Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa yerimm onun açlıgını negüzel haa emzirr anamm istediği kadarr benimki meme istiyo habire midesi büyüdü birazda dahada istemeye başladı pohluu iş etmeme izin vermey süt taze olduğu için hep meme ister kuzu hemen acıkır gene ama once bitaraftaki sutü iyice bitir ondan sonra öbur tarafa geç bitaraf dinlensin dolsun

Kız mama vermek ne rahatmış ver bi biberon 3 saat rahatsın:) mahvetti beni göğüslerim acıyo:) hiç bişi yapamadım su bile gidip içemedim. Sürekli emmek istiyor uykuda bile şuan rüyasında emiyor :))) bittiğini nerden anlayacağım peki

Yaaaaa ben neler çekiyorum bakma yaa bugün zarzor evi süpurdüm bi odamı silebildim daha yemek yapcam busefer ayağımla salladım kucagımda pert oldum eee eee etmekten belim kopuyo zaten iğne yerim sızlıyo hep mahvoldum ya
Emdiği yerde ağlarsa döverse hahahaha benimki ayağınla ayağimı dövüyo zaten yaa ama gögsün ü sık gelmiyosa bitmistir

Anlıyorum şimdi seni :) benimki de ayakta olacaksın öyle uyuyo oturduğum an sağına soluna bakıyor anlıyor oturduğumu basıyor çığlığı bacaklar bel falan bendede pert:) bakarım ozaman ara ara saol canm

Reactions: Jou
Heeehhh aynen öyle oluyoyaa oturuyorum kızım oturuyim belim ağrıdı diyom yok banamısın demiyo kalk diyo hahahaha oyy oy

ben yutkunmasından anlıyorum boş çekmeye başladıgını bide gelmeyince ağlıyor zaten)) emzirmek başlı başına bir iş yemen yemek bile çok zor. Zamanla sütün artıcak kaynadıgını hissedersin o zmn daha uzar emme aralığı. Ben arada amada veriyorum geceleri yoksa sütüm olmuyor dinlenmediğim için.

Kızlar sizin dişler gitti mi. Bende hamilelik sonrası 5 dolgu 2 diş çekimi yapılıyor
İlk doğumda baya gitti. 2.çide 3 gün önce çektirdim azı dişimi.2 günde çekilme ağrısı Doğum sonrası başladı ağrısı yinede şükrettim hamilekeyken ağrımadı. Şimdi calsiyum hap içiyorum inşAllah başka gitmez. Analık zor iş vesselam))

Mama verdim arada sadece 30 cc aldı en fazla birde gece deneyeyim bakalım

Zor bir o kadar da güzel neyse bu sayede dişlerimi yeniledim,

Yaaaaa benim iyi bide saçlar dökülüyor deniyodu hep benim herzaman ki gibi saçlarr bide vitaminleri hep kullandım acaba ondanmı iyi
Benimde dökülmedi emzirmediğim için diyorum ben arkadaşım dökülür diyo ne alakaysa onun bebesi 4 aylık oldu yeni dökülmeye başladı diyor.

Kuzu sen korbell kullanıyordun demi memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…