Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kanguru aldım bugün geldi kullanmaya başlayan oldu mu. Kısa mesafe yerler için özellikle rahat olur diye düşündüm

Kizlaarrr yaaa ben hala kanama görüyorum 1hafta yoktu bitmisti gene başladı bugün kan ve relg gibi ağrım var 1 hafta oncede boyleydi ayy lohusamiyım reglimi gorüyorum anlamadım hala ya
Canısı 40 günden sonrası lohusa sayılmıyor. Eğer azar azar leke gihi devam ediyorsa özür kanaması olarak geçer
Kızlar bugün dişçiye gittim orada galoş giymiştim çıkarken muayeneden galoşlarla çıkmışım taa eve kadar öyle gelmişim bi Allahın kuluda uyarmazmı yaw çok unutkan oldum ben ya
Canım normal ama. Zamanla düzelecek. Biraz daha vitamin almak lazım

Evet değişik bi ağrı belim kopacak gibi oluyor

Bilmiyorum ki. Hatta başka akrabam üniversite hastanesine gitti 3 aylıkken gelin demiş onlara da
bana iki dokturda 40 gün ve 3 ay aradı grtirmen gerekli dedi. Çok geç kalamzsanız iyi olur dediler.Bugün randevu aldım 50 günlük olucak gittiğimde

herkese merhaba, hastane çantası için ve bebişin evdeki ihtiyaçları için en elzem şeyler ve gereksiz şeyler neler oldu acaba? Taze annelere sormak istedim :)
pijamaların düğmeli olması, kilot ped sezeryan için mutlaka şart. bebek için en az takım hastane çıkışı bolca bez

Hayırdır inşallah
Üst katımda ya kendisi saat 11 olmuş kaynımı da almış gelmiş. Bende tam biberonları kaynatıp yatacaktım kız yatağında uyumaya çalışıyordu. Azcık görgü olacak insanda ya saat 11 nedir. Onlar gitti kızı yatırdı yatağına eşim kalktım mutfağa gittim biberonları kaynatmaya tabi kız durmadı bakmadım bende eşim almış geldi niye huysuzlandı ki diyor. Bende neden acaba dedim sinirle gitti yanımdan. Yani çocuk uyuyacak kaldırdığın zaman geri zor uyuyor. Sinir oldum

İnsanda biraz saygı olması lazım normal zamanda bile gidilmez birinin evine o saatte, kaldıki bebek var dinlenmek istiyoruz ayıp yani günduzler çuvalamı girmiş, onlar yuzünden sonrasında eşlerlede papaz oluyoruz

İnsanda biraz saygı olması lazım normal zamanda bile gidilmez birinin evine o saatte, kaldıki bebek var dinlenmek istiyoruz ayıp yani günduzler çuvalamı girmiş, onlar yuzünden sonrasında eşlerlede papaz oluyoruz
Evet ya. Hep böyle ben konuşmuyorum kendisiyle gündüz gelemez de. Eşim geldiğinde de gelmiyor erken saatte. 10-11 de geliyor deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…