Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İlk kez duydum

Hipp denedin mi canım anne sütüne en yakın mamaymış. Benim minik severek içiyor

b
bebelac gold kullanıyorum sorun yaşamadım. Aptamil kabız yaptı bebelacı daha cok sevdi.

Canım mama alerjik bebelere verilen mama. Tadı kötüdür muhtemelen içmek istemeyebilir. Normal mama ölçüsünde hazırlanıyor. İlk oğlumda başka marka kullanmayı denemiş ama kullanamamıştık reddetmiştin senin için bulduğum linkler

Hipp denedin mi canım anne sütüne en yakın mamaymış. Benim minik severek içiyor
Hipp 1 numara kullaniyoduk, bu alerjiler artincs bu mamaya gecti doktorumuz iste, ama kullanmak istemiyorum hic napicm bilmiyorum
b

bebelac gold kullanıyorum sorun yaşamadım. Aptamil kabız yaptı bebelacı daha cok sevdi.
Normal bebelaclarda sorun yok sanirim da bu pepti junior bi garip geldi
Diger markalar da boyle mi acaba bu baya sulu, icerken genzine falan kaciyo cocugun
Bir de bu ilk linkteki hazirlama ölcüsünü de yanlis paylasmislar, 90ml suya 3 ölcek olmasi gerekirken 300ml suya 1 ölcek yazmislar
Tesekkur ederim diger linkte kullananlar yazms bseyler onlara bakiyim

Buralar çok sıcak genelde her gün duş aldırıyoruz tatlım ama inip inmediğini anlayamıyorum

Ay hapşururken bende çıktığını görsem çok güzel olucak Bana kullanma dedi ebe çok mukus olmadıkça.. O yüzden bende kafam karıştı. Doktor sadece serum fizyolojik 1-2 damla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…