Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor ya benim oğlum nerdeyse saat başı keyfi yerindeyse en geç 2 saatte bir uyanıyor aşırı yorgunum siz de durumlar nedir?

Gündüz uykusu nasıl. Bizim gündüz öyle bazen 10 dk sonra bile uyanabiliyor

Öğlen bi 2 3 saatlik uykusu var öyle çok uyumuyor. Karnı mı doymuyor diyorum ama kilosu ve kirli bez sayısı da iyi

Doymadığından değildir bence. Benimki gündüz hep uyuyordu şimdi dediğin kadar anca uyuyo değişiyor zamanla huyları canım

Kızlar bebeğim gece çok uyanmıyor sizce ne yapayım gündüz çiş sayısı iyi ama gece 1 tane içmiyor çünkü dün 12 gibi içti gece 3 te uyandı ama içmesi uyudu tekrar
Kimisi o uyanır acıkırsa diyo ama yarın 90 günlük olacak aç kalmaması lazım değil mi

Ben doona kullanıyorum fiyatı vergi yüzünden türkiyede pahalı ama gerçekten son kuruşuna kadar hakkediyor, 13 kg ya kadar taşıyor tek eksi yanı tam yan yatmıyor ama dışarıya çıkmak inanılmaz kolay temiz ikinci elleri var İnternette bakabilirsiniz

kızlar sizin bebekler günde kaç kere, 1 seferde kaç dakika emiyor. allah aşkına o istedikçe demeyin ne kadar zamanda bir istiyo mesela? bebek 3 aylık oldu ben hala saatlerce emziriyorum. en az 1 saat emziriyorum. mesela yarım saat tek memedeyken toplasam 10dk yutkunuyodur. kalanında minik minik emiyo. o ara süt mü inmiyo, bebeğim mi kuvvetsiz çekiyo anlamıyorum. tatile gidecez kara kara düşünüyorum emzirmekle geçecek diye. sizde nasıl durumlar?

Yok kuzu aç kalmaz artık. Benimki de gece içmiyor artık. Uyanmıyor ben uyandırıp versemde içmiyor

Doona nin muadilini aldım dolaptan ben 10 numara

Kızlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor ya benim oğlum nerdeyse saat başı keyfi yerindeyse en geç 2 saatte bir uyanıyor aşırı yorgunum siz de durumlar nedir?
normalde şöyle: her gün 8 de banyo, 8.30-9.30 emzirme. 9.30 da uyur. 2.30da uyanmaz ama acıkır (ellerini yiyo uykuda). 3e kadar emziririm. 5.30 da kalkar, gaz kaka vs yapar. saçını okşayarak uyuturum 6.30 da kalkar. 1.5 aydır filan böyle. ama dün gece 2 kere daha uyandı ama ağlamadı öylecr etrafı izlerken yakaladım. saçını okşayarak uyuttum uyanınca ağlamıyosa hemen müdahale etmemek gerekiyor diye biliuorum. belki kendi uykuya dalar diye biraz bekliyorum. dalamayıp mıklamaya başladıysa önce sesimle uyutmaya çalışıyorum, sonra saçını okşayıp, o da olmadıysa en son kucak. ağlıyosa direkt meme

Bende bıraksam aynen öyle devam edecek. Uykuya geçiyor ve o arada emme refleksi devam ediyor. Bizi emzik niyetine kullanıyor yani o yüzden uykuya daldığında emin olduktan sonra çekiyorum. Bir süre kucağımda o pozisyonda iyice dalmasını bekliyorum

10dk boş emiyo, sonra tekrar yutkunmaya başlıyor. ben sütümün 1. aydan sonra az olduğunu düşünüyorum, o yüzden çekemiyorum da memeden. yıldım valla, günde 7 saat filan emziriyorum, evden çıkamıyorum hiç

Kızlar ben hem mama veryrum hem emziriyorum su vermeye baslasammi artik ya annem ver dedi bugün ama ben kararsızım

Kızlar ben hem mama veryrum hem emziriyorum su vermeye baslasammi artik ya annem ver dedi bugün ama ben kararsızım
Aslında 1 yaşa kadar su ihtiyacını mama ve sütten alabiliyorlarmış vermeyin diyorlar. Benim doktorum biraz verebilirsin dediği için veriyorum sürekli değil günde 1 kez bazen 2 kez. Emiyorsa bence gerek yok

Benim bir ara 9gibi uyuyordu onda da gece 1de başlıyordu uyanmaya sonrasında 2saatte bir uyanıyodu ama bi süredir direk saat başı uyanıyor uykusunu bozacak bir şey mi yaptım bilmiyorum

Aslında 1 yaşa kadar su ihtiyacını mama ve sütten alabiliyorlarmış vermeyin diyorlar. Benim doktorum biraz verebilirsin dediği için veriyorum sürekli değil günde 1 kez bazen 2 kez. Emiyorsa bence gerek yok
Hangi marka su kullaniyorsun canim ben erikli aldim mamada kullanmak icin aritmada var ama verme dedi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…