Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
10 gün olacak hay Allah benim tsh hakkında hiç bilgim yoktu sizin yazışmalarınızı görünce baktım. Referans aralığında gözüküyor çünkü e nabızda Umarım sıkıntı olmaz

Sıkıntı olmaz canım korkma hemen telaş yapma

Bence sen izin alma bir daha:)) evde durunca çok didikliyorsun ben hiç onlara bakmadım doktor herşey normal dedi oyüzden çok irdelemedim bence sende öyle yap:)

Sıkıntı olmaz canım korkma hemen telaş yapma

Bence sen izin alma bir daha:)) evde durunca çok didikliyorsun ben hiç onlara bakmadım doktor herşey normal dedi oyüzden çok irdelemedim bence sende öyle yap:)
Ben de irdelememiştim işte 9 gün geçti randevu üstünden bugün boşluktan okuyup durdum ama başıma ağrılar çıktı Gerçekten benim boş kalmamam lazım çok haklısın

son iğnemi de vuruldum çok şükür inşallah bir daha gerek duymam kevgire döndüm

ayy bitti mi gözün aydın benim de 4 tane kaldı
yemin ediyorum ikinci bir totom oldu ve o ödem gibi şiş olan yerler ölümüne kaşınıyo

en kısa sürede normale dönerler umarım

ama çiğ sebze yemeyin diyorlar bilemedim
valla mide yanmasına çok iyi geldi. çiğ sebze tüketmeyin diye bişey duymadım daha çok çiğ et tavuk bu tarz şeylerden uzak durun dediklerini duydum. doktoruma söyledim ilaç verdi onu kullanmadım, ilaç icmektense onu içmek daha zararsız geldi bana.

Bence daha da zorlayın bende bakın idrarda bazı şeyler pozitif çıktı
haklısınız gerçekten. size de çok geçmiş olsun umarım bol su ile atarsınız vücudunuzdan. zaten bizi yaradan sistemi o kadar mükemmel yapmış ki bebeğe vücutta zararlı olanlar erismiyormus. hatta onun atıklari da bize karışıp vücuttan atiliyormus. Rabbim yarattığı herşeyde bir mükemmellik söz konusu çok şükür

kuzuu sakin ol. benim kese 12 mm'ydi 5+4 de ve ne yolk ne sac vardı. korkup doktora ben de sormuştum kese boş mu diye. o da nereden çıkıyorsun bunu kafanda böyle şeyler kurma diye söylenmişti.
1 hafta sonra da kalp atışını duymuştum 6+4 de.
o yüzden korkma.
herkesin gebeliği gelişimi bir değil

Doktordan doktora değişiyor tabi hemen ilaç vermek istemedi demekki. En azından takipteler canım
valla bende çok pirpirikli biriyim. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum doktorumu da rastgele buldum misali çevremde çok tanıdığım kimse olmadığı için acaba doktor mu çok önem vermedi diye düşündüm şimdi. ilk sağlık ocağında 4.07 gibi bir değer çıkmıştı onu görünce yüksek dedi. bu defa özel bir hastanede kan tahlili yaptırdım orda da 2.7 çıktı şimdilik ilaç gereği yok dedi ama seninle değerim yakın şimdi bakınca.

Normalde sola dönüp uyurum ama bu ara kendimi hep sağa dönmüs buluyorum uyaninca
Oda yapıyormuş ya kan akışını bile yavaşlatıyormuş bebeğee sola yatmaktan kulağım ağrıdı diz üstü yatmak bile iyi değilmiş nasıl yatacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…