Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaa benim iyi bide saçlar dökülüyor deniyodu hep benim herzaman ki gibi saçlarr bide vitaminleri hep kullandım acaba ondanmı iyi

Bende bir sürü vitamin kullandım halbuki demek kullanmasam ağzımda diş kalmayacak

Reactions: Jou
Benimde dökülmedi emzirmediğim için diyorum ben arkadaşım dökülür diyo ne alakaysa onun bebesi 4 aylık oldu yeni dökülmeye başladı diyor.

Kuzu sen korbell kullanıyordun demi memnun musun?
Anneyi tanımaya başlayınca saç dökülür derler hep bazılarının geç dökülüyormuş. Benimde yavaştan dökülmeye başladı.

Benimde dökülmedi emzirmediğim için diyorum ben arkadaşım dökülür diyo ne alakaysa onun bebesi 4 aylık oldu yeni dökülmeye başladı diyor.
Aaaa bakalımm 4 ay bi gecsin yoksa benim saçımda çok zayiff emzirmedigin icinmi dökülür diyo arkadaşın
Ayy çok memnunumm yaaa hic koku yok cokta guzel kokuyo desemm posette kokulu gibi etmisler

Ben yazacaktım 4. ay civarı dökülüyor.Ilkte benim dökülmedi bunda da dökülmez inşallah

Aaaa bakalımm 4 ay bi gecsin yoksa benim saçımda çok zayiff emzirmedigin icinmi dökülür diyo arkadaşın

Ayy çok memnunumm yaaa hic koku yok cokta guzel kokuyo desemm posette kokulu gibi etmisler

Korbell nedir

Yok emzirenin dökülür diye biliyorum ben. Arkadaşım da yok dökülür daha benimde yeni başladı diyo. Görecez bakalım

Bende dolaptan alayım diyorum dış kapıya poşet taktım ona atıyorum aman o da hoş değil

Kızlar merhaba … 2 gün önce bebeğimin gözbebeklerinin aynı boyutta olmadığını fark ettim çok az fark var..birde göz bebeği küçük olan göz kapağı kızarık ve hafif şiş aranızda başına böyle birşey gelen var mı? Cuma günü göz doktoruna gideceğim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…