- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #6.961
Sen onları unut canım.Hassas dönemde olduğun için sanırım bu kadar ciddiye aldın.Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almaya nasip etsin yavrularımızı:) Hamilelerin duası kabul olur bol bol Allah a dua et.İnşallah kuzum ya. Aslında ben niye tedirgin oldum biliyor musun? Ben doğum haritama baktırmıştım aylar önce. Astrolog dedi ki işte zor gelen bi bebek olcak ama tüp bebek görünüyor falan dedi. Rahmin zayıf vs dedi. Hamile kalırsan da düşük olabilir falan. Aklıma o geldi tırstım. Gaybı Allahtan başkası bilemez tabi baktırdığıma da pişman oldum ama aklıma düştü o
Gerçekten benim de mucize gibi oldu. O ay doktora gidecektim sürekli erteliyordum. Rabbim bizlere nasip etti çok şükürO hiç belli olmuyorr allah korusun çok takıldıysan cuma günü al randevu kafan rahatlasın kuzum benide biliyosun benim bile imkansızdı catlama sorunum vardı allah gerçekten veriyor ve onu tutuyor resmen macera gibi yaşadım senin öyle düşünmende normal insan ister istemez aklına gelince tırsıyor ama sanmıyorumm birşey olmiycakk ben hissediyorum güzel haberler alcaksınn
hele hele kimisi idrara çok çıkıyorr uykusu çok oluyor hep hamilelikte görülür diyolardı halbuki hiçbiri yok ben bile tedirgin olmuştum hamilelik çok farklı insanın aklına birsürü şeyler geliyorr
Ayy ediyorum ederimSen onları unut canım.Hassas dönemde olduğun için sanırım bu kadar ciddiye aldın.Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almaya nasip etsin yavrularımızı:) Hamilelerin duası kabul olur bol bol Allah a dua et.
Ay inşallah normalde böyle pimpirikli değilim fazla da bi korktumİnşallah her şey yolundadır.
Bak şimdi farkettim gaz da yok gibi bende. Başlarda çok fazlaydı
Bende öylee 3 4 ay hep erteledim tup yaptırcaktım bide yazın demiştim iğnelerle çekemem zaten çok sıcaktı çekemiyodum dışarlarda ha eylül ha ekim derken tam gitceğidimki ekimde güzel haber aldım çok şükür allahh herkese gonülden uğraştırmadan hayırlısıyla tez zamanda nasip etsiinGerçekten benim de mucize gibi oldu. O ay doktora gidecektim sürekli erteliyordum. Rabbim bizlere nasip etti çok şükür
Hehhh bak işteee idrar a sen hep çıkıyorsun o bendede yok korkma herşey yolunda benimde göğüslerim ağrıyo kasığım ağrıyo bugünde bi başımda döndü 2 3 seferSık idrara çıkma var bende gece falan uyanıyorum sürekli. Rahatladım biraz inşallah her şey yolundadır
Ayy ediyorum ederimbiraz rahatladım sizler yazınca
Hafta içine alırım muhtemelen cumartesiyi beklemedeniçini ferah tut ben de geçen hafta aynı senin gibi belirtim kesildi diye koşa koşa gittim herşey yolundaymış
sen de bi randevu al bebişi görmüş olursun tekrarama evhamlanma normal bu
geçen hafta kesilmişti bu sabah çiğ fındıktan öğür öğür çıktı yine
göğüsler de normal, benim bak daha bu hafta yeni hassasiyet başladı, herkesin farklı oluyo endişelenme
Amin amin kimseyi bekletmesin RabbimBende öylee 3 4 ay hep erteledim tup yaptırcaktım bide yazın demiştim iğnelerle çekemem zaten çok sıcaktı çekemiyodum dışarlarda ha eylül ha ekim derken tam gitceğidimki ekimde güzel haber aldım çok şükür allahh herkese gonülden uğraştırmadan hayırlısıyla tez zamanda nasip etsiin
Hehhh bak işteee idrar a sen hep çıkıyorsun o bendede yok korkma herşey yolunda benimde göğüslerim ağrıyo kasığım ağrıyo bugünde bi başımda döndü 2 3 sefer
Benimde sol alt kısım bacağıma yakın hatta. En başından beri hep aynı yerde var bebek orda sanırımKızlar bende hep rahmimde aynı yer ağrıyo. Ara ara ama sürekli değil. Ağrı olursa hep sol aşşağı kısım. Hiç başka yer değil. Afedersiniz çok da gazım var benim aşırı. Baskı mı oluyo anlamıyorum ama böyle bişey yaşayan var mı
Benimde 1 2 gündür öyle açık sarı renk geliyor ara ara. Bugün de sol alt kasık kısmı daha hissedilir derecede ağrıyor. Normal şeyler sanırımKizlar kusura bakmayin rahatsiz edicem. Cok cok af edersiniz silindigim zaman açik sari sumuksu akintim oluyo peçetede. Bide sanki kasigim boyle adet olucakmisim gibi dolu hissediyorum. Agrim yok ama boyle rahatsiz edici bi duygu. Yardimci olabilirmisiniz?
Valla olsa dert olmasa dertKızlar benimde hiç belirtim yok bende diyorum acaba niye yok diye kontrol cuma günü bakalım, ama benim ilk baştan bu yana olmadı belirtim zaten sadece regl olmam gerekn dönemde göğüslerim çok aşırı dolu dolu olmuştu ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif, 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti de gitti. Uyku ve ara sıra kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok, sigara kokusu dışında doğru dürüst koku hassasiyeti bile yok demekki herkesin hamileliği bir olmuyor ya
Kız ben de çok bakamadım ki sayfaya bugün.
İnşallah dediğin gibidir canım.Bir şey yok çok şükür inşallah seninkde sorunsuz geçer.
Aha yine uyandım mide yanması ve bulantısına zombi gibiBelirtisi vs olmayan arkadaşlarım hiiç endişelenmeyin herkesin belirtisi olmuyor bazılarının birden kesiliyor ve herşey normalleşiyor anın keyfini çıkarınn bulantınız kesildiyse bizim gibiler içinde yiyin içinn ohh mis
Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaEvet mayısın son haftası olur 39. hafta:) Benim de öyle olacak.
Canım merhaba, çatlama sorunum var demişsin. Yumurtaların fazla büyüyüp çatlamıyor muydu? Herhangi bir tedavi uyguladın mı sürecini paylaşır mısın?O hiç belli olmuyorr allah korusun çok takıldıysan cuma günü al randevu kafan rahatlasın kuzum benide biliyosun benim bile imkansızdı catlama sorunum vardı allah gerçekten veriyor ve onu tutuyor resmen macera gibi yaşadım senin öyle düşünmende normal insan ister istemez aklına gelince tırsıyor ama sanmıyorumm birşey olmiycakk ben hissediyorum güzel haberler alcaksınn
hele hele kimisi idrara çok çıkıyorr uykusu çok oluyor hep hamilelikte görülür diyolardı halbuki hiçbiri yok ben bile tedirgin olmuştum hamilelik çok farklı insanın aklına birsürü şeyler geliyorr
Kızlar benimde hiç belirtim yok bende diyorum acaba niye yok diye kontrol cuma günü bakalım, ama benim ilk baştan bu yana olmadı belirtim zaten sadece regl olmam gerekn dönemde göğüslerim çok aşırı dolu dolu olmuştu ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif, 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti de gitti. Uyku ve ara sıra kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok, sigara kokusu dışında doğru dürüst koku hassasiyeti bile yok demekki herkesin hamileliği bir olmuyor ya
Banada cok soru sordular yaaaa bide ağzında maske tekrar tekrar sorduruyorum bi hemşire var hiç sevmedim onu ağzının ortasına patlatasım geliyo resmennn benden de istemistim ama doktorum ne zaman yaptır dese o zamsn yaptırip gittim zaten bulantı normal bebeğimm takma şimdi ona kahve leke gelicek dışardan var demekki üzme kendini ben birşey çıkcağından sanmıyorumm kuzummm azkaldı cumartesii sen gitcen doktor kv gitcek evineKız ben de çok bakamadım ki sayfaya bugün.
Sabah aile hekimliğinden çağırdılar kayıt açmak için, oraya gittim.
İdrar ve bi dolu kan verdim.
Saatlerce soru sorup durdular.
Öğlen de biraz kafam dağılsın diye arkadaşlarla buluştum.
Ya şu bulantı olayını çok taktım kafaya.
Bi de leke hala gelip duruyo, sinirimi bozuyo.
Yarından sonra kontrolüm, inşallah güzel haberlerle gelirim.
Uyguladımm hatta 2ay klomen ve aşılama 2 kez yaşadımm büyüyodu ama bazende kiste donüşüyodu tam çatlamıyordu canımm buyüzden cok yorulmustum bide tup bebek yaptırmak için ha nisandı ha mayıstı yaz geldii iğnelerle yollarla çekemezdim sıcak havada oyüzden hep ileri atmıştım ama bidahaki ay diyordum birşey çıkıyordu habire olmuyodu uymuyodu ensonda zaten gene de çocuk için çalışıyoduk heray ensonda dedim ekimde gidiyim bebeğim tuttu tuttu tutmadı baslıyim derken hamile olduğumu öğrendim allahh öyle biran mutluluğu katarki sen bile şaşırırsın ben çok şaşırdım çokCanım merhaba, çatlama sorunum var demişsin. Yumurtaların fazla büyüyüp çatlamıyor muydu? Herhangi bir tedavi uyguladın mı sürecini paylaşır mısın?
Ben de sendenim. Cts doktor her şey yolunda derse rahat edeceğim. Yoksa hiç belirtim kalmadıKızlar benimde hiç belirtim yok bende diyorum acaba niye yok diye kontrol cuma günü bakalım, ama benim ilk baştan bu yana olmadı belirtim zaten sadece regl olmam gerekn dönemde göğüslerim çok aşırı dolu dolu olmuştu ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif, 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti de gitti. Uyku ve ara sıra kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok, sigara kokusu dışında doğru dürüst koku hassasiyeti bile yok demekki herkesin hamileliği bir olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?