Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki kendi uyuyor çok şükür bebeme nazar değecek konuşmayım ben daha fazla

Aman Allah nazarlardan korusun
Darısı tüm çilekeş anaların başına
Simdi emziriyorum uyudu ama göğsümden aldığım an açacak gözleri hayır bununla karşı karşıya kalamam azıcık daha bekleyem en iyisi

Eger başka bi uyutma aparati bulamazsaniz bebeginiz 2 sene size yapişip emecek,emmeyi biraktirdiginizda da kendi kendine uyumayi beceremeyecek.ben ilk cocugumda yasadim siz yasamayin:)

Eger başka bi uyutma aparati bulamazsaniz bebeginiz 2 sene size yapişip emecek,emmeyi biraktirdiginizda da kendi kendine uyumayi beceremeyecek.ben ilk cocugumda yasadim siz yasamayin:)

Başka bir çözüm bulacağım mecbur çünkü ise başlayacağım 7 aya girdiğinde
Sallayarak uyutmayi mi öneriyorsun nasıl baslicam nerden baslicam

Kizlar ya ben ogluma aksam 9dan sonra hic banyo yaptirmadim ama bugün babasi gec geldi anca firsatim oldu simdi aldirsam bi sorun olurmu ki ya

Başka bir çözüm bulacağım mecbur çünkü ise başlayacağım 7 aya girdiğinde
Sallayarak uyutmayi mi öneriyorsun nasıl baslicam nerden baslicam
Ilk cocukta dedim ki sallamadan sakince uyutacam,ne kitaplar okudum ne arastirmalar yaptim...sadede gelecek olursam,her cocugun kendine has dogasi varmiş,birbirlerine benzemiyorlar.keske ilk cocugumuda sallasaymisim,ayakta sallamayi onermem,kafasi ayri sallandigi icin ama hamakta sallanma muthis bisey.bide boyle içine gomulen bi hamak aldim kucuk kucuk sallaninca uyuyo.valla benim gibi olanlara dedim tavsiye edecem:)
Ilk bebede cok cektim bu memede uyuma yuzunden.4.ay gectikten sonra da aniden degisiyolar,gece her saat basi 20 sn de olsa emmek icin kalkiyolar

Hamak kaç aya kadar kullaniliyor

Kızlar bu kanguru ne güzel bir seymis yas ohhh bebis saatlerdir uyudu sjsjjs

Ya benim ki sevemedi sen hangi marka aldın. Yada kanguruyu koymayı beceremedikte olabilir :)
Kizlar ya ben ogluma aksam 9dan sonra hic banyo yaptirmadim ama bugün babasi gec geldi anca firsatim oldu simdi aldirsam bi sorun olurmu ki ya

Hava sıcak zaten yaptır bence gece en azından rahat rahat uyur minik ben bi sabah bi akşam yaptırıyorum hava sıcak diye

Tesekkurler denicem ins ise yarar

Benim aldigim hamak 7 yaşa kadar.6 bucuk yasinda kizim var arada o da sallaniyor:)
Tabi o sureye kadar sallamam ben,kitap okumak ilgisini cekince kitaplarla uyutmaya alistirirm.

Bu iyi işte
Emzirmeden hemen sonra mı uyutuyorsun bizimki genelde emzirirken uyukluyor

Ay bende istiyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…