Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar mama fiyatlarına aşırı zam gelmiş 120ye aldığım mama 180 olmuş ben Sma comfort kullanıyorum sizin mamaların da fiyatları artmış mı yoksa bu sadece comfort mamalara özel mi merak ettim açıkçası

9 gün önce gittiğimde 5 kiloydu tam:) mama reddi yapıyordu içmek istemiyordu belki de gazdan bilemiyorum ama şu sıralar çok içmek istiyor haftaya gidicem bakalım umarım kilo almıştır biraz

Almıştır canım tabikide

Kizlar sabah 4 den beri uyumamistim kizim 7 buçuk gb uyudu bende etrafı toparladım oğlumu yikadim derken 10 da uyumuşum esimde bizim kızı sallaya sallaya bu saatte tutmuş ilk defa bu kadar durmus oldu vicdan yaptım gerçi doktor 5 saate durabilir sin demisti

Hiç yapma canım acıksa uyanırdı zaten

Kızlar bebek arabası tavsiyeniz var mı
Şöyle kibar hafif bi şey olsun tam yatan kolay katlanabilen. Var mı kullanıp memnun kaldığınız
Ben travel sistem almıştım hevesim vardı diye ama müthiş zorlanıyorum. Bagajdan arabayı çıkar puseti sök arabaya tak indirirken yine aynı işlem. Valla bi markete uğramaya bile üşenir oldum sırf araba yüzünden. Kolay katlanıp açılan hafif bi şey almak istiyorum. Tavsiye pliiiizzz

Dişler geç çıksada damaklar sanki şimdiden kaşınıyor gibi geliyo bana da. bizimkinin ağzından 1haftadır su akıyor. İlk önce reflü mü dedim ama eli de hep ağzında sanki damak kaşıyo gibi geldi bana

Kızlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor ya benim oğlum nerdeyse saat başı keyfi yerindeyse en geç 2 saatte bir uyanıyor aşırı yorgunum siz de durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…