Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende öyleydim alışıyorsun sonra şimdi ben duş aldırınca üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum 1 2 saat altına uzun pijama. Sonra kısa kolluya dönüyorum. Üstünü hep örtüyorum ince müslinle uyurken vücut ısısı düştüğü için üşünürmüş. Ben kollarına bakıyorum üşümüş mü diye bide göğsüne bakıyorum

Ah kızlar canım kızlar. Sezeryan dikişimin düğüm kısmı açıldı yaklaşık 1 cm. Bayram öncesi iltihaplanmıştı. Bayramda geçti. Bende daha önemsemedim. Acı sızı yoktu. Bugün üstümü değiştirirken tırnağım takıldı açıldı ve çok az kanadı. Nasıl becerdiysem şimdi acı ağrı sızı vs yok. Eşim gördü annem gördü. Dikiş atmazlar buna dedi. Evde antibiyotik krem ve tüm pansuman malzemeler var. Pansuman yaptım üstünü de kapattım. Üstüne bide antibiyotik içtim. Yarın herifi ikna edip doktora gitmem lazım

Eklentiler

• 1098C5D0-E566-4717-B8A4-481441D61955.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 44
Hepsini yaptım bir tek kovanın içine oturtmadim. Ama sizin ki geçmiş yA o bile suan bana umut ışığı oldu geçecek evet öyle diyorlar biliyorum ama şu zamanında benmki geçti gitti diyeni duymamıştım, bir arkadaşım 1 yaşa kadar dedi hafta 45 günüm kaldı diyorum o zaman dayanırız

Bence okadar bile sürmez. Ama kovayı yap cidden çok işe yarıyor acayip rahatlıyorlar. Hatta burada videosunud atmıştım

Ay öyle açılıyor mu yaa. Geçmiş olsun

Kızlar ya 23.30 da mamayı verdim. 03.30 a alarm kurdum en geç 4 saatte veriyorum. Alarmı kapattım uyumuşum. Uyusam bile en geç 4.5 saatte uyandırdı kendi. Uyanmamış bi kalktım saat 06.30 çok vicdan azabı çekiyorum yaa. Çok yorgundum bende uyumuş kalmışım ahsende uyanmamış.

İçirdim mamayı yatırdım wc ye gittim. Bi geldim eşim başında duruyor kusmuş. Eşim derin uyur kusma sesine imkansız uyanmaz normalde. Ama öyle böyle değil üstüne kusmuş tamam ama yatağın içinde reflü yatağı var onun sağ ve sol iki tarafına yorgana da kusmuş hem de baya var. Anlamadım oralara kadar nasıl kusar mesafe var arada. Fışkırdı mı naptı. Bide hiç bu kadar kusmazdı üşüttü mü acaba ya

turkish-americano kız sen nerelerdesin doğurdun yok oldun
Selam canim evet girmeyi çok istedim ama giremedim. Bir türlü alışamadım gece uyanmalarına yorgunluğa. Sürekli yatsam uyurum ama onu da yapamıyorum.

Keşke güzel şeyler yazabilseydim buraya ama yazacak bir şeyim yok. Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum uzun zamandır. Sanırım lohusa depresyonu yada hormonlar beni mahvediyor.

Benim gibi olan var mı? Sürekli birilerine kızıyorum alınıyorum sonra suçluluk duygusu pişmanlık beni öldürüyor sanki ve bunu durduramıyorum.

Yaaa kuzum bende öyleydim başlarda fena uyku oluyordu. Annen lohusa olduğun için demişti.

Lohusa depresyonu olabilir bende baya bi kötü olmuştum. Annen orda demi arada dışarı çık hava al bi gez dolaş kafan dağılsın iyi gelir belki

Canım belki hemen yedirip yatırdığın için kusmus olabilir mi? Yatakta reflü yatağı olduğu için belki akmıştır? Yine de izle. Benim oğlan da sürekli kusuyor dik tuttuğum halde bazen oturur pozisyonda iken bile kusuyor. Endişelenme sakin ol ama gözlemle. Umarım bişeyi yoktur.

Annem burda ama onunla da sigara konusunda anlaşamıyoruz buraya gelmeden bırakıcam dedi bırakmadı azalttı sonra doğum olunca bırakıcam dedi yine bırakamadı bende gerilip duruyorum zaten. Sigarasını onun alması beni rahatsız ediyor dolar belli yani. Ben alsam sürekli ona da rahatsız oluyorum eşim yabancı bunu anlamayabilir diye geriliyorum açıkçası ve ona da yansıttım.

Eşimle de hamilelik stresi lohusalık derken ona da gerilip tartışıyordum arada ve annem şahit oldu ister istemez şimdi Türkiye’ye dönmek istiyor. Bu şekilde dönmek istemesi çok üzüyor beni. Planımız uzun kalmasıydı. Gerçekten hem kızgın hem kırgınım herkese kendim de dahil. Duygularım çok karışık.

Hep bu şekilde yatırıyorum az kusardı. Reflünün yanında korumalar var. Bir de kustuğu yer ayağının hizasında az da değil iki tarafta. O yüzden şaşkınım oralara nasıl kustu

Kötü olmuş yaa. Ama geçici bir durum bu sen bebeğine odaklan kimseyi düşünme boşver

Kızlar rezene çayı sütü arttırıyormuş içen var mı ? Birde markette sarılan paket rezene olur mu??

İnşallah üşütmemistir canım hırıltısi var mı?
Belki uzun açlıktan sonra maması fazla gelmiştir midesi almamıştır vs olabilir ya ya da bazen boğazına kaçırıp öksürüp de kusabiliyorlar ya da tükürügu midesini bulandırıyor yutkunma vs ile genze kaçırıp kusabiliyorlar böyle birşey olabilir mi

Acaba eşin kaldırırken kusmaya devam edip mu oralara geldi kusmuk

Kızlar bebeğim süreki emiyor sütüm kalmıyor dolmasına bile izin vermiyor ne yapacağım

Canım benim bir çoğumuz aynı duyguları yaşadık inan gelip geçiyor, geçeceğini bil ama kendine de sık sık hatrlat o zaman insan bı nebze olsun rahatlıyor.

Annenin sigara içmesini onaylamamakla birlikte,bence eşin yanlış anlasa bile eğer maddi durumun el veriyorsa tabi eşine de açıklayarak annenin masraflarını karşılamalisin .

Çünkü anne bile olsa kalkıp gelmiş sana destek oluyor biz de onlara böyle destek olmalıyız.

Ben de annemler gelince onlara elimden geldiğince hediye vs aldm anneme harçlık verdim buradayken tüm masraflarıni karşıladm bunlara ihtiyacı yok belki ama yarım elma gönül alma .Onun emeklerinin karşılığı olmaz ama imkan varsa destek olmak lazım bence.
Eşine de anlatabilirsn bence.
Ama imkan yoksa iş değişir ,o zaman annen kendi karşılar sen de bunun için üzülme sakın ,herşey imkanlar dahilinde çünkü .Bebişe odaklan tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…