Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
6. Haftada kalp atışı duyan arkadaşlar size de dinletti mi doktor? Erkek dönemde zararı olur diye görüp dinletmiyorlarmış galiba
ben 6+4 de duydum. çok şükür bir sıkıntı yok. zaten gün güm diye duymuyorsun pıt pıt pıt diye atıyor . bebeği yoran birseyin olduğunu düşünmüyorum ben.

Günaydın kızlar
Bugün evdeyim kahvaltıyı biraz ertelemistim kalkıp hazırlayayım dedim birden gözlerim karardı mide bulantısı falan çok kötü oldum. Tansiyonum 7 ye 5 e düşmüş. Normalde doktor yüksek tansiyondan şüphe ediyordu o yüzden 1 haftadır doğru düzgün yemiyordum ama hata ediyormusum biraz önce anladım.
Diyeceğim şu dikkat edin çok aç kalmamaya özen gösterin mümkünse 2 saatte bir bir şeyler atistirin

Evet kesinlikle özellikle tansiyon problemin varsa çookk dikkat et yemeğine allah korusunn

Evet kesinlikle özellikle tansiyon problemin varsa çookk dikkat et yemeğine allah korusunn
Evet canım tansiyon problemim yok şükür. Beyaz önlük tansiyonum var doktor görünce 13-8 oluyor direk evde hep 10-7, 9-6 görüyorum. Gerçekten aynı bedende 2 kişi olunca daha çok dikkat etmemiz lazımmış

ben 6+4 de duydum. çok şükür bir sıkıntı yok. zaten gün güm diye duymuyorsun pıt pıt pıt diye atıyor . bebeği yoran birseyin olduğunu düşünmüyorum ben.

Ben 5+4’te kanamayla gittiğimde dinletti canım.
Zaten çok kısa dinletiyorlar, merak etme.
Uzun uzadıya dinlettiklerinde bebeğe ısı gidiyormuş.
Tamam kızlar yarın 6+1 de kontrolüm var. Doktorum zararlı bir şey yapmaz zaten de yine size danışmak istedim Umarım yarın güzel haber verebilirim

6. Haftada kalp atışı duyan arkadaşlar size de dinletti mi doktor? Erkek dönemde zararı olur diye görüp dinletmiyorlarmış galiba
Ben de duydum canım zararı yok bugun 8 haftadayız korkular da var ilki kalbi durduğu için hayırlısı ile kucağıma, kucağımıza alırız inşAllah kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz kızlar?

Ben de duydum canım zararı yok bugun 8 haftadayız korkular da var ilki kalbi durduğu için hayırlısı ile kucağıma, kucağımıza alırız inşAllah kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz kızlar?
Benim de ilkinde kalbini duyamadan düşük oldu canım bir eşik yarın benim için de. İnsan kayıp olunca daha da endişeleniyor ama bir kere yaşamış olmak tekrar yaşayacağız anlamına gelmiyor bunu hatırlatalım kendimize

Keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı beni. Yarın kalp atışını duymak nasip olursa 1 hafta kadar sonra tekrar giderim ben biraz pimpirikleniyorum yukarıdaki sebepten

benim doktorum 4 haftada bir çağırıyor ama benim bu ara belimde keskin bir ağrı olduğundan bı hafta önce gidicem. yani yarın

Hoş geldin canım.
Nasıl gidiyor hamilelik?
Bende de var o korkular.
Cumartesi kontrolüm, şimdiden geriliyorum.

İnşallah duyarsın canım benim ben bu hamileliğim de başka doktora gidiyordum embriyo belli değil kürtaj olabilir dedi.
Başkasına gittim aynı gün kalp atışı dinledim oda şuan 1 ay sonra ikili teste gel dedi ama ben haftaya da gideceğim telaşlanıyorum elde değil.

Hemen böyle şeyleri nasıl söyleyebiliyorlar zaten tedirginiz yaşadıklarımızdan dolayı çok kızıyorum bazı doktorlara.

İçimizi ferah tutalım inşallah sağlıklı olacak bu sefer

İnsallah duyarsın canım az kalmış stres yapmamaya çalış yarın pıtpıtları duyacaksın inşallah

Vallahi ben de anlamıyorum nasıl korktum çok şükür öyle değilmiş
doktor gerçekten çok önemli. bende ilk aşamalarında idrar testi yapmışım kan testi vermişim ikisi de pozitif ultrason da göremediği için hamilesiniz diyemedi bir türlü iki defa vajinal ultrason yaptı onda da göremedi. yani doktorların bazıları gerçekten birşey bilmiyor.

Merhaba kızlar sabah sütlükahve gibi bi akıntım oldu ilk defa hemen acile geldim kahverengiye döndü rengi çok korkuyorum da. Şimdi kan ve idrar tahlili yaptılar,sıkışınca da ultrasondan bakacaklarmış. Düşük riski vardı bende kanama alanı vardı doktor en son çizgi gibi kaldı demişti kanama alanı için. Siz acile geldiğinizde ne yaptılar ? İnşallah bişey olmaz bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…