Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde bugün 6+2 dün 1di. Doktora gittik. Çok şükür duyduk kalp atışını. Karından baktı. Ama duyana kadar bende senin gbi yerimde duramiyor uyku uyuyamiyordum. Allah herkesin evladini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aaa ay inşallah ondandır. arada kalkıp yürüyeyim bari. Gerçi şimdi Geçici Vergi dönemi nasıl başımı kaşımaya vaktim yok
Ayy sorma valla bugün doktor kontrolüm vardı kdv sonrası diye gitmedim kendim sonra kızımı aldım okuldan ilkokul 1 aşılar vardı yaptırdım şimdi uzanıyorum ara ara kalk yürü ve bol su iç

Sahimi bebek nasıl? Neden ağrıyormuş peki ne dedi , bende lutinis kullanıyorum haftalık progestan vuruluyorum sana ne verdi
Progestan verdi kapsül vajinal kullanıcam sabah akşam. Bişi yok ama bu kadar ağrı için ne olur olmaz diye kullanalım dedi. Pregnom DİE bir multivitamin verdi. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. Rahatladım genişleme oluyor diye ağrım olurmuş.

Ay maşallah cok sevindim, kaç haftalık oldun sen?
Galiba bi ikimiz böyleyiz hiçkimse yazmıyor

25 Ağustos son adet tarihim bu durumda 10 haftalık. Hareket ediyordu sürekli kollarını bacaklarını oynatıyordu. Doktor da hareketli dedi. 9 gün sonra ikili test yapılacak. O zaman gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…