Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
13.30 da 120 cc yi içti. 15.30 da ağladı mama istiyor diye verdim almıyor yutmuyor ağzında bekletiyor akan mamayı bile sonra tükürüyor. Hastaneye götürsem mi bilemedim ya. Tıp fakültesi de hemen kan alıyor bişeyi yoksa delik deşik edecekler yavrumu

Hangi şehirdesin kuzum? Akşam muayenesi olan bir doktor var mı acaba bazı hastanelerde akşam muayene edenler var.

Evet tulumun kolu uzun geldi katlamıştım şimdi annem dedi onu indir faydası olur ay şu mamayı içsin üşümeye çare bulurum ya
Canım ben atak haftası hesaplamaya baktım da şuan atakta görünüyoruz ondan mı acaba. Seninkine iştahsızlık yaptı benimkine uykusuzluk kafayı yicem artık

Yok kuzum her zamanki gb kucağımda emerken yaptı kakayi hemen actim altını
Normal katilikta ama hep cıvık yapardi sasirdim

Bende istiyorum park yatağına cibinligi nasıl taktın kuzu

Reactions: Jou
1 saat ancak uyuyabildim
Evet ya tek zor oluyor oyun halısı ya da dönence gibi şeyler kısa sürede de olsa oyalanmasına yardımcı oluyor. En azından bi wc ye gidip geliyorum
Ben genelde not alıyorum canım o muayene ederken onları soruyorum tek tek açıklama yapıyor. Ya da onun soracağı bir şey varsa soruyor misal öksürük var mı falan diye. Yani sen haklısın madem salgın var diyor devamını da söylemesi gerekiyordu
Bence içirme nane çayını zaten yarına bişey kalmaz.
Sıcak su torbası varsa evde ılık bir su yapıp ayağının altına koyabilirsin faydası olur belki. Ben gazı için çok yapmıştım öyle
Canım iki saat geçmiş aradan belki tam acıkmadı emzik falan istiyorlar emzik niyetine istemiştir. Bizimki memeyi öyle yapıyor. O arada meme vermeyi dene bakalım ona tepkisi ne olacak ya da emzik dene bakalım.

Annemler gelince tası tarağı toplayıp kaçıyodum onlara
Yalnız olmak zor
Şükür ablam geldi ❤

Insallah,simdi benim buyuk 1.sinifa basladi yemeklerinide orda yiyo kucuguyle vakit geciriyoruz,buyuk rahatlik oldu

Benimkide anaokulunda kahvaltı yemek telaşım yok
Bebis durmayinca yavrum acıktım anne diyordu içim parçalanıyordu sıkılıyordu iyiki açıldı

Hangi şehirdesin kuzum? Akşam muayenesi olan bir doktor var mı acaba bazı hastanelerde akşam muayene edenler var.
2 tane devlet hastanesi var biri tıp fakültesi. Tıpta zaten asistanlar bakıyor doktor gelmiyor. Devlet hastanesinin çocuk acilinde akşam doktor olmuyor yine aynı şekilde. Özel var özelde de akşamları çocuk doktoru olmuyor ama sanırım yeni bir doktor gelmiş gece 12 ye kadar bakıyormuş.

4 saat olunca içti mamayı canım ya. 4 saate çıkaralım bakalım belki süreyi kendi uzatıyor içmiyor anlamadım.

Bu arada tıpta ücretle gittiğimiz doktor var onu aradık. Eşim 24 saattir içmiyor dedi suda mı içmiyor dedi hayır zaten sevmiyor dedim acile getirin kan alsınlar dedi. Ama şimdi içince götürmedim.

Canım ben atak haftası hesaplamaya baktım da şuan atakta görünüyoruz ondan mı acaba. Seninkine iştahsızlık yaptı benimkine uykusuzluk kafayı yicem artık
Kuzum doğduğu tarihe göre ataktayız. Ama atak haftası doğacağı yani 40.haftaya göre bakılıyormuş ona göre değiliz. Gerçi bu 40.haftaya göre bakmak da aşırı saçma da. Bence de ataktayız. Durup durup ağlıyor uykusunda falan

Meme mi şaka yapıyorsun ağzına almaz emziği de denemedim. Aslında 3 saatte veriyordum ağladı bende gece falan içmedi ya acıktı heralde dedim verdim içmedi. 4 saatte kendi ağladı verdim içti. Sanırım 4 saate çıkardı kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…