Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Benim minik öyle yaptığı zaman genelde yok oluyor canım. Yarım saat 1 saat sonra tekrar deniyorum. İçiyor bu sefer

Bize hemşire verem aşısı vurduğu koluna su değmesin kol altından ya da belden aşağı su dökebilirsin demişti
Ya evet mantık o aslında ama kuzum bn kendime güvenemiom ya kıpırdanır veya ıslaktan tutamam su değer fln. O yüzden sileyim dedim artık banyo işine hiç girmeyeyim

Kızlar bişi dicem benim haller hal değil sanki. Sürekli bana bişi olursa kızım nasıl yapar kokumu arar diye düşünüp ağlamaya başlıyorum. Yarın adanaya gideceğim Allah korusun hadi uçakta bişi olursa kızımı düşünüp yine ağlıyorum. Hastaneye gidecek olursak eğer lan alınacaksa günler öncesinde çok kötü strese giriyorum kızımın canı acıyacak diye psikolojimmi bozuk benim ya neden böyle oluyor engel olamıyorum kendime

Bende geçen gün eşime dedim ki d vitaminini ver. O da korkarım boğazına kaçarsa falan dedi. Bende öğren işte ben ölürsem kim bakacak dedim ama bi ağlama tuttu beni. Ara ara aklıma geliyor bana bişey olsa kızım ne yapacak diye. Bak şimdi bile gözlerim doldu yazarken. Bence annelik duygusu bu

Ay benide aglatacaksinız be bisusun

Reactions: Jou
Sanırım annelik duygusu ama çok kötüymüş ya anneme şimdi hak veriyorum hep kızardım ona belisi 1 saat görmesem çok özlüyorum dedim dün bende sizi öyle özlüyorum işte dedi of bak yine ağlıcam neyse :)
Ne kadar istemesem de eşim dolap uygulamasından aldı. Bana gereksiz ve pahalı geliyor. Şuan kullanıyoruz ama fişini bile takmıyorum bir süre duruyor ağlıyor zaten alın beni diye
Ay benide aglatacaksinız be bisusun
Ağlama guzzzumm sen :)

Kalp çalıyo duruyo uyuyo kızz sendede olması lazım o ses ama uygulamada oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…