Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Karından baktı canım. Ama diğer hamileliğimde 7. Haftada görmüştüm. Belli olmuyor yani çok haklısın stres yapmakta ama güzel düşün güzel şeyler olsun

Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor 10-15 sn olup geçiyor. Başka yaşayan var mı bu durumu?? en son iyi hissettirdi kendini

Arkadaş mide bulantım geçse mide yanmam başlıyoorr help me diye çığlık atıp kaçacağım en sonunda sağlıklı hissettiğim tek günüm yok
Canım yaa, geçecek bu zamanlar.
Unutacağız inşallah.
Benim akşamları iyi çok şükür.
7’de yemek yiyorum, sonra başka bir şey yemiyorum.
Ama sabaha karşı bulantıyla uyanıyorum.
İlk defa bugün midemde ne var be yok çıkardım.
Gittikçe kötüleşiyor galiba.

Yaa kusman mı başladı ya benim sadece mide bulantım halsizliğim vardı dün gece prilam içtim şiddetli değil mide bulantım bu seferde midem cehennem gibi çok yanıyor Hamileliğin şöyle keyifle ayak uzatmalı yemek yemeli kısmını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü en sevdiğim şeyler bile benim artık sadece midemi bulandırıyor

Mide yanması için gaviscon veya rennie isteyebilirsin doktorundan canım.
Hamilelere veriliyor.
Aaaaaaaahhh ahhhhhhhhhh, bir gelse o günler..
Eee, balık nasıldı?

Ben bir izmirli olarak iyiki izlemedım kesin aşerirdimbayılırımmmm midyeye
Yaaaa
Yediklerine dikkat et canım benim mesela mayalı şeyler yeyince sabahına midem ekşiyor yanıyor. Bana bi şurup verdi de doktor yemeklerden sonra iç diye 1 kere içtim çıkardım olduğu gibi şurup içemem de ben

Mide yanması için gaviscon veya rennie isteyebilirsin doktorundan canım.
Hamilelere veriliyor.
Aaaaaaaahhh ahhhhhhhhhh, bir gelse o günler..
Eee, balık nasıldı?
Hiç sorma annemi avmyle kandırıp balığı unutturdum yemeğide dışarda yedik böylece Haftasonu evime gidene kadar çaktırmayayım rabbim ne olur diye diye dua ettim tüm gün bi daha da 12. Haftam gelene kadar tövbe ettim anneme gelmicem

Ohhhh, ne iyi yapmışsın canım.
Ya bu bulantı çok değişik bir şey.
İnsanın aklına bir şey gelince ondan midesi bulanır mı?
Dolapta 1 yarım 2 tam avokado vardı.
Yarım yarım yiyordum 2-3 günde bir.
Dünden beri aklıma geldikçe midem kalkıyo.
En sonunda bugün halama gönderdim de kurtuldum.
Düşündükçe hala kötü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…