Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay nerden bilceksin beee sende hahahahaha korbell bende anlamamıştım bildiği bebek cöp kovası diyorum millet korbell diyo

Dimi ama korbell nedir hayır birde t9 bile biliyor kor yazıyorum korbell çıkıyor:)) çöp kovası da işte :))

Benim bu kız normal değil tam inatçı keçi emziği ara ara zorluyorum. Bazen sonunda pes edip tutuyordu. Kaç gündür de çiğniyor gibi yapıyor. Bugün baya uğraştım yine uyuyacak onla uyusun. Yok almadı öğürdü bıraktım. Sonra yatağa yatırdım. Biraz mızmızlandı. Emziği verip sallamaya başladım. Yine tutamadı falan en son sızdı ondan sonra emmeye başladı bi alem bu kız ya çok çektirecek bana ilerde

Kızlar merhaba 1 ay 5 günlük bir bebeğim var. Uzayan sarılık yaşıyoruz öncelikle. Büyük ihtimalle anne sütü sarılığı. İlk başlarda sütüm çok fazla geliyordu hep üstüm ıslanıyordu hatta öyle söyleyeyim. Ama şu 1-2 haftadır sanki sütüm çok az gibi.. makineyle sağıyorum 2 göğüsümden toplam 20 cc çıkıyor görünce aşırı moralim bozuluyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Kız benimkinde emziği tam tutamıyor düşürüyor ben önüne burnunu tam kapatmayacak ağzını çok sıkıştırmayacak şekilde ağız mendillerinden koyuyorum. Sende bi dene istersen

Makinaya aldanma bebek gibi boşaltmaz. Kelün ilacı olsa başına sürer misali ben henüz çözüm bulamadım artırmaya. Sadece bol su düzenli beslenme genelde. tahin dereotu bitkisel çaylar damlalar bende fark yaratmadı

Kız benimkinde emziği tam tutamıyor düşürüyor ben önüne burnunu tam kapatmayacak ağzını çok sıkıştırmayacak şekilde ağız mendillerinden koyuyorum. Sende bi dene istersen
Emmeyi bilmiyor gibi yapıyor çiğniyor resmen istemiyorda ben zorluyorum kafa bi sağa bi sola. Bazen öğürüp kusuyor da öğürünce bırakıyorum hemen bende bu tuttuğunda öyle yaptım reflü yatağının yan korumalarıyla ağzının arasına bişey sıkıştırdım düşmesin diye. Sen diğer tarafa dönünce attı geri

Ya bir de emzik almıyor omzumu kolumu kendi elini emiyor cop cop

Sezeryan olan kızlar sizinde beliniz ağrıyor mu? Ben kızımı giydirirken bezini değiştirirken yatağın üzerine koyuyorum eğilip yapıyorum. Belim fena ağrıyor. Sezeryandan sonra bel ağrısı kalıyor falan demişlerdi ondan mı ki?

Nasıl yani şimdi iznim bitmesini mi bekleyeceğiz
Once izne ayrıldığın haftadaki raporun dogum belgesini verince iş yeri onaylıyor ve paranın bır kısmı yatıyor. Dogum yaptığın zaman tekrar rapor düzenliyorlar. O rapor bitince de kalan parayı yatırıyorlar. Yani doğumdan once 8 hafta dpgumdan sonra 8 hafta kuralı. Yani benim muhasebecim öyle söyledi. Benim de dogum oncesi raporum yattı mesela ama dogum sonrası icin raporum dha bitmedi

Yaaa hemde nasıl ağrıyoo çok sinir bozucu. Umarım geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…