Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yeni ciciler en sevdiğim
Bende hediye gelen takımlara bakayım ona göre ihtiyaç listesi yapayım
Kış için ne düşünüyorsunuz benim oğlan asla yorganda yatmaz uyku tulumu alırım diyordum

Bana gelen hediyeler ya 1 yas yazlık ya da 6 9 Kışlık
Ama tuhaf olan 3 6 tulum tam oldu 1 Ay sonra ne olacak şu gelen 6 9 bindenim kilosuda 5 kg bisi nasıl tam oldu anlamadım
Canim benim kızda ayaklarıyla aciyor üstünü oğlumda uyku tulum kullanmıştım kesinlikle almalıyız

Ya kızlar gece çok soğuk olmuş bebegimin burnu buz gibiydi
Başladık dengesiz havalara
Dünden beri soğudu hava kolları üşümüş benim kızın da. Uzun kollu tulumlara geçcem. Bide uyku tulumu bakıyorum üstünü asla örttürmüyor

Gece emmesi cok iyiydi ama geçen ay çok emziremedim cok yorgundum oda kısa emiyordu üzerinde durmadım
Gunduzleri hep kucakta uyumuyordu dünden beri geceleri daha uzun emziriyorum
Gece benimki tek meme emiyor genelde. Diğerini istesemde veremiyorum ağzını mühürlüyor. Açmıyor asla. O yüzden mochi kullanıyorum.
Ya kızlar gece çok soğuk olmuş bebegimin burnu buz gibiydi
Başladık dengesiz havalara
Ben 2 gündür uzun giydiriyorum

Gece benimki tek meme emiyor genelde. Diğerini istesemde veremiyorum ağzını mühürlüyor. Açmıyor asla. O yüzden mochi kullanıyorum.

Ben 2 gündür uzun giydiriyorum

bazen bende sagiyorum ama sürekli değil

Valla iyi yapmışsın
Bizim ilk kez böyle oldu gece bu kadar olmazdi baslicam bende şimdi serin uzun kollu

Ben bırakana kadar tek meme emziriyorum canım. Sonraki emzirmede diğerine geçiyorum

bazen bende sagiyorum ama sürekli değil

Valla iyi yapmışsın
Bizim ilk kez böyle oldu gece bu kadar olmazdi baslicam bende şimdi serin uzun kollu
Gece makina ile sağmak zor oluyor. Ele sağımı da hayatta beceremem. O yüzden bebiş emerken diğerine mochiyi takıyorum. Birazda olsa boşaltıyor memeyi rahat oluyor. Hem böylelikle stok da yapabiliyorum.

Bizimkinde açıyor ayaklarını. Açmak için de müthiş çaba sarfediyor o ayakları nasıl dikiyor havaya

Aynen makina da zor oluyor
Mochiyi denim bi
Ayaklarını yerim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…