Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam yine ben bizimde öyle oluyor bazen. Ama süt yetmediği için değildir ön süt biraz hızlı geliyor ya öyle gelsin istiyor bazen. Üşeniyor beyfendi son sütü çekmeye diğer memeden de bir kaç çekip sızıyor

Uyuyamadıği için cano benimkide hep yapıyo onu özellikle gece son uykusuna geçince normal yani doyuyodurr ama uyuyamadığı için daha çok huzursuzdurr emerken uyuduğu icin zannediyoki emsem uyurum ben birşekilde uyutmaya çalışıyorum nebilim ayagımla sallıyorumm uzanınca emziriyorumm gibi hangisine memnun kalirsa bide kimyonsunun dediği gibi ilkbasta dolulukla emdiği için rahat az gelince çildırıyo çok gelsin istiyo

Selam canım
Evet onuda yapıyor diğer memeye alıyorum hemen sızıyor
Peki bittiği oluyomu kuzu

Aynen kuzu uyuyamadikca daha çok emmek istiyor Kimyonsu yada sordum kuzu bittiği oluyormu peki

Kızlarr günaydın benimkine dün banyo yaptırdım mamasını içirdim 22.00da uyudu sabah 8de kalktı maşallah düzene girdik artık, darısı başınıza inşallah :)
Maşallah maşallah. Bizde girdik düzene çok şükür 24.00den 9 yada 10a kadar uyuyo 2 haftadır valla söylemeye korkuyorum nazar değcek die, neydi o ilk 2bucuk ay ruh gibi dolanıyodum evin içinde

Selam canım
Evet onuda yapıyor diğer memeye alıyorum hemen sızıyor
Peki bittiği oluyomu kuzu
Sütün mü oluyor canım ya özellikle atak dönemiyse eşek saati tutuyorsa bende beslenemeyince süt olmuyor işte o zaman da hemen kimyon çayı falan yapıyorum bir şeyler yemeye çalışıyorum. Beni hiç bırakmıyorsa annem yakın bebeyi alıp anneme gidiyorum işte biraz dinlenme ve yeme fırsatı olunca yeniden oluyor süt çok şükür

Yeni nesil üşengeç geliyor

Reactions: Jou
Uykuya dalamadığından yapıyolar bende yasıyorum aynı problemi arada, dövüşüyo resmen benle

Gece biraz sey yapiyo azaliyo ama genede doyuyo allahtan cunku bende yoruluyorum gunduzleri hep ayakta uyusada yarim saat dinlenemiyorum bile

Evet vallahi zor aksama doğru genelde azalıyor
İlk defa bugün böyle yapınca aklıma geldi
Şu 6 aya ulaşsak

Dimi canım bende hemen su yemek atıyorum işte

Maşallah maşallah. Bizde girdik düzene çok şükür 24.00den 9 yada 10a kadar uyuyo 2 haftadır valla söylemeye korkuyorum nazar değcek die, neydi o ilk 2bucuk ay ruh gibi dolanıyodum evin içinde

Maşallah ya
Darısı herkesin başına bizimkide gece uykusunu nadiren de olsa sorun oluyor ama genelde iyi durumdayız
Gündüz uykuları içinde kucakta durursa sorun yok ama yerine koyduğum an hemen uyaniyor bir haftadır iyice bağlandı kucağa

Yeni nesil üşengeç geliyor
Bazende ustumde uyuyo sallıyorum kızzz belim ağrıyo ya şu iğne yediğimden belimden resmen ayagımla sallanmak istemiyo bazen bugün istemedi uzanip emmek istedi bos verdi çünkü aç değil anlıyorum uyumak için emiyo sıpa dolu yeri vermiyom

Bekliyoruz işte
Bizimki bide inanilmaz yabanciliyor ya anneme bakıp bakıp agliyor kadin ben kahvaltı yapım diye oyalamaya çalışıyor yok ne istiyor bu diyor annem dedim anasını istiyor
6 ayda nasıl birakcam bu kizcemi ben bakıcı teyzeye soylicem 15 gün 1 er saat dursun alışsın ona da oğlumda cok kötü olmuştum
Cahillik işte altını açarken nasıl ağlıyordu simdiki aklım olsa önce sevmesini alısmasini saglardim seni görmesin alismaz mantığı vardı
Annem ya tam tecrubesizlik zamanında doğdun yavrummmm

Hahaha sıpalar ya
Kiz kucamda mesala simdi koysam uyanacak uyuyamadikca da huysuzlasiyor

Ay vallahi ben de öyleydim gece sürekli kalkıyordu beslenmek için şimdi düzene girdi şükür rahat ediyorum sabah akşam düzenli banyo ve Hindistan cevizi yağı ile masanın da çok faydası oldu tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…