Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay iyi bari uyudu diye de endiselenmiyim annelik baslarda surekli bi endise hali gibi ya, acmi doydu mu neden uyudu neden uyumadi diye kafamda deli sorular
Amin insallah en kisa zamanda gecer bizimkilerde

Günaydın hanımlar. Bebişlerinizde ara ara öksürük oluyor mu. Benim oğlan doğduğu günden beri arada 1-2 kere öksürüyor kuru şekilde.
Bende oluyor, kucuk olmasina ragmen baya bildigin öhö öhö öksürüyo arada bi, dedigin gibi gunde 1 ya da 2 keredir, sanki bogazina bsy kacip da oksurmek gibi

Günaydın hanımlar. Bebişlerinizde ara ara öksürük oluyor mu. Benim oğlan doğduğu günden beri arada 1-2 kere öksürüyor kuru şekilde.
Evet bu tam olarak benm kızımda da oluyor. Az olduğu icin üzerinde durmadım genizini temizliyordur herhalde dedim

Kızlar benim minik emmeye başladı çok şükür artık emiyor ama bu sefer de sürekli emmek istiyor uyuyo yatıyorum bi bakıyorum uykusunda meme arıyor sonra uyanıyor yine emmek istiyor birde hadi emzirdim sonra tekrar ne zaman emzirmem lazım. Mama verirken 3 saatte bir veriyordum şimdi karıştı yine herşey :)

Ne zaman isterse emzir canım. Öyle öyle hem memeye alışır hemde üstün artar

Eşim diğer oğlum hasta oldu 2-3 güne toparladılar. Şimdi ben biraz nezle gibiyim. Boğaz yanması burun akıntısı var. Bebeğe bulaşmasın diye dikkat ediyorum. Sabah bir iki kere öksürünce bulaştı sandım ama kesildi öksürük. İnşallah hasta olmaz

Maşallah kuzuma emsin emsin valla ne zaman isterse verin diyorlar

Öyle olunca ben kucağıma alırken maske takıyorum. Sıcak su, limon az bişi karabiber yap çok iyi gelir. Geçmiş olsun

Öyleymiş bende biraz önce anladım. Ağlayıp duruyor sürekli ne yapsam susturamadım aklımada gelmedi acıktığı çünkü yarım saat önce emmişti. Mamayla aynı sanıyorum ne bilim sonra emzirdim uyudu hemen

Yaaa ne güzel haber buuu
Bol bol emcikli günler
Sen naptın kuzu. Emme işi ne oldu? Tamamen bıraktın mı denemeyi, sırf mama ile mi gidiyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…