Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benum sütüm.bitiyo bianda napıcağimı şasirdımm artıkk yetiştiremiyorum bile cano yaa
Emdikçe bitmez inşallah ya ,işte çocuk emmek istedikçe acaba doymuyo mu falan diyoruz , halbuki bu dönemler güvenli bağlanma için onlar istedikçe kucakta tutmak emzirmek lazım.
Bizi hissetmeye ihtiyaçlari var.
Ama hepimizin ilk aklına gelen acaba aç mı??
Ben de öyleyim inan,öyle olmaması gerektiğini bile bile hemde.
Ah annelik

Yaaa kuzumm ben anlıyorum doydugunu doyunca rahatlıyo böyle kendinden geçiyo resmenn
Çok emdikce de süt bitiyo
Şuan ayağımda salliyorum uyusunda yeterki şu iki saate sütüm dinlensin dolar dedim
Amaa acikınca bide sütü veremeyince öyle derlanıyorumki anlatamam sana cok fena oluyorum ya
Süt taze olduğu için çabuk acıkmaları çok normall

Ay bazıları yazıyo sırayla iki memeyi veriyorum 15-20 dakika emiyo vs onlara bravo valla benimki tek meme o da bir kaç dakika sonrası oyalanmaca .Uykusu da gün içinde nerdeyse yok. İki yudum al bırak tabi hemen acikiyo.tekrar başa dönüyoruz.
Bizim kizceler şimdiden başladı az az sık sık beslenmeye
Böyle deyip moral verelim kendimize kuzu

Reactions: Jou
Anlamazlar canım. Bende de var o modelden delirtiyor beni

Bencedeee mutlu olmamızz şart yoksa kesilecekk moralimizi yüksek tutalımm kendimizi sevelimm

Anlamazlar canım. Bende de var o modelden delirtiyor beni

Konuştum daha sonra anlattım güzelce dinledi dinledi lohusalıktan alıngan olduğumu söyledi kendimle bile çekişliye düşürüyor:)

Erkekler anlamazlar canım. Hepsi aynı maalesef. Senle alakalı bir durum yok yani takma elinden geldiğince
Buyume atagi işte benimkide gündüz öyle bi uyuyo 15 dk sonna uyanıyo
Offf Jou mm offf yaaa
Sinirlerim çok yıprandı beyaaa
Bizim kızda öyle ya artk o kadar huysuz olup uyumayinca aç mı diyorm.
Mama vermiyorum süt olsin diye yiyip duruyorm.
Verdiğim kilolark da alıyorum geri.
Ek gıda başlar başlamaz iyi bir diyet lazım bana.
Canımmmm bizim diyet zamanımız gelmiş bence hadi hep beraber emziren anne diyetine başlayalım yoksa kilolar alıp başını gidecek ki eyvahlar olsun
Önce 2 damlayla başka cano. Sonra haftadan haftaya artırırsın birer damla. Şifa olsun ❤

Bitecek elbet buda ya balumm

Bizim kızda öyle ya artk o kadar huysuz olup uyumayinca aç mı diyorm.
Mama vermiyorum süt olsin diye yiyip duruyorm.
Verdiğim kilolark da alıyorum geri.
Ek gıda başlar başlamaz iyi bir diyet lazım bana.
dereotu ve üzüm Saraçoğlu süt yapıyor dedi Ben denedim Gerçekten doğru deneyebilirsiniz

dereotu ve üzüm Saraçoğlu süt yapıyor dedi Ben denedim Gerçekten doğru deneyebilirsiniz
İkisini de yemiyorum hiç teşekkür ederim yemek lazım doğru.
Bestlak ,humana,milk tea ,imom latte valla ner neler içiyorum .
Mamadan daha maliyetli ama çok fazla karbonhidrat tüketiyorm maalesef çok acikiyorm

Emziren anne diyeti nasıl oluyor ya hubeni aydınlat.
Ben karbonhidrat kessem sağlıklı beslensem bile yeter

Evet var uykusuzum diye ben de eşimle geriliyorum bir şeyi bana 40 kez anlatıyor bebekle ilgili hop tartışıyoruz boş yere

Herşey bizjm yüzümüzden küssek de ne oldu ki derler ,ne olacak elinin körü diyesim geliyor da susuyorum

Dimi ama ya. Ama bu dönemde genelde hep varmış tartışmalar. Ya okadar sıkıntılar yaşadık okadar şeyler yaşadık bu kadar tartışmadık nasıl bişeymiş bu ya:))

Ayıp etmiş cidden kardeşinin çocuğuna yırtık kıyafetlerimi layık görmüş. Bence en başından eşinin zoruna gitmesi lazım. Yanlış anlaşılma bunun neresinde ki. Ay sinir oldum Eşinde tabi farkında bence ama oda daha fazla canın sıkılmasın diye öyle diyor bence.
Evet var uykusuzum diye ben de eşimle geriliyorum bir şeyi bana 40 kez anlatıyor bebekle ilgili hop tartışıyoruz boş yere
Ay banada 4 kez anlatıyor bazende yanlış anlayıp kızıyorum ona eheheh

Günaydınnn..
Kızlar sıcaktan mıdır ne bu aralar çok sık sümük oluyor burnunda benim minnoşun.. Aspiratör kullanma dediler. Sadece 1-2 damla serum fizyolojik damlat denildi. Sizde durumlar nasıl ve ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…