Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Catlak-kurabiye üşengeç hemde ne üşengeç

Canoo dün biyerde okudum 4 aya girince artık seslerden nebilim birinden korkmaya başlıyolarmis geçen annemler geldi kalabalık ev sasırdı ağladı alıştır sen buzamandan sonra artık ben balkona çikarıyorum hep arbaa sese alışsın dışarıyı alışsın diye çamasırı açıncada oyle ediyorum hep bagırarak konusuyorumm alıştırmaya çalışıyorum sende oyle yap ister istemez ev sessiz oluyo benim kimse yok gelen giden yok hepsi şehir dışinda oturuyo malum müzik hele açınca korkuyo baya hep açmaya çalışıyorum

Ay vallahi ben de öyleydim gece sürekli kalkıyordu beslenmek için şimdi düzene girdi şükür rahat ediyorum sabah akşam düzenli banyo ve Hindistan cevizi yağı ile masanın da çok faydası oldu tabii
Asla uyumuyodu devamlı ağlama krizindeydi bi gece 3 defa dışarı cıkıp arabayla gezdirdik kafayı yemek üzereydim ama geçti gitti çok şükür

Büyudükçe düzeliyolar sanırim uyku düzenleri oturcak illaki, bi ara hep ilk başlardaki gibi devam etcek sandım vallahi kafayı yiycektim. Günduzleride bizimki aynı kucakta uyuyo yatıriyorum 10 dak sonra uyanıyo bazen uzun uyuyo, valla bunada şükür o günlerden sonra

Benimki de 3 haftadır böyle kalkmıyor artık gece, bazen sadece 1 defa kalkıyor ama ona da şükür tabii
Yaa maşallaaahh. Benimki hala 2 saatte bir emiyor ve 23.00-6.00 arası uyuyor sadece. Kaç günlük sizin bebeğiniz? Bir de günde 2 kere yıkıyorum demiştiniz, nasıl yapıyorsunuz? Ben yalnızım akşam eşimin gelmesini bekliyorum hatta bazen geç gelince yıkayamıyorum. Bir yönteminiz var mı ben mi çok cesaretsizim?
Maşallah maşallah. Bizde girdik düzene çok şükür 24.00den 9 yada 10a kadar uyuyo 2 haftadır valla söylemeye korkuyorum nazar değcek die, neydi o ilk 2bucuk ay ruh gibi dolanıyodum evin içinde
Yaa mükemmel bizimki genelde gece 23 24 civarı uykuya geçebiliyor ama sabah ne olursa olsun 6.00da ayaktayız. Zorlarsam belki 6.30 oluyor sallaya sallaya. Nasıl uyutuyorsunuz? Mama veriyor musunuz?

Ondan demekki kuzu bende balkona çıkartıyorum çok dikkatini çekiyor
Humanayi fln yapıyorum kucamdayken o etrafa bakarken hemen çaylarımi içiyorum
Fakat kuzum bizim burası mahalle arası kuş uçmaz kervan geçmez
Tv fln açıp müzik dinletim bari
Oglum olsaydı o çok iyi alistirirdi sese hatta uyutmazdi

Doktora gittik bugğn kızkar menenjit ve rotavirüs aşıyla ilgili konuştuk menenjit kesin yaptırmak gerekiyormuş her dozunu özellikle vurgulayarak söyledi rotavirüs bir şekilde tedavi oluyır ama menenjitin tedavisi yok ölüm oranı çok yüksek ve yakalanıp atlatanda ise sakatlık kalıyormuş. En küçük hastam 15 günlük bebekti dedi kaybetmiş. Hem çok üzüldğm hemde biz 20 eylülden sonra başlıyoruz menenjit aşılarına

Kizamık kızamıkçık falanmi dedigi o menenjit
Rotayı bende vurdurdum salgın var hep neolur olmaz mecbur

Ay gece uyusunlar canim yeterki
Gündüz bi şekilde idare ediyoruz
İlk zamanlar çok zordu hele 1 Ay 2.5 Ay arası çok kotuydu

Sütüm ilk baştan bu yana azdı mama kendi sutum karışık veriyodum ama son 3 haftadır ilaç kullandığım icin sırf mama vermek zorunda kaldım. Uyuturken kanepeye yarı oturur şekilde uzanıyorum yüzü dışa bakcak illaki bizimkinin karnımın üstüne yatıyo sağ sol yaparak uyuyo başka şekilde asla uyutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…