Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa benim sonuçlar çıkalı çok oldu doktoruma götürmemiştim bir sonraki randevuda bakarız diye yarın randevum geç mi kaldım acaba

Ne kadar oldu vereli. Bi tık yükselmiş olabilir belki tekrardan bakar yada direk ilaç verir. Ama geç kalmamışsındır canım öyle düşünme

geçmiş olsun canım sonuçların çıktı mı ne dediler ?
Çıktı canım çok şükür iyiyiz bi sorun yok dedi kalp atışını da dinledik. Bulantılarım çoktu o yüzden fazla yemek yiyemiyordum. Vücudum yağ yakmaya başlamış bunu istemiyorlar beslenmene dikkat et ve bol su iç dediler. Birde progestanı 200mg yükselttiler. Ama şükür bi sıkıntı yok

Evet canım şükür sorun çıkmadı bebeği gördük kalp atışını da dinledik şükür

Ne kadar oldu vereli. Bi tık yükselmiş olabilir belki tekrardan bakar yada direk ilaç verir. Ama geç kalmamışsındır canım öyle düşünme
10 gün olacak hay Allah benim tsh hakkında hiç bilgim yoktu sizin yazışmalarınızı görünce baktım. Referans aralığında gözüküyor çünkü e nabızda Umarım sıkıntı olmaz

Şimdi benim aklıma bir şey daha takıldı kızlar Karşıma bir şeyler çıktıkça okuyorum bugün izinliydim ama aşırı canım sıkıldı. Benim 4+6 da vajinal usg de kese görünmüştü. Doktorum haftasıyla uyumlu bir sorun yok şu an dedi 10 gün sonraya randevu verdi kalp atışı için.

Şimdi tekrar baktım görüntüye GS 0.91 cm yazıyor yani 9 mm kese varmış. İntetnetten baktığımda yolk sac vajinalde 8-10 mm’ de görülmeli diyor. Görüntüyü de ekliyorum size bu durumda oluşmalı gerekirken oluşmamış mı yani yolk? Siz kese kaç mm iken yolk gördünüz? Boş gebelik mi diye korku kapladı şu an içimi

Eklentiler

• A5CFD9C8-5C71-4BA5-87C7-267717790FA3.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 66

İnşallah öyledir monurol vermiş bana.
Canım bende onu kullandım çok da araştırdım öyle kullandım. Beni bayağı rahatlattı zaten 3 gram yani dozu yüksek sanırım tam antibiyotik de değilmiş antiseptik falan diye geçiyormuş sanırım

Canım benimkine baktım şimdi 5+5 de kesem 8*13 mm imiş yolk sac gorunmustu o zaman ama panik yapacak bir şey yok. Ama 5+5 te sen daha 4+6 diyorsun cok erken belki de geç dollenmedir benimde geç dollenme

Canım benimkine baktım şimdi 5+5 de kesem 8*13 mm imiş yolk sac gorunmustu o zaman ama panik yapacak bir şey yok. Ama 5+5 te sen daha 4+6 diyorsun cok erken belki de geç dollenmedir benimde geç dollenme
Geç döllenme ihtimali yok canım ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Senin kese 13 mm mi yoksa 8 mm mi yani? Sanırım haftası değil de kese boyutu önemli burada. Haftasıyla da uyumlu demişti zaten kese için. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü diyebilirim doktorum her şey şu an için yolunda diyince araştırmamıştım ben de. Randevum yarın akşam nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Evet canım şükür sorun çıkmadı bebeği gördük kalp atışını da dinledik şükür
Gözün aydın
Bence hiç telaşlanma geç döllenme olabilir. Doktor söylerdi öyle olsa bence. Bi bakıyım bende ne yazıyor

Gözün aydın

Bence hiç telaşlanma geç döllenme olabilir. Doktor söylerdi öyle olsa bence. Bi bakıyım bende ne yazıyor
Geç döllenme ihtimali yokki kuzum iğne ile hamile kaldım. Senin kontrollerin karından oluyor hatırladığım kadarıyla benim vajinal olduğu için internette kese vajinalde 8-10 mm iken yolk gözükmeli diyor

Çapraz olcuyorlar ya canım bir taraftan 8 mm bir taraftan 13 mm olcmus. Bende yumurtlama testiyle hamile kaldım tam tarihi biliyorum ama doktor olabilir ne zaman dollendigini bilemezsin dedi

Geç döllenme ihtimali yokki kuzum iğne ile hamile kaldım. Senin kontrollerin karından oluyor hatırladığım kadarıyla benim vajinal olduğu için internette kese vajinalde 8-10 mm iken yolk gözükmeli diyor
Aa öyle mi anladım. Benim karından ama ultrason kağıdında GS diye bir şey yok GA yazıyor o da haftası

Çapraz olcuyorlar ya canım bir taraftan 8 mm bir taraftan 13 mm olcmus. Bende yumurtlama testiyle hamile kaldım tam tarihi biliyorum ama doktor olabilir ne zaman dollendigini bilemezsin dedi
Of bilmiyorum canım ya zaten hep tedirginim düşükten dolayı çok kötü oldum şu an. Yarını beklemekten başka bir çarem yok umarım bu randevuda kalp atışı duyarız da rahatlarım biraz

Of bilmiyorum canım ya zaten hep tedirginim düşükten dolayı çok kötü oldum şu an. Yarını beklemekten başka bir çarem yok umarım bu randevuda kalp atışı duyarız da rahatlarım biraz
Bence stres yapma. Bende belirtilerim yok oldu diye dünden beri tedirginim. Şimdi kuzenlerle konuştum onlar da normal hatta bende göğüs hassasiyetim gidince netten bakıp korkmuştum dedi. En iyisi elimizden geldiğince sakin davranmak

Sakin ol canım bak zaten az kalmış 9 günü geçirmişsin 1 gün ne ki sağ salim görürsün inşallah. İçimizde ne olduğunu ne zaman olduğunu hiçbirimiz tam olarak bilmiyoruz. Bende başta endiselenmistim ama 2 doktor da aynı şeyi söyleyince tamam dedim. Sakin ol yarın güzel haberler alacaksın ve o güzel haberleri bize de vereceksin inşallah

Daha önce fark etseydim koştur koştur giderdim kontrole ama doktor her şey yolunda diyince hiç araştırmadım ki Sağolun kızlar umarım güzel haber veririm yarın

Ahaaa Madammor da kuzumun da aynı oldu onada tek doz vitamin gibi birşey vermis içtii içebilirsin korkma zararlı olsa doktor vermezdii canım icmezsen ya cogalırsa altından kalkamazsın sonra
Aynen tek içimlik üromisin verdi doktor zararlı olsa vermezdi. Ben ictim sonucta artması daha zararlı insallah gecer

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…