyordum böyle böyle sütüm artmıştı sonradan bi duzen oturdu sagma da yapmadim

Ah gercekten mi? Kac ay yil vardi arada? Nasil gerceklesti dogumunuz? Burda paylastiysaniz gecmis mesajlarinizdan bakayim hemen cok tebrik ederim Allah bebisinize size saglik versin.
3 bucuk yıl olacak arası benim paylaştım bulmuşsunuz mesajı sizde. Çok şükür rüptür vs olmadı. Zaten doktorum gebeyken demisti ruptur riski 1000 de 7 diye. Doğumdan sonra dikislerime baktı bi sorun yok çok şükür :)

Benim sadece 23 ay. En cok endiselendigim konu sisman olmam. 90 kilo hamile kaldim 102 oldum. Sismanlarda ruptur riski artiyormus. Doktora sorucam bir sonraki gidisimde. Soyle ki karnin zaten vardi bir de hamile kalinca kocaman devasa bir karnim var. Bence dikis yerini zorluyor olabilir bu buyuklukte bir karin. Ruptur riski %1 diye okudum. Bebege zarar gelme riski ise hu % 1lik dilimin icinde %2. Yani genel anlamda 10.000de %2 ihtimal ediyor. Ultrasonda eski yarayi goruyolar degil mi? Doktor yaramin durumu konusunda bir sey soylemiyor gabi guclu mu gecsek mi ne bileyim. Boyle bi kintrol yapiyolar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…