Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ergobabyi baya öven vardı diğer topikte
Bu olabilir. Bir ara bizim topikte de kızlardan 1-2 kişi aldıklarından bahsetmişlerdi. Ama ismi aklımda kalmamış. 4. Aydan sonra mı ne kullanıldığı için sonra alırım diye düşünmüştüm. Şimdi vakti geldi bence artık almanın..

Ben de düşünüyorum bu ara almayı. fiyat araştırması yapmak lazım ergobabyi ben de iyi diye duydum

Aaa çok iyi yaa bizde alalım nerde indirim

Ben neden bulamadim bi tarif etsen bizde faydalansak
Kızlar internet sitesinde değil mağazada baktım ben. Sitesinde Outlet bile aşırı pahalı. Mağazalarını dolana dolana buldum. Hiç niyetim yoktu öyle bakayım dedim. Görünce de kaçırmak istemedim 55 TL şu görseldeki e bebekte

Eklentiler

• E20AD860-EBBA-4468-AF45-08E1122ED3E7.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 47
Guzel gunlerde kullanin cok sirin bende bakiniyim ya kislik hic birseyimiz yok ben eve misafirde kabul etmedim haliyle hediyede gelmedi 2000 lirayi gozden cikardim artik oda yetmezde idare edicez

Guzel gunlerde kullanin cok sirin bende bakiniyim ya kislik hic birseyimiz yok ben eve misafirde kabul etmedim haliyle hediyede gelmedi 2000 lirayi gozden cikardim artik oda yetmezde idare edicez
Aynıyız bizimde yoktu. Fiyatlardan dolayı iki üç parça alırım diyordum. Ama bu kadar indirimi görünce talan ettim vallahi. Bize gelen hediyeler 1 yaştan sonra anca giyer çok güzel parçalara 50 TL verdim. Civil de 2 pijama 20 TL idi kimi yazlıklar 30 40 TL

Zaten sezon ürünleri en düşük 180 bir takım 300 TL gördü bu gözler

Ayy insallah bende bulurum 20 lirata body tulum bile yok bebek kiyafetlerinin bukdr uçuk olmasi saçma

Breeze diye bi marka var her sehirde magazasi yok ben aydinda bulmustum cok uygundu denizlide yok internet sitesine bi bakin isterseniz

Bu iyi işte
Emzirmeden hemen sonra mı uyutuyorsun bizimki genelde emzirirken uyukluyor
Gunduz gece uykularimiz farkli.gunduzleri uyanir uyanmaz emziriyorum,sonra bi şekilde vakit geciriyo 1 saat kadar sonra da hamaga yatiriyorum azicik sallayinca uyuyo.gece ilk uykusuna yatarken emmek istiyo surekli o yuzden hem uyandiginda hem de uyuturken emziriyorum,bi sure kafasi dik bekletip kendi yatagina yatiriyorum hamaga degil.sabaha karsi 5 gibi gazlaniyo o zaman emzirip hamaga yatiriyorum hemen dalıyo.
Benimkisi cok gazli,bi ara gece cok gazi olunca hamaga bindiriyodum hemen sakinlesiyodu.oyle boyle bi gazdan bahsetmiyorum yalniz cok kotuydu.

Aynen 4. Aydan önce yeni doğan aparatı ile kullanın diyorlardı bende çok istiyorum ama sıcaklardan emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…