Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saol canım kaydettim hemen

Hadi ya bende tatil dönüşü gideceğim bakalım benimki ne diyecek
Kizlar bebislerinizin gıdılarina krem suruyormusunuz ya benimkinin kizarmis bepanthol sursem faydasi olurmu

Ben bebe yağı sürüyorum duş aldırıp
Canım ailemin yanına geldim döndüğümde götüreceğim inş
Kuzum bi baktır sen. Normal doğum muydu senin bebiş.

Sezeryan canım baktırcağım inş
Benimki bir de sol yumruk ağızda sağ el kulakta her zaman aynısını yapıyor elini emerken

Yaa aynısını yapıyor bizimki de :))

Of sorma her şeyin acısını memeden çıkarıyor bide kafasını koluma gömüyor

Aman sorma ya çok tırsıyorum o ataktan bizim nefes bacı giriş yaptı galiba 4. Ay atağına Nefes0858
Hemde ne giriş uyku düzenine vurdu bu atak

Bu kadar benzer olur ya hepsi aynı kulağı ağrıyor sandım bi ara hep orda el. Sonra baktım emerken götürüyor tutup çekiyor kulağını

Bu kadar benzer olur ya hepsi aynı kulağı ağrıyor sandım bi ara hep orda el. Sonra baktım emerken götürüyor tutup çekiyor kulağını

Bu arada 2 gün anneme bırakıp dışarı çıktım şimdi okadar huzursuz ki. Başkasının kucağına gidince ağlıyor. Sürekli emmek istiyor normalde yapmazdı öyle. Kucağıma aldığımda sarılıyor bana. Bildiğim baya kendimi kötü hissettim. Sen ilk bıraktığın zamanlar da neler yaptı bıdık. Huzursuzlamdımı böyle

Ay kuzum yaaa. Benim ki öyle huzursuzlanmamıştı da ben yanına gidince uzun bi süre suratıma bakmamıştı başka yerlere bakıyordu

İnşallah az hasarla atlatırız

Abooo Allah yardımcın olsun. Meme reddi oldu mu 4.aydaki atakta oluyor çoğu bırakıyor diyorlar
Amin sağol sweetim çok şükür olmadı ama bana bağımlı oldu memeden ayrılmıyor meme reddi olmaz inşallah biberon veremiyorum

Ay kuzum yaaa. Benim ki öyle huzursuzlanmamıştı da ben yanına gidince uzun bi süre suratıma bakmamıştı başka yerlere bakıyordu

Aa evet doğru hatırladım:) seninki tripçi benimki duygusal desene :)
Benimki bu sıralar özellikle çok çabuk acıkmaya başladı bazen 90 bazen 120 içiyor genelde 2 saat bazen 3 saat arayla besliyorum. Ama gün içinde 4 saat uyuduğu da oluyor

Benzer şeyler yaşıyoruz ozaman. Bazı arkadaşlar gece uyandırmamaya başladı da acaba sende başladın mı diye merak etmiştim. Bakalım doktora gidince bizim için ne diyecek umarım bende başlayabilirim:)

Benimki şu an düzeltilmiş tam 2 aylık ve ben 1 aydır uyandirmiyorum acıkınca zaten kendi uyanıyor:) genelde gece 2 ve 5 gibi kalkıyor o zaman besliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…