Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bizde çoktan bıraktık bi kaç yüzüne değdirdi tırnağını ama alıştı şimdi zarar vermiyor yüzüne bide kesiyorum sürekli törpülüyorum

Ben doğru düzgün takmadım :)

Ben sadece ilk hafta taktım artık takmıyorum tırnaklarını da 4 - 5günde bir kesiyorum

Bizim yarın canım
Düzeltilmiş tarihe göre yapılıyor galiba size kuzum dimi
Doktor bize de 45.gun dedi fakat iki aylık kontrole gidince yapalım dedik çocukları sürekli hastane ortamına sokmak istemiyorum
Ben bı haftadan sonra çıkardım tırnaklarını sürekli kesiyorum sevmem hiç eldiven ya yazık bebitolara
Canım bana söylemediler hic gün de vermediler nereden öğreneceğim aceba aile hekimi söyler mi anlamadım ?
Bize hem aile hekimi hem de çocuk doktoru söyledi kuzucum

Bende yeni aldım da günlük kaç damla kullanıyorsun? Bir de tadı çok kötü ya
Evet kuzucum bende tiksiniyorum ve kesinlikle tek içemiyorum. %100 meyve suyu alıp içine katıp içiyorum. Hatta rengini değiştirmesin diye hem de kabızlığa iyi geldiği için %100 erik suyu alıp onun içine katıp içiyorum. Şifa olsun can sweetim
Vallahaa öyle galiba ağrım cok kadın olmak cok zor yaa bu haldeyken bile bebeyle uğraşmak ayrı zor yorgun düştü resmen vücudumm
Ah ah öyle bitanem. Rabbim güç kuvvet versin. Benim azra da gece 12den sabah 7 ye kadar hiç uyumadı bi dalıyor en fazla 1-2 dakika. Sabaha kadar başım beynim patladı resmen
Evet evet feci bir şey. İnşallah geçer yaa. Eğilmemeye çalışıyorum artık
Canım eğilmemeye çalış amma eğilmek zorunda kalırsan direk eğilme, dizlerini bükerek eğil. O zaman beline yük bindirmemiş olursun
Adam birebir yapmış

Ahahahaa ay koptum

Öyleymiş akıllılar yanlış vermiş ya ağustosa attılar canım :)

Kızlar sizin evdede saçma sapan gerginlikler varımı özellikle eşimde bu gerginlik ortada çok şükür bir sıkıntı yok ama rahatlık mı batıyor anlamadım. Canım çok sıkkın artık imdat diye bağırmak istiyorum. Eşim bir şey söylerken bana kavga eder gibi söylüyor o bunun farkında değil ama anlatıyorum bak bu şekilde konuşuyorsun diyorum anlamıyor o öyle konuşunca bende kendimi ister istemez savunmaya geçiyorum bu sefer neden geriliyorsun ben sana sadece şunu dedim diyor evet belki dediği normal ama yardı cidden çok sinir bozucu. Nasıl anlamasını sağlayacağım bilmiyorum

Buyume atagi işte benimkide gündüz öyle bi uyuyo 15 dk sonna uyanıyo

Ah canım gerginlik olmaz mı var tabi .
Ama ben tartışmaktan nefret ediyorum güzelce konuşalım diyorum bı sorun varsa ,o da senin dediğin gibi farkında olmadan geriyor beni.
Alttan alıyorum uzamasn tadımiz kaçmasın diye.
Fakat bir gün ben de ofkelenirsem kim yatstiracak ortamı??
Sürekli alttan alınca kendime haksızlık ediyorum gibi geliyor.
Ama kavga gürültü bana göre değil ya çok üzülüyorum böyle şeylere.
Velhasıl bizde sizin gibiyiz.

Buyume atagi işte benimkide gündüz öyle bi uyuyo 15 dk sonna uyanıyo
Bizim kızda öyle ya artk o kadar huysuz olup uyumayinca aç mı diyorm.
Mama vermiyorum süt olsin diye yiyip duruyorm.
Verdiğim kilolark da alıyorum geri.
Ek gıda başlar başlamaz iyi bir diyet lazım bana.

Reactions: Jou
Bende 60.gün götürcem. Umarım 2 aylık aşısı için o gün çağırır bizi hemşire
Bende meyve suyuna katayım bari dün ilk kez içtim de fena oldum %5 likten 5 damla kattım heralde fazlaymış 2 damla atcam bugün. Aklında olsun c vitamini ile etkileşimi varmış 2 saat c vitamini almayın dio doktor

Yere falan eğilirken pek sorun yok da yatağa eğilip uzun süre uğraşınca oluyor

2. Ayda verem aşısı var ya onun belli gunleri oluyo bizimki 63. Günde çağırdı

Bizim kızda öyle ya artk o kadar huysuz olup uyumayinca aç mı diyorm.
Mama vermiyorum süt olsin diye yiyip duruyorm.
Verdiğim kilolark da alıyorum geri.
Ek gıda başlar başlamaz iyi bir diyet lazım bana.
Benum sütüm.bitiyo bianda napıcağimı şasirdımm artıkk yetiştiremiyorum bile cano yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…