Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tam kuduruklar hemde büyüyünce anne beni niye tek taraflı yatırdın dersen dönmüyordun ki dicem
Belki başka bir şeye ağlamıştır. boynunun altında pişik var mı acaba o yüzden mi geri atıyor.
Pişik değil de orası kızarıyor bazen hep pamukla silip krem sürüyorum. Belki de ondan olabilir bak

Evet önceki gün kusmuştu. Ama ağlıyor sesleniyorum dönemiyor gibi. Sanki boynu tutulmuş gibi. 2 kere oldu böyle bugün bakcam yine yapcak mı

Rotayıda verdik kızımaa hayırlısı olsun
Varmı busaatte ayakta olan ve ilkkez busaatte ayaktayız kızımlaaa onca uyudu uyudu uyudu gece oldu ishal olmuź 2 kez bez degiştik hanfendi uyumamaya gayretlii
Ooo bol antikor olsun kuzuma rotadan olmuş olabilir ishal

Reactions: Jou
Valla tutulmuş gibiydi sanki. Hemen yapayım dediğini

Kuzum benim bol antikor olsun aynı yerde mi ölçüldü kilosu?

Saol canım evet aynı yerde ölçülmüştü. İlk başta daha düşük çıktı baktım kafası dışarıda. Düzelttirdim sonra 5600 çıktı. Çarşamba kontrole gideceğim bakalım orada ne çıkacak

Peki onlar bişey demedi mi benim hemşire geçen ay kaçtı deyip karşılaştırıyor

Simdi gördüm canım ayni yer olduğunu çarşamba bakalim ne diyecek doktor
Hareketlendiler bencede biraz ondan güzel haberler al canim

Ay maşallah minnoşa benimki gazi oldugunda bunu yapiyo, midede degil de bagirsaklarda gaz oldugunda kendini boyle geriye dogru atiyo yay gibi oluyo cocuk
Benimki de sağına yatmayı seviyor o yöne yastık mı koysak ne yapsak ya. Sürekli tek taraflı yatmaması için
Kiraz güzelim benim maşallah maşallah
Aynen benimki de oyle, saga yatiyo surekli, simdi yatagin yerini degistirdim bizi gormek icin sola donmek zorunda kaliyo, bide yuz ustu yatmayi hic sevmiyo, kafayi kaldirmak zor geliyo heralde ih pih söylenip duruyo
Yulaf kesinlikle cok faydali oluyo, süt alerjisi oldugu icin suyla pisirip yulaf lapasi yapiyorum, icine de protein olsun diye fistik ezmesi koyuyorum, balla ya da pekmezle tatlandirabilirsiniz de, eger fistik alerjisi fln yoksa deneyin mutlaka

Valla neden yapıyor bilemiyorum. Buraya yazdıktan sonra yapmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…