Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim anlamadım valla o kadar da dikkat ediyorum (

3 aydan sonra emme araları açılacak biliyorum onu ama mama konusunda nasıl olur bilemedim
Allah yardım eder canısı sen ogunü dusünme geldimi bulurusn bi caresini illaki

Az kokuyorsa geçiyordur canım ilk zaman aşırı oluyor sonra azalıyor ve geçiyor. Biz sünnette ameliyathane de üşütmüşüz bide misafirliğe gidince olmuştu. Çok şükür o salgın dan değilmiş bak. Doktor önemli ya biz acemi anneleriz bilgilendirmesi lazım sen diğer kontrole başka bir doktora geç canım
2 gün önce başladı bizim aynı durumdayım iş falan yapmak mümkün değil
Of kesinlikle ya aldım bebeyi anneme geldim az baksın da uyuyum. Ya bide uykusuz kalınca başım dönüyor sürekli sende de oluyor mu. Vitaminsizlijten mi anlamadım
Canım kaka yaptıktan sonra üzerinden biraz zaman geçmişse bez tüm sıvıyı emiyor ve geriye katı olan kısım kalıyor. Acaba öyle mi oldu seninde
O minik çoraplardan da geçirsen olur ya da daha büyük gelen bir kıyafeti giydirince eller kol kısmının içinde kalıyor ya oda olabilir

Teşekkür ederim anlamadım valla o kadar da dikkat ediyorum (

3 aydan sonra emme araları açılacak biliyorum onu ama mama konusunda nasıl olur bilemedim
Açıldı 3 saate çıkardı 2 saatte alıyordu. Ama 3 4 saatte de bitirmiyor ki anlamadım. Atak haftası falan da değil

Evet tulumun kolu uzun geldi katlamıştım şimdi annem dedi onu indir faydası olur ay şu mamayı içsin üşümeye çare bulurum ya

Yok olmuyor çok şükür benim vitaminsizlikten olabilir. Biz ailelerden epey uzağız eşim evdeyken iyiydi o da okula başlayınca tek zor oluyor bana da. Annen yakınmış ne güzel hepimizin yerine dinlen fırsat buldukça

Bugün de yaptı dediğin gibi dahada azaldı neyse ki canım. Acaba nane demleyip içirsem mi bilemedim sağlık ocağında ki dedi ama. 5. Ayında başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek umarım beni bilgilendirir güzel bilgiler verir ya. Yada ben mi çok şey istiyorum normalde veriyorlarmı bilgi. Şunu yap bunu yap şu dönem bunlar olur gibisinden

Kızlar sizde miniğin yanında uyuyunca deliksiz oluyor mu uykuları. Normalde yatırdığımda 10 dk sonra uyanan bıdık benimle 2 saat uyudu. Yanından kalktım şimdi bakalım ne zaman uyanacak :)

Canım bebeğin üşüdüğü bağrından bi de burnundan belli olur derler ama oralar sıcaksa bnce ellerini çok takma. Uzun kol giydir uykuya iyice dalınca da geniş rahatsız etmeyecek çorabı varsa geçiriver eline dene bakalım

Bağrı falan sıcak baktım da. Uzun kol giyiyoruz dünden beri bi anda soğudu hava. Çorabı deneyim akşam. Mama içmiyor hala ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…