Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
En cok merak ettigim konulardan biriydi,bende geciktirmek istemiyorum menenjit aşisini.Allah korusun cocuklarimizi

Ben de mama vermek için çok uğraştım en azından gece uykusu öncesi versem biraz tok tutsa diye ama asla başaramadım. Mamalar biberonlr çöp oldu yaa çok tatlı seninle uyuyor ne güzel. Bizimki ya çarşafta ya hamakta sallanacak illaki. Ben yapamamışım bu çocuğu ya, benim yüzümden mi böyle oldu diye düşünüp duruyorum

Kimyon çayını nasıl yapıyorsun kuzum

Buda zormuş gerçekten ya
Huylu bunların hepsi

Bizimkide mama yemedi
Biberon ve onlarca alınan emzik hepsi çöp
Uyumadikca cozum üretiyoruz ve onlar bunu hemen kapıyor
Hepsi zor gerçekten
Kendi kendine nasıl uyutmaya alıştırcaz bilmiyorum ki
Senle ilgisi yok bak hepsinin türlü türlü huyları var bunaldıkca bende öyle düşünüyorum
Simdi sen hamakta sallıyorum diyorsun bu bana cazip geliyor
Ben emerek uyutuyorum buda sana cazip geliyor ama
Çeken biliyor gerçekten

Dimi canım bende hemen su yemek atıyorum işte
Aynen aynen biz yersek oluyor yemezsek bide dinlenemezsek sıkıntı
Aynı ben bende doluyu saklıyorum ne olur ne olmaz diye ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aslında
Hahahaha kızz ne üşengeçiii belim kopuyo ayakta cidden 4iğne yedim
Kız deli uykusuz mu kaldın bebelere diyoruz üşeniyoelar son sütü çekmeye
Kimyon çayını nasıl yapıyorsun kuzum
Kimyon tohumu varsa havanda ez kaynamış bir bardak suya bir çay kaşığı kadar ekle. Biraz demlensin içebilirsin canım. Tohum yoksa baharat kimyon da olur

Ya menenjit 6 aydan sonra diyende var dur
Doktora sorayım ben

Bende bir yaş sonrası yaptırırım diye düşünüyordm ya madem bu kadar önemli devlet neden ödemiyor neden aşı takvimine eklenmiyor anlamıyorum cidden

Bende anlamıyorum ya
Bak küçücük bebek ona nasıl aşı olacaktı ki
Ay çok üzüldüm
Rabbim Evlatlarımızı korusun

Yaa saol canım benim 5 dk durmam bile yetiyor. Güzel yapamadılar belime iğneyi 4 5 defa denediler oyüzden sanırım hala ağrısını çekiyorum. Kadın doğuma inş kontrole giderim de sorarım artık,
Benimde aynı 4 kere falan denediler. Ama gün içinde belim ağrıyor baya hafif eğilerek kızın altını üstünü falan değiştirirken zor doğruluyorum

Bende keşke sütüm olsada süt versem diyorum biraz vardı önceden şimdi oda kalmadı pek ilaç ve stres yüzünden. İnan her halleri zor bende diyorum bazen cins bu bebek olmamış diye değisik değisik huyları var emzik sokamadık agzına daha 10 gündür almaya başladı kendi kendine asla durmuyo illa beni gorecek bütün gün yapışık haldeyiz akşam 20ila 24 arası ağlama krizi kucakta asla yüzü içe dönuk olmuycak vs vs hepsinin farklı farklı huyları var sabretcez artık

Maşallah maşallah. Bizde girdik düzene çok şükür 24.00den 9 yada 10a kadar uyuyo 2 haftadır valla söylemeye korkuyorum nazar değcek die, neydi o ilk 2bucuk ay ruh gibi dolanıyodum evin içinde
Benimki de aynı 24 de uyuyup 10 11 e kadar uyuyordu. Şimdi erkene çektik uykusunu 9 10 gibi uyuyor

Hangi aylar kaç doz olduğunu söyledi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…