Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bugun doktora gittik kabizlik icin mama verdi aptamil conformil emzir genelde ama bunuda ver yardimci olur dedi bana kendin kabızmış gibi yemek ye dedi ne yicem ben kayisi incir gibi meyvelere alerjim var
Bigün ıspanak yapp ye oda güzel yaptırırr tuvaletinii

Ben direk bebise bile icirdim ebe icir biraz demisti fayda etmedi bizde
Dün kv gile gittik onun bi arkadasi vardi nane limon icir dedi kucucuk daha dedim ben 5 tane buyuttum oyle cok pinpirikli olma dedi sizce icirsemmi bilemedim agir gelir gibi cocuga daha su bile 1 kez denedim vermeyi

Kizlar bugun doktora gittik kabizlik icin mama verdi aptamil conformil emzir genelde ama bunuda ver yardimci olur dedi bana kendin kabızmış gibi yemek ye dedi ne yicem ben kayisi incir gibi meyvelere alerjim var
Kabak yemeği yiyebilirsin mesela çentme şeklinde ya da sulu. Pirinç koyma ama. Yeşilliklerden bol limonlu zeytinyağlı salata. Çorbanın çeşitleri de olur. Türk kahvesi veya nescafe de benim bağırsakları çalıştırır süt ürünlerini kısıtlamıyorsan activia yoğurtlar. Ben probiyotik shot kullanıyorum activianın

Kızlar benim de sizlere bir sorum olacak. Benim bebeğim son 1 aydır asla pusette durmuyor. Sırtı değdiği an çığlık çığlığa ağlıyor. Hiç istmesem de arabada kucağıma alıyorum. Arabada da durmuyor sürekli konuşup zıplatıp sakinleştirmeye çalışıyorum ama sürekli bağırıyor;(( bebek arabasını denedik onda da asla durmuyor kızarıp aniden ağlıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmalıyım sizce?

Off ya bende ağrı sızı içindeyken bide gelip karnıma bastırmalarını
Benim ağrım olmadı çok şükür çok hafifti. 1 kez bastırdı karnıma da ama ilk kalkışta bi anda kalkcan dedi resmen beni aldı attı hemşire ayağım yere değmedi yüksekte kaldı ağrıdan öldüm onu unutamıyorum travma oldu o bende

Zeytinyağlı şeyler ye. Kabak olabilir

Dün kv gile gittik onun bi arkadasi vardi nane limon icir dedi kucucuk daha dedim ben 5 tane buyuttum oyle cok pinpirikli olma dedi sizce icirsemmi bilemedim agir gelir gibi cocuga daha su bile 1 kez denedim vermeyi
Kız su vermedim diyorsun nane limonu veriyim mi diye sorulur mu hiç tabiki verilmez eskiler zaten saldım çayıra mevlam kayıra

Hurmayadamı var ben onu yediğim zaman hemen kakasını yapıyor

3 saat dolunca parmağını emmeye başlıyor zaten bana mama ver diye :)) ay neyse hepiniz aynı şeyi yaşadığınıza göre normal ozaman

Bende geceyi merak ediyorum sabah görüşelim tekrardan :))
Dün gece çok güzel uyudu emzirmek için gece iki kere zor kaldırdım sabah da iyiydi ama bgn kendine geldi yine çok uyumuyor. Sürekli de yolculuk yapamam ki o da yorucu

Tesekkur ederim canim

Dün gece çok güzel uyudu emzirmek için gece iki kere zor kaldırdım sabah da iyiydi ama bgn kendine geldi yine çok uyumuyor. Sürekli de yolculuk yapamam ki o da yorucu

Benimki gece 3.5da kalktı 5e kadar oturduk :)) bugün de aşı huzursuzluğundan uyumadı geceyi merakla bekliyorum :)

Menenjit aşısını hangi aylarda yaptıracaksınız kızlar çok kafam karıştı benim herkes farkı söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…