Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim hiç bulantım olmadı. Olması lazım mı ki değildir bence
Zannetmiyorum. Ben de kizimda hiç mide bulanmasi yaşamadım , şimdi de yok çok şükür. Olmak zorunda değil bence. Ama olmaması da bir dert, 3 kilo aldım şimdiden, ne yapacağım bilemiyorum

Ben de
Zannetmiyorum. Ben de kizimda hiç mide bulanmasi yaşamadım , şimdi de yok çok şükür. Olmak zorunda değil bence. Ama olmaması da bir dert, 3 kilo aldım şimdiden, ne yapacağım bilemiyorum
55le başladım 58 olmuşum Cts doktor ne diyecek bakalım bu kadar kilo almama

11. haftanın ıcerısındeyım 9+6 da hem meme hassasıyetı hem de cok olan bulantım kesıldı sonrakı gun doktora gıttım neyse kı olumsuz bır durum yok, hatta ne guzel rahatlamıssın dedı. Daha once düşük yaşadım onda da semptomlar yok olmustu ondan telaş yaptım. Geçti gibi gelen bulantım sonrakı gun tam hız bana gerı donmustu, arada dalgalanmalar olabılıyor anladıgım kadarıyla.

Canım selam maalesef bende aynı durumu yaşadım doktorun ne dedi bu konuda :/

bende de bir bel ağrısı başladı hayır olsun inşallah. Sol tarafımın da ki kalçam daha çok ağrıyor hareket edince böyle bıçak saplar gibi
Merhabalar canım o bende de oluyor oturarak çalışmaktan kaynaklı. Ara sıra da ek olarak kuyruk sokumum ağrıyor

Reactions: kdv
Canım selam maalesef bende aynı durumu yaşadım doktorun ne dedi bu konuda :/
Canım kaybın İçin geçmiş olsun öncelikle, trizomi 22 mi çıktı sizin bebekte de ve kaçıncı haftada kaybın ?

Yukarıda yazmış olduğum gibi şanssızlık dedi ve biz genetik testleri de yaptırınca zaten bizden kaynaklı değil tamamen yumurta ve spermim birleştiği esnada meydana gelen bir bozukluktan sebep böyle bir şey olduğunu anlamış olduk.

Ben de

55le başladım 58 olmuşum Cts doktor ne diyecek bakalım bu kadar kilo almama

Keşke senin kilonda 3 kilo alsaydim:)) 67ydim 70 oldum. Doktor kızmadı ama dikkat et dedi tabii kadın doktorlar daha çok kızıyor anladığım kadarıyla. Bir önceki hamileligimde ilk doktorum kadındı, gelip gidip haşliyordu beni çok kilo aldın diye

Be
Bende boy da yok, şiştim daha şimdiden. Dikkat etmek istiyorum ama ne mümkün dün gece yatmadan bir parça diye başlayıp bir kalıp çikolata yedim. Sağlıksız ama durduramıyorum

Be

Bende boy da yok, şiştim daha şimdiden. Dikkat etmek istiyorum ama ne mümkün dün gece yatmadan bir parça diye başlayıp bir kalıp çikolata yedim. Sağlıksız ama durduramıyorum
Kilo hiiiiiiiiç önemli değil, bir şekilde verilir.
Ama fazla tatlı yemek çok zararlı canım yaa.
Rahim kasılmasına sebep oluyo.
Bebeğini düşünerek frenlemeye çalış kendini.

Merhaba kızlar hem yumurtlama zamanım hem betam hem de kesem gösteriyor ki bebeğim tam bir geç döllenme bebeği. O yüzden artık temmuz bebeğiyiz. Konu başlığından ayrılıyorum çok öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…