Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sogudu artık sonbahar geldii maaleseff ben bugece bile hep kontrol ettim burnuna falan gayet iyiydii yanakları soğuktu opüpte ısıtasım vardı ams uyanır diye öpemedim anamm uyurken daha güzel seviliyoyaa

Ayyyyy evet Cook dadlular yaaa

Reactions: Jou
Belki o zaman dediğimiz gibi üşütmüştür. Fön makinası ile ısıtsbilirsiniz, çok yakın tutmayın

O zaman ondandır canım geçen bizde Üşüttük öff akıllara zarar bir koku oluyor

O zaman ondandır canım geçen bizde Üşüttük öff akıllara zarar bir koku oluyor

Sorma yaw kuscaktım yetişkinlerin bile öyle kokmuyor ya:)) totosunu Yirim ya sen o minik totodan nasıl böyle koku çıkarıyon yavrum :)
Olsun seneye de giyer

Ay öyle deyince aklıma şey geldi. Babam ilkokuldayken bize mont almıştı büyüdük hala giyiyoruz şimdi yengeme devrettim o giyiyor biraz daha zorlarsak kızımda giyebilir
Oyy kuzu 2 haftadır eşim izinliydi istekleri bitmiyo biyandan kızla biyandan yemek derken oyle boyle geçiyor vallahii biara gittik gezdik almira huysuzdu hava değişiminden etkilendi orda demekki

Bitmez kuzu evdeyken keyif yapmak istiyorlar oyüzden bişiler isteyip duruyorlar :) hava değişimi etkiliyor valla. Adanaya gittik hasta etmeden getirdik burda üşüttük iyi mi. Birde burası bir soğuk ki jouuu totomuz dondu yaw

Sen sık sık emzir. Emzik kullanma mümkünse. Almıştır illaki. Ama bu aylarda kilo alımı az olması normal. Standardın içimdeyse üzme kendini.

Aynen canım sık sık emziriyorum simdi ağlaya ağlaya aldı memeyi biberon vericem sanıp emmeyi de red edecek
Emzik almadı canim hiç meme reddi yaşadım emzik yüzünden
İnşallah güzel sonuçlar aliriz cok sagol ❤

Yetmese ağlar benim oğlum mesela oradan anlarım diyorum bide bakıyorum bıraktığında süt oluyor hala o göğsümde. Olması gereken hangisi bilmiyorum ama canım

Vallahi canim ben hep bu şekilde yapıyordum kilo alıyordu bu ay nedense almamış
1 hafta çok bunalmistim stresliydim o hafta sütüm azalmış olabilir hatta çişi köyü renkti beslenmeme olabilirmiş diye korkuyordum sonra düzeldi

Uzun süre kaka yapmayınca benim oğlumda oluyordu hem koku hemde katılasmis cok sıkıntı yaşadık oğlumda ağlaya ağlaya kaka yapardi
Ama sen mutlaka danis canim

Stres ve hastalık etkilemiş olabilir yüksek ihtimal canım inşallah toparlar bu ay canını sıkma

Kesinnn sogukturr karadenizz daha fenadırr zatennn dönün adanayaa hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…