Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah öyledir monurol vermiş bana.
Her doktorun tavsiyesi farklı onada farklı ydı ismii ama sen güven iç allah korusun çoğalırsa daha kotü enfeksiyon ben hamile kalmadan 1 ay önce yaşadım cok lanet birşey allah kimseye göstermesin temizlendiği için hamile kaldım üstüne oyuzden bende çıkmadı enfeksiyon öncelik temizlendiği için

kızlar google amcaya baktım da her ikisi de yazıyor karar veremedim :) belki siz bilirsiniz
tatlı yemekten çok ekşi yemeği daha çok istiyorum. ama bu hamile kalmadan önce de böyleydi. tatlı mı yicen ekşi bir şey mi diye sorsalar o zaman da ekşi derdim. şimdi mesela daha çok ekşi yemek istiyorum. eskiden ağzım bu kadar sulanmazdı :)
size sorum şu. sizce ekşi yemem kız bebek anlamına mı gelir yoksa erkek bebek mi ?
google bir sayfa kız diyor bir diğeri erkek diyor karar veremedim

Ben geç mi kaldım acaba diye korkuyorum daha önce hiç böyle Bi sorun yaşamamıştım 6+6 da ilaca başladım 5,27 idi değerim çok mu yüksek acaba

Burda daha yüksekken fark edenler oldu. Sen daha başındayken anlaşıldı hemen ilaç başlandı. İlaçla çok şükür hemen dengeleniyor genelde umarım seninde öyle olmuştur. Ara ara ben gidip sağlık ocağında baktırıyorum ne olur ne olmaz diye. Sende öyle yapabilirsin canım. Yoksa dahileye doktorum bana 2 ay sonra kontrole gel dedi.

Kızlar benim tsh 2,89 çıkmıştı doktorla yarın görüşeceğim ya bana ilaç falan mı verecek? İlk trimesterda 2,5 altı olmalı yazıyor internette

Yanma kaşıntı batma hiç bir şey hissetmiyorum ama demek ki ufak bişey. Yok yok içicem zaten hamilelikte zararlı olan ilacı vermezdi diye düşünüyorum . Kimse böyle şeyler yaşamasın ya. Sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah. Daha diğer sonuçlarım çıkmadı inşallah bişey çıkmaz onlarda da. Ay günde iki üç kere de çamaşır değiştiren insanım.sokakta asla WC ye girmem.belki de önceden vardı

Bu hiç doğru çıkmıyor canım toplumda ekşiye kız derler ama google da ben erkek gördüm kaç yerde google doğruysa doğru ama

Reactions: kdv
Canım bana monurol verdi şimdi doktor tek doz. Sen de mi bunu kullanmıştın. Korkma falan dedi

Canım çok yüksek olmadığı için enfeksiyonun monurol çok iyi gelir. Hemen rahatlatıyor. Benim yüksel olduğu için augmentin 625 likten vermişti günde 2 tane kullanmıştım 5 gün boyunca.

Yaaa hepimizde öylee hamilelikte oluyormuş çok minnak birşey olsa belirti vermiyo ben çok ağır geçirdim zaten iyiki hamileyken olmadı ben çok kotü olmustum agrı biyandan işemek biryandan allah kimseye yaşatmasınn

Aynen canm bugün ilk defa içtim ilacı inşallah hemen dengelenir bende ara sıra vereceğim zaten kan ne olur ne olmaz diye

Bugün iyiyim hamdolsun, o kan uyuşmazlığı iğnesinden sonra kesildi. Karın ağrımda gitti Bugün iyiyim sen nasılsın?
Doktor dün sordu oldu mu lekelenme falan diye yok dedim . Heralde kan uyuşmazlığı için sordu. Bugün daha iyiyim progestan iyi geldi sanki yada psikolojik. Birde başka vitamin verdi ona başlıcam bakalım folik asit dokunuyor çünkü bana. Yanlız ben hızla kg alıyorum çok yemememe rağmen üzülmeye başladım acaba ödem mi bu 63 falandım öğrendiğim de oldum 68-69 çok ya nabarım böle giderse ben . Yuvarlanarak doğuma

Bende 62 ile öğrendim şuan kaçım bilmiyorum su içebiliyor musun? Bol bol su içmek lazım şuan zorlanıyorum ama inşallah içerim

Evet başta biraz da olsa vardı, göğüs ucum ağrıyordu, kasıklarımda batma hafif de arada baş dönmesi. Sonra bi anda çat diye bitti hepsi sadece iştah kaldı
Bende ara ara gidip geliyordu şimdi yok bayadır dikkatimi çekti de İnşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…