Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahahah galiba öyle olduu senin ki pek sevmiyo uykuyu anlaşıldıı

Yoldaysa beraber olsunn benimkide yolda
Yok ya gündüz de öyle uyumaz gece de çok kalkıyor özeniyorum valla siz öyle uyudukça bizim hiç uykumız olmadı abiküçük Emrah mod
Harbi mi gı Hahah yine mi beraber doğurcaz la
Ben direk bebise bile icirdim ebe icir biraz demisti fayda etmedi bizde
Aynen içirenleri duymuştum ama o nane limonu içirme ya yan etkisi falan olur
Yaa öff nasıl kötü olmuş öyle çok şükür o yönde beni zorlanmadılar başım döndü hemen yattım ama karnıma basıp içeriyi temizlemesi travma oldu bana da

Duzelecek elbett canım.benimm ya
Sormaa heee ben hamileydim arkamdan geldiin terbiyesizz

Ben bide ağrı kesici yaptırmadım ağrım yok diye. Kalkıyorum ayağımı basınca dikiş yeri üstü nasıl acıyor anlatamam. Bi yerden tutunup güç almadan asla yürüyemedim. Ertesi gün ablam ağrı kesici niye yaptırmadın yaptır dedi. Kalkınca yürüyemiyorum ağrım yok ki niye yaptırıyım dedim. Neyse yaptırdım resmen uçarak yürüdüm ya

Ay benimde karıştı valla. 4.ay kontrolünde doktora sorcam bu gittiğimde unutmuşum
Ankarada doktora götürdüm.
3-5-13. Ay bexsero
13. Ay Nimenrix dedi.

Bugün sağlık ocağından ebe aradı.
1 yaştan sonra yapalım iki aşıyıda dedi.
13-15. Ay bexsero
14. Ay nimenrix dedi

Doğumdan sonra gittiğimiz doktorda sağlık ocağı gibi demiş.
Ne yapacağımı şaşırdım.

Benimki gece 3.5da kalktı 5e kadar oturduk :)) bugün de aşı huzursuzluğundan uyumadı geceyi merakla bekliyorum :)
Valla biz de gözümüzü karartıp tatile geldik ama kucuk hanımın insiyatifine kaldık neyse en azından bir gun uyudu o da yetti şimdilik kucuk patrona ayak uyduracağız o nasıl isterse o Allahim nolursun hepimizin bebislerine güzel gece uykuları ver, biz annişler de uyuyalım

Herkes farklı demiş ya. Bexsero dan korkuyorum bende o ağırmış sanırım

Vaaayy iyi cesaret tebrik ediyorum ben annemlere giderken 10 kez düşündüm cesaret edemedim yine eşim istedide gittik:) yor iyice tatilde annesi uyusun bol bol :)

Duzelecek elbett canım.benimm ya
Sormaa heee ben hamileydim arkamdan geldiin terbiyesizz
Bilmiyorum kuzum böyle gider herhalde ben uykusuzluğa alışayım gece emzirirken düşmeyim de o yeter
Hiçte bile benim bebem hazırdı beni bekliyordı
Kız Allah emi ağrı kesici yaptırmaz olur mu insan aman ya tecrübe oluyor bak ikinciye daha çok dikkat ederiz senin genel anestezi miydi canım gününden önce olmuştu dimi sancı mı tutmuştu

Ama yatarken yoktu ne bilem basınca oluyordu

Yok kız hareket etmedi gün boyu 4 gün önce geldi yok genel değil epiduraldi

Çarşamba gidiyorum aklınıza takılan varsa sorabilirim sizin için beybiler
Saoalsın kuzum
Bexsero (b tipi menenjit) 3-5-13.aylarda (3doz) yapılmalı yoksa 13-15. Aylarda (2 doz)..
3 ay için ağır bir aşı deniliyor. Kime sorsam 3. Ayda yaptırana denk gelmedim
Fethiye’deki doktorumuz ve sağlık ocağı 1 yaş sonrası 2 doz önerdi.
Ankaradaki doktor 3-5-13. Ay 3 doz önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…