Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu gebeliklerin ilh haftaları birde hava değişimine denk geldi üsutmuste olabilirsiniz ayaklarınızı sıcak tutun bol bol ılık su için ballı nane limon için inşallah bişey yoktur
Elimden geleni yapıyorum,doğru söylüyorsun ama lekelenmem oldu benim.
Çok teşekkür ederim amiiin.

Midesi yanan var mı kızlar Şimdiden basladi benim
Benim mayalı şeyler yersem sabahına yanıyor başka da olmuyor Allahtan
Nasılsınız güzel anneler nasıl geçiyor hamilelik bebişler nasıl
2 gündür belim ağrıyor benim genel olarak iyi gidiyor çok şükür Sen nasılsın bebiş nasıl
Benm yarin randevum var. Ahh birde gecmeyen meme agrim simdiden baya dolgunlasti uc kisimlari cok geriliyor şimdiden erken degilmi? Bakim kremi alayim diyorum marka önerisi olan varmi kizlar
Benim göğüs ağrım geçti ya başta vardı şimdi bi tedirgin oldum tamamen geçmesi normal mi ki

Göğüs hassasiyetim tamamen gitti bayadır yok. Acıkınca aşırı bulanmalar da gitti sanki. 2 gündür bel ağrım var. Bi tedirgin oldum ya

Reactions: Jou
Burdayum canumm çok yedim bugün üstüme biri oturmuş gibi hissediyorum kuzucumm beni merak ettiğin için teşekkür ederimm benim göğüs hassasiyetim devam hala karnım yavaştan sertleşmeye başladı sankii hamilelik tayt ve külot almam lazım midem cok şükür pek yok

Bende de şişlik var kilo mu gaz mı bilemiyorum beli lastikli pantolonlarım var onları giyiyorum şimdilik bende
Bel ağrısı normal kuzum benimde buara biraz bel ağrım var bi gidiyo bi geliyor mesela
Ay bi korktum ya belirtilerin kesilmesi bebeğin kalbi durduğunda olur diye yazmışlar. Haftaya cumartesi randevu alcam belki pazartesiye falan alırım olmadı Bugün prilamı içmeyim bakıyım yarın bulanacak mı midem

Bende de şişlik var kilo mu gaz mı bilemiyorum beli lastikli pantolonlarım var onları giyiyorum şimdilik bende
Şişlikte var bakk gaz zaten bugün pek yoktu ama zaten çekiniyorum ses çıkacak diye kv başımda
Hayırrr bak ben enson pazartesi doktora gittim o doktora gitmeden önce 3 4 gün hiç midem bulanmıyoduu sadece acıkınca oda olur yaniii gittim herşey yolundaydı herkes aynı değil kuzumm benim bide çok erken bitti mide bulantım hiç yok bende şaşırdım doktor dedi hatta daha düşme tehlikesi yok kese güzelce toparlanmış kapanmış dedii

Tuzlu yememeye özen gösterin kızlar fazla ödem yapıyorBir şey yoktur içini ferah tut. Vücut alışmış da olabilir hormonlara

Ay inşallah normalde böyle pimpirikli değilim fazla da bi korktum İnşallah her şey yolundadır.

Bak şimdi farkettim gaz da yok gibi bende. Başlarda çok fazlaydı

Tuzlu yememeye özen gösterin kızlar fazla ödem yapıyorBir şey yoktur içini ferah tut. Vücut alışmış da olabilir hormonlara
Aksine tuzu severim ya azaltmaya çalışıyorum ilerde sıkıntı olmasın diye de inşallah bakalım

Ay inşallah ya tedirgin oldum baya

Düzeliyor herhalde kuzumm benimde bugün pek yoktu inan vücut herhalde alışmaya başlıyorr artıkk
İnşallah kuzum ya. Aslında ben niye tedirgin oldum biliyor musun? Ben doğum haritama baktırmıştım aylar önce. Astrolog dedi ki işte zor gelen bi bebek olcak ama tüp bebek görünüyor falan dedi. Rahmin zayıf vs dedi. Hamile kalırsan da düşük olabilir falan. Aklıma o geldi tırstım. Gaybı Allahtan başkası bilemez tabi baktırdığıma da pişman oldum ama aklıma düştü o

Reactions: Jou
O hiç belli olmuyorr allah korusun çok takıldıysan cuma günü al randevu kafan rahatlasın kuzum benide biliyosun benim bile imkansızdı catlama sorunum vardı allah gerçekten veriyor ve onu tutuyor resmen macera gibi yaşadım senin öyle düşünmende normal insan ister istemez aklına gelince tırsıyor ama sanmıyorumm birşey olmiycakk ben hissediyorum güzel haberler alcaksınn

hele hele kimisi idrara çok çıkıyorr uykusu çok oluyor hep hamilelikte görülür diyolardı halbuki hiçbiri yok ben bile tedirgin olmuştum hamilelik çok farklı insanın aklına birsürü şeyler geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…