Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay öyle de kötü yaa senin kokunu istiyor demek başlarda bizde öyleydik kucakta uyuyordu bırakınca ağlayıp uyanıyordu

Ben gece 11 de falan yaptırıyorum hep
Bizim evin oldugu yer epey yüksek daglik alanda gece cok serin oluyor o yuzden bi acaba dedim yaptirmadim bugun camlari kapatsam yatamayiz sicak arada üstunü aciyor gormuyorum üşütür diye korktum

Bizim evin oldugu yer epey yüksek daglik alanda gece cok serin oluyor o yuzden bi acaba dedim yaptirmadim bugun camlari kapatsam yatamayiz sicak arada üstunü aciyor gormuyorum üşütür diye korktum
Bizimki de tepe de rüzgar oluyor genelde. Bende geç yaptırınca 1 2 saat açmıyorum camı. Kollarının altından sırtına doğru örtüyü sıkıştır benimki de tepinip açıyor yeni buldum çözümü

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Paylaşırım mutlaka ya çocuklarımızın hepsine yetisebilsek keşke
Rabbim hepsine şifa versin

Kızlar kızım kolunu hep geriye atıyor neden acaba
Eki Görüntüle 3117732
Canım bence kesinlikle doktora göstermelisin. Ola ki bi şey varsa erken müdahele çok önemli. Yoksa da için rahat eder. Ayyy öperim o minnak elleri
sweetgirlcandy r okutalım kuzum bize el versin baksana satmış baya. Bnm daha koyacağım çok şey var ama koyasım gelmiyo
Ahahaa oku bize sewooot
Allahım boncuk un kısmeti açılsın dolaptaki her şeyi hemen satılsın amin
Kız hani bana hani bana
Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin meleklerimize
Benden 20 gün önce doğum yapan bi tanıdığım şimdi instagrama hikaye atmış çocuğuna dondurma yalatıyor
E yuh yani. Biz su versek mi diye kırk kere düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…