- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #70.021
Çok teşekkür ederim canım gelen misafirleri uyarmaya devam o zaman
Hala kokuyor mu canım bir iki gün sürüyor üşütünce koku. Bugün de geçmezse doktora mesaj at böyle demiştiniz bir ilaç kullanmamıza gerek var mı diye
Sende kaç gündür devam ediyor. Valla bugün sinirlerim tepemde artık uykusuzluktanhiç bir iş yapamıyorum da
Drunu değistirr canoo ben hiç sevmedim bunu
Işteee bakk ilgilenmedii bilee önemsemiyo sanki hayvan garıı özelde heray bidefa getiriyosun cano aslında yani herhafta götürmüyosun enazındanAynen bende sevmedim değiştiricem en iyisi özel napim pahalı ama zaten her hafta götürmüyoruz. Menenjitin hangisini yapacağımı bile söylemedi kadın. Sağlık ocağı biz 1 yaş sonrasını yaptık genelde o 5. Ayda dediyse sana ilacın ismini de vermiştir diyor
2 gün önce başladı bizim aynı durumdayım iş falan yapmak mümkün değilÇok teşekkür ederim canım gelen misafirleri uyarmaya devam o zaman
Hala kokuyor mu canım bir iki gün sürüyor üşütünce koku. Bugün de geçmezse doktora mesaj at böyle demiştiniz bir ilaç kullanmamıza gerek var mı diye
Sende kaç gündür devam ediyor. Valla bugün sinirlerim tepemde artık uykusuzluktanhiç bir iş yapamıyorum da
Işteee bakk ilgilenmedii bilee önemsemiyo sanki hayvan garıı özelde heray bidefa getiriyosun cano aslında yani herhafta götürmüyosun enazından
Kızlar ya kuzumun elleri buz gibi olmuş. Asla ellerini örttürmüyor havada duruyor. Ne yapsam ki
Ay evet o bizde de var. İlkini böyle emzirememiştim. Ondan mıdır bilmem çok hoşuma gidiyor
Eldiven tak kuzumm cibinligi olsaydii usumezdii benimki o kurtariyo cibinlik gercekten kışa çok ihtiyaç cıbınlık alabilirsin benimki hiç üsumüyo odam buz gibi oluyo sabaha karşı kıza bakıyorum elleri sıcakKızlar ya kuzumun elleri buz gibi olmuş. Asla ellerini örttürmüyor havada duruyor. Ne yapsam ki
Biri okula gidiyo, biri yanimda kaliyo,o açidan iyi benim.icin:)
Pes pese olunca da anne yipraniyo
O nasıl bir doktorKızlar gittim doktora ama yaw ben bu doktora gidince böyle ne olduğunu anlamadan geri dönüyorum. Gittim muayene etti şu kadar mama veriyorum iyi devam. Oturma i konusunu sordum 6. Ayda destekli oturacak sakın oturtma dedi @Kimyonsu sonra menenjiti sordum 5. Ayda yaptır dedi.Dreamgirls sweetgirlcandy 3.5 13 dedi oda. Ama kokulu kakayı sordum salgın var onu kapmış olabilir dedi bişey yapmadı vermedi de salak gibi bende sormadım tekrardan. Ulen kapmışsa bi tedavi bi tetkik istesene. Napcam ben şimdi, yani yine bişey anlamadan geldim
Benim bebe yenidoğan moduna döndüsabaha kadar kaç kere kalktık sayamadım. 1 saatte 1 buçuk saatte uyanıp durdu zombi gibi oldum artık var mı bu dönemde böyle olan
Evett pespese olunca anne yıpranıyor okula gitmesi iyi benimki anaokula başlayacagı senede hamile kalırım inşaallahh 4bucuk yaşına gelinceBiri okula gidiyo, biri yanimda kaliyo,o açidan iyi benim.icin:)
Pes pese olunca da anne yipraniyo
Cano kaka konusunda derlanma benimkide 2 gündür ettiği yok pek haftada 2kere yapsa bile yeter1 buçukta kalktim 2 buçukta yattim 4 buçukta kalktim 7 buçukta yattim
Hanım kaka yapmış uyandı şükür yaptı 2 gündür perişanım ama katilasti
Emiyor ya hep sulu yapıyordu ilk defa katı oldu az da olsa mama yedi ondan mı
Yoksa emzirip katı yapan bebiş var mi
Yok kuzu farklı bi soğukluk üşümüş belliydi yüzü de öyleydi. Eldiven de durur mu bilemedim küçükken çıkarıyordu daEller genelde kan dolaşımının en son geçtiği yer miydi neydi ondan soğuk olabiliyormuş ama üşüyor ondan oluyor dersen eldiven mi taksan bilemedim
Çorap olabilir öyle yapayım bariEline çorap geçir istersen gece yattığında
Yok kuzu ondan değil uyurken ağzına almıyor gece bildiğin buz gibiydi elleri yanakları da soğuktuElleri ağzından çıkmıyor ki kuzum bizimkininde baya soğuk
Kıyamam ya etkisi olur tabi kuzum. Keşke eşin biraz daha anlayışlı olsa
Anam salgın mı olmasın yaaa. Valla benim ki hala iştahsız korkuyorum. Doktorum iştahsızlık sebebi enfeksiyondan olur demiştiKızlar gittim doktora ama yaw ben bu doktora gidince böyle ne olduğunu anlamadan geri dönüyorum. Gittim muayene etti şu kadar mama veriyorum iyi devam. Oturma i konusunu sordum 6. Ayda destekli oturacak sakın oturtma dedi @Kimyonsu sonra menenjiti sordum 5. Ayda yaptır dedi.Dreamgirls sweetgirlcandy 3.5 13 dedi oda. Ama kokulu kakayı sordum salgın var onu kapmış olabilir dedi bişey yapmadı vermedi de salak gibi bende sormadım tekrardan. Ulen kapmışsa bi tedavi bi tetkik istesene. Napcam ben şimdi, yani yine bişey anlamadan geldim
Hem de nasıl bi oluyo hiç yok bi oluyo yakası komple ıslakKızlar sizin de bebişlerin ağzından çok tükürük çıkıyo mu. Diş çıkaracak çocuk gibiyiz kıyafetlerin önleri hep ıslak
Aynen yüzü de soğuktuKiyamam ya Benimkide öyle yüzü hele buz gibiydi
Nasıl cibinlik kuzu tül mü?Eldiven tak kuzumm cibinligi olsaydii usumezdii benimki o kurtariyo cibinlik gercekten kışa çok ihtiyaç cıbınlık alabilirsin benimki hiç üsumüyo odam buz gibi oluyo sabaha karşı kıza bakıyorum elleri sıcak
Ben bundan almıştım park yatagıma uymadı yakışmadı çingene gibi durdu beyazı var onu alabilirsinYok kuzu farklı bi soğukluk üşümüş belliydi yüzü de öyleydi. Eldiven de durur mu bilemedim küçükken çıkarıyordu da
Çorap olabilir öyle yapayım bari
Yok kuzu ondan değil uyurken ağzına almıyor gece bildiğin buz gibiydi elleri yanakları da soğuktu
Anam salgın mı olmasın yaaa. Valla benim ki hala iştahsız korkuyorum. Doktorum iştahsızlık sebebi enfeksiyondan olur demişti
Hem de nasıl bi oluyo hiç yok bi oluyo yakası komple ıslak
Aynen yüzü de soğuktu
Nasıl cibinlik kuzu tül mü?
Aaa fayda ediyor yani. Tül ya hiç aklıma gelmezdiBen bundan almıştım park yatagıma uymadı yakışmadı çingene gibi durdu beyazı var onu alabilirsin
HOMEASY Beşik Için Bebek Cibinlik Tülü Sineklik Ve Cibinlik Askısı Aparatı (PEMBE) - Fiyatı, Yorumları
HOMEASY Beşik Için Bebek Cibinlik Tülü Sineklik Ve Cibinlik Askısı Aparatı (PEMBE) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sonra takım aldım cibınlikta vermişti
bebek iklimi 70x110 Bebek Uyku Seti Cibinlikli Zigzag Desen Park Beşiklere Uyumlu 12 Parça (beşik Dahil Değildir) - Fiyatı, Yorumları
bebek iklimi 70x110 Bebek Uyku Seti Cibinlikli Zigzag Desen Park Beşiklere Uyumlu 12 Parça (beşik Dahil Değildir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende düşünemezdim yazın kapatıyodum sinek gelmesin diye içinden ter gibi çikmıştı almira delik ne yarar minicik delikleri yaniAaa fayda ediyor yani. Tül ya hiç aklıma gelmezdi
Olmadı bende alayım yaBende düşünemezdim yazın kapatıyodum sinek gelmesin diye içinden ter gibi çikmıştı almira delik ne yarar minicik delikleri yani
Bence all isine yarar her kapatışımda oluyo bikere acik bıraktım elleri buz gibiydiOlmadı bende alayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?