Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bir sorum olacaktı. Bugün bebeğe duş aldırdık basta tişörtlü zıbın üstüne alt üst takım giydirdim ama sürekli uyandı. Yüzü nemleniyordu bende üstündekini çıkarıp üstten tişörtle emzirdikten sonra uyuttum üstünü de battaniye ile örttüm 3 saat boyunca uyudu rahat. Uyandıgında da baktım vücut sıcaklıgı soguk değildi gayet iyiydi hemen uzun kollu hırkasını giydirdim. Ama düsünüyorum da uyurken aceba üsümüs olabilir mi asırı vicdan yaptım. Dus da almıstı aceba üsüdümü diye ya

Hava kaç derece?
Ben her zaman kısa veya sıfır kol zıbın giydiriyom üstüne de ince muslin o kadar

Battaniye örttüm diyorsun üşümemiştir üşüse öyle rahat uyumazdı bence

Bizim de kolik sancılarımız Nirvana yaptı bu aralar ne yapacağımızı şaşırdık. Daha önceleri arabayla çocuğu uyutmak icin gece dışarı çıkanlara hayret ederdim ama başıma geldi dün akşam hic bir şekilde susturamayinca bindik arabaya Çukurlu yollardan geçtik araba iyice sallansın diye ama hic işe yaramadı ne yaparsak fayda etmiyor yrn doktora götüreceğim belki damlamızı değiştirir Kolik icin cozum bulanlar var mi acaba?

Duş ve kovanın içine su koyup oturma pozisyonunda poposuna destek vererek içinde bir süre bekletiyorsunuz. Karnına sıcak havlu. YouTube da araba sesi, piş piş sesi birde sürekli kucakta evde gezdiriyorduk çok şey yaptık vallahi aklıma gelen bunlar atlattık çok şükür darısı size

Bir sıfırı yanlış koymuş bence. Bi yorumda da kendi istediğiniz ölçüye göre hazırlanabilir gibi bişey okumuştum. Doktor ölçü vermedi mi?

Hangi ildesin bilmiyorum ama ben alt üst tek yatırıyorum. Ev yanıyor vallahi İstanbul pişti bugün resmen

Ay hapşururken bende çıktığını görsem çok güzel olucak Bana kullanma dedi ebe çok mukus olmadıkça.. O yüzden bende kafam karıştı. Doktor sadece serum fizyolojik 1-2 damla dedi
Tamam damlat onu damlatınca hemen hapşırdı bizim kız ucuna geldi aldım off çok tiksinirdim resmen elimle falan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…