Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah ya bide o çıkmasın sen napıyorsun kızın alıştı mı kardeşine
Alışıyor yavaş yavaş canım.Buraya da sık giremiyorum çocuklardan.Uykusuzluk çok zorluyor Emir gece pek uyumuyor.Çocukların biri uyanıyor diğeri uyuyor.Sen napıyorsun?
Emir aşırı kucakcı ve memeci oldu 2 gündür atak haftası sanırım.

Çok kötü oluyor o doğrulamıyorsun sırtın her yanı ağrıyor resmen değilmi. Fena ağrıyordu yeni yeni azalmaya başladı kuzum.İnş senin de geçer.Fazla eğilme duruşunu düzelt canım.

Allah kolaylık versin işin zor. Gece bari uyusalar sende dinlenirsin. Valla bizde aynı rutin şeyler

Çok kötü oluyor o doğrulamıyorsun sırtın her yanı ağrıyor resmen değilmi. Fena ağrıyordu yeni yeni azalmaya başladı kuzum.İnş senin de geçer.Fazla eğilme duruşunu düzelt canım.
Evet evet feci bir şey. İnşallah geçer yaa. Eğilmemeye çalışıyorum artık

Kizlaarrr yaaa ben hala kanama görüyorum 1hafta yoktu bitmisti gene başladı bugün kan ve relg gibi ağrım var 1 hafta oncede boyleydi ayy lohusamiyım reglimi gorüyorum anlamadım hala ya
Benimde bitti derken basladı hala lekelenme tarzı oluyor.Doktor hormondan dedi

Reactions: Jou
Kızzzlar bebişin eldivenlerini sık sık çıkarıyorum özellikle emzirirken ama artık tamamen çıkarmak istiyorum kavrama yeteneği gelissin diye ama tırnakları çok cabuk uzuyor tamamen eldiveni bırakan var mı hastasıyım çıplak elin ?

Ben de yaaa istiyorum amaa tırnaklıyo kendini mecbur takiyom

Allah cezanı ben nadirr koyuyorum öylee geceleri reflüde yatiyo gunduz zaten dibdibeyiz resmen

Yine yanlış yazmışım neyse anladın sen :)) aynen bende öyle ama reflü almadım. Yatağın altına yastık koydum :)

Reactions: Jou
40 indan sonra çıkardım ben

Ben bayağıdır takmıyorum
Cidden öyle bu arada uyanıkken yüzüstü yatıyor musunuz
Benim oğlan pek sevmiyor. Nadir yatırıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…